Elazığ Belediyesi 23 Nisan'ı Uçurtma Şenliğiyle Kutluyor

Elazığ Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda düzenleyeceği uçurtma şenliği ile minik yüreklerin büyük coşkusuna ortak olacak

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

 
Elazığ Belediyesi tarafından Doğukent Belediyespor Tesisleri'nde 23 Nisan 2015 saat 14.00'te düzenlenecek etkinlikte, çocuklar gökyüzünü rengarenk uçurtmalarıyla boyayacaklar. Mehteran konseri, ödüllü yarışmalar ve ikramların da yer alacağı şenlikte, çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşama fırsatı bulacaklar.
Elazığ Belediyesi'nin Öğretmenevi önünden saat 13.0'te ücretsiz otobüs seferleri düzenleyeceği şenliğe, tüm halkımızın davetli olduğu bildirildi.
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz geleceğimiz olan çocuklarımızın coşkusuna ortak olmak istediklerini belirterek, "Geleceğimiz çocuklarımızın ellerinde şekillenecektir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm dünya çocuklarının kucaklaştığı ve bu büyük coşkuya ortak olduğu özel bir gündür. Bizler de bu büyük coşkuya ortak olarak, çocuklarımız için özel bir program hazırladık. Geleceğimiz olan çocuklarımız bizim en büyük umudumuzdur, daha büyük Türkiye demektir. Tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum, onları sevgi ve coşkuyla kucaklıyorum" dedi.
 
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN