Elazığ Ekonomi Platformundan Firma Ziyareti

Elazığ Ekonomi Platformu OSB Ziyaretlerine Devam Ediyor

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanı Ayhan Şimşek ve Platform Üyeleri Elazığ Organize Sanayi Bölgesi ziyaretleri kapsamında Redcolour Firmasını ziyaret ederek Firma hakkında bilgiler aldı.

Firma hakkında bilgi veren Redcolor Yönetim Kurulu Başkanı Emre Düşmez, REDCOLOUR firması olarak 2010 yılından beri, Elazığ Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan ve bölgesinde boya ürünleri imalatında öncülük yaparak sektörüne yön veren bir kuruluş olduklarını ifade ederek, Yıllık 2.000.000 ton üretim kapasitesi, 50.000 m2 açık alan 25.000 m2 kapalı alanda üretim yapan, 300 kişiye istihdam sağlan bir firmayız.Son teknoloji ürün parkına sahip tesisi ile bölgenin en büyük tedarikçilerinden birisi olduklarını söyledi.

Redcolor Yönetim Kurulu Başkanı Emre Düşmez , Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanı Ayhan Şimşek’e ve Platform Üyelerine ziyaretlerinden dolayı onur duyduklarını ifade ederek teşekkür etti.

Ziyaret ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanı Ayhan Şimşek, Türkiye’de ve kentimizde çevresiyle birlikte iş barışıyla üretim gerçekleştiren bu tür fabrikaların olması nedeniyle mutlu olduğunu ifade ederek, “Üretim kapasitesiyle ülkemizin kalkınmasına, gelişmesine ve istihdam oluşturması nedeniyle Emre Düşmez beye ve ailesine teşekkür ediyorum. Organize Sanayi Bölgelerimiz bizlerin üretim üsleridir. OSB’ler ülkemizde reel ekonominin en gerçek karşılığı. Ancak son dönemde enerji üzerinde oluşan maliyetler OSB sanayicilerimizi zorluyor. Elektrik ve doğalgazda artan maliyetler, sanayicilerimizi de çok ciddi maliyet artışlarıyla karşı karşıya bırakıyor. Bu konuda mutlaka yeni düzenlemeler yapılarak, OSB’lerin enerji maliyetleri düşürülmeli dedi.

Ülke ekonomisine ve ilimiz istihdamına vermiş oldukları katkılardan dolayı firma sahibi Sayın Emre Düşmez'e teşekkür eden Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanı Ayhan Şimşek bereketli ve bol kazanç temennisinde bularak plaket takdiminde bulundu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN