Elazığ Yeni Bir Tekstil Yatırımı Kazanıyor…

Ülkemizin tekstil ve konfeksiyon sektöründe önde gelen firmalarından biri olan Şahinler Holding Yönetimi Elazığ TSO'da ağırlandı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ’da yatırım ortamı hususunda gerçekleştirilen istişare toplantısına Şahinler Holding Yöneticileriyle birlikte Elazığ TSO Yönetim Kurulu ve çok sayıda kurum müdürü iştirak etti. Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan Elazığ’ın son yıllarda tekstil ve konfeksiyon sektöründe çok önemli yatırımlar almaya başladığını ifade ederek, Şahinler Holdingin yatarımı ile birlikte Elazığ sektörün önemli merkezlerinden biri olacağını söyledi… 

Toplantıya Yoğun Katılım…
Elazığ TSO Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan’la birlikte, Şahinler Holding adına İcra Kurulu Üyesi Jale Tunçel, Celalettin Turan, Fevzi Gökoğlu, Ramazan Dumru ve Turgut Bakır, Elazığ İŞKUR İl Müdürü Abdullah Balcı, Elazığ Ticaret İl Müdürü Bilal Öztürk, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mustafa Yavuztürk, KOSGEB İl Müdürü Şaban Yaşa, FKA Genel Sekreteri  Dr.Abdulvahap Yoğunlu, 2.OSB (TEKNOVA) Bölge Müdürü İlkay Akçan, İŞGEM Genel Müdürü Ömer Naci Karataş, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Elazığ TSO ile FKA Profesyonelleri katıldı. 

Kurum müdürleri toplantıda Elazığ OSB sınırları içerisinde yapılan yatırımların 6. Bölge teşvikleri kapsamında değerlendirildiğini ifade ederek, sağlanan destekler hakkında detaylı bilgiler verdiler. Fırat Kalkınma Ajansı Uzmanları tarafından da Elazığ Tekstil Kent Projesi hakkında bir sunum gerçekleştirildi. İşkur istihdam destekleri, FKA destekleri, KOSGEB destekleri ve ilgili bakanlıkların yatırım süreci ve sonrasındaki teşvik ve destek mekanizmaları hakkında bilgiler verilerek istişarelerde bulunuldu.

Tüm Kurumlarımızla Yatırımı Desteklemek İçin Hazırız…
Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan’da yaptığı değerlendirmede, “Bugün ülkemizin tekstil ve konfeksiyon sektöründe çok önemli bir kuruluşu olan Şahinler Holding Yöneticilerini ilimizde ve Odamızda ağırlamaktan çok büyük bir mutluluk duymaktayız. Elazığ özellikle son yıllarda bu sektörde marka yatırımlarla dikkat çekiyor. Bugün bu salonda ilimizin kendi alanlarıyla ilgili tüm yetkili mercileriyle çok önemli bir yatırım sürecini istişare ediyoruz. Elazığ hem jeopolitik konumu hem de avantajları bakımından yatırımlar açısından çok cazip bir şehir. Yetişmiş insan gücü ve altyapıları ile yatırımcılarımızın ilgisini çeken bir çok avantaja sahip. Uzun süreden beri istişare halinde olduğumuz Şahinler Holding İcra Kurulu ve holdingin tüm üst yöneticileriyle bugün biraradayız. İnşallah ilimiz ve Şahinler Holding açısından hayırlı bir süreç olacaktır” dedi.

Elazığ’da Olmaktan Mutluyuz…
Şahinler Holding İcra Kurulu Üyesi Jale Tuncel ve yöneticileri de yaptıkları değerlendirmelerde, gösterilen yakın ilgi ve temenniler için teşekkür ettiler. Elazığ’da sektörün çok önemli yatırımlar almaya başladığını yakından takip ettiklerini ifade ederek, holdingin yatırım planlaması kapsamında Elazığ’da çok önemli planlamalar içinde olduğu müjdesini verdiler.
Organize Sanayi Bölgesinde Elazığ TSO Yönetim Kurulunun organizasyonuyla tekstil ve hazır giyim sektöründe son yıllarda yapılan büyük yatırımları yerinde inceleyen Şahinler Holding yöneticileri daha sonra tarihi Harput’ta ağırlandılar. Yöresel ürünlerin ikram edildiği Harput programı kapsamında Prof.Dr. İsmail Aytaç’da yöre hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, merak edilenleri cevaplandırdı. 

ELAZIĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN