Elazığ Musikisinin Üstatlarından Sabri Çavuş Anılacak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın 'Geçmişe Vefa İnsanımıza Değer' projesi kapsamında musiki çınarlarına düzenlediği vefa programları devam ediyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Belediyesi ile Çaydaçıra Musiki Derneği, Elazığ mahalli müziğinin usta ismi Sabri Çavuş için anma etkinliği düzenleyecek.

Yıllarca Elazığ ve Harput müziğine gönül vermiş musiki çınarlarına hak ettiği değeri göstermek ve onları yeni nesillere tanıtmak amacıyla düzenlenecek program, 26 Eylül Pazartesi günü saat 20.00'de Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

"BÜTÜN HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR"

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden anma programıyla ilgili yapılan açıklamada, “Elazığ ve Harput müziğine gönül vermiş musiki çınarlarımızı yeni nesillere tanıtmak amacıyla anma programları düzenlemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda 26 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’de Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenleyeceğimiz programda, Sabri Çavuş'u daha yakından tanıtacak panel ve sinevizyon gösterimi yer alacak. Programda ayrıca merhum Çavuş’un gönüllerde yer edinmiş eserleri seslendirilecek. Üstadımızın aile fertleri ve sevenlerinin de katılacağı programa tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN