Elazığ Belediyesi, Abdullahpaşa Mahallesi'nde Kapsamlı Temizlik Çalışması Yaptı

Elazığ Belediyesi, şehrin dört bir yanında temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra her hafta gerçekleştirdiği kapsamlı temizlik çalışmalarına bu hafta Abdullahpaşa  Mahallesi ile devam etti.

Belediyeye bağlı ekipler yaptığı temizlik çalışmaları kapsamında  mahallenin ana arter ve sokaklarını süpürdü daha sonrada yıkadı. Vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan otobüs durakları ve çeşmelerde de buharlı temizlik aracıyla hijyen sağlandı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin özverili şekilde çalışması sonucu Abdullahpaşa Mahallesi'nde sokaklar daha temiz bir görünüme kavuştu.

"BELEDİYE BAŞKANIMIZA MAHALLEMİZE YAPTIĞI ÇALIŞMALARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Abdullahpaşa Mahalle Muhtarı Yavuz Köse yaptığı açıklamada, "Elazığ Belediyesi ekipleri tarafından mahallemizde kapsamlı bir temizlik çalışması yapıldı. Buharlı araçlarla, arasözlerler ve ekiplerle mahallemizin tüm cadde ve sokaklarında, okul, cami etrafında genel bir temizlik yapıldı. Bu temizliğin mahallemizde yapılmasını sağlayan başta Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları olmak üzere Temizlik İşleri Müdürümüze ve ekibine teşekkür ediyorum. Şahin Şerifoğulları Başkanımız göreve geldiği günden beri mahallemize kütüphane, semt sahası, spor yaşam merkezi yaptırdı. Yeşil Kuşak projesi Mahallemizde şu anda yapılıyor. Mahallemiz çok güzel olacak. İçerisinde bisiklet yolları ve vatandaşlarımızın oturacağı alanlar var. Belediye Başkanımıza mahallemize yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Gerçekleştirilen kapsamlı temizlik çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren Abdullahpaşa Mahallesi sakinleri, temizlik çalışmasından dolayı Elazığ Belediyesi’ne bağlı ekiplere teşekkür ettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN