Elazığspor, Genel Kurula Gidiyor

ELAZIĞSPOR'da olağan genel kurul kararı alınması bekleniyor. Edindiğimiz bilgilere göre, Bordo Beyazlı kulüp, mali genel kurulla birlikte seçimli genel kurulu 8 Ağustos tarihinde yapmayı planlıyor

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığspor’da merakla beklenen genel kurul kararı netleşiyor.

Sıkıntılı bir sürece giren ve her geçen gün kapanmanın eşiğine gelen bordo beyazlı kulübümüzün yaşaması adına atılacak ilk adımın genel kurul kararı olduğu ve mevcut yönetimin de bu doğrultuda genel kurul kararı almaya hazırlandığı öğrenildi.

Daha önce yapmış olduğu açıklamalarda transfer yasağını kaldıramaması halinde gelecek olan yönetime transfer süresi de tanıyıp görevi bırakacağını açıklayan başkan Selçuk Öztürk’ün, transfer yasağını kaldırma çalışmalarında birkaç oyuncu dışında ilerleme sağlayamaması; genel kurul kararı alınmasına ihtiyaç doğurdu.

Edindiğimiz bilgilere göre, Elazığspor yönetiminin 8 Ağustos tarihinde mali genel kurulla birlikte seçimli genel kurul kararı alacağı ve bu kararı bayram sonrasında kamuoyuna paylaşacağı öğrenildi.

8 Ağustos’da yapılması planlanan genel kurul öncesinde kulüp başkanı Selçuk Öztürk ve yönetiminin istifa edip-etmeyeceği ise netlik kazanmazken, istifa kararının da yönetim içerisinde yapılacak olan istişareler sonrasında belli olacağı öğrenildi. Başkan Öztürk’ün genel kurula kadar transfer yasağını kaldırması halinde yeniden aday olacağı, transfer yasağını kaldıramaması halinde ise aday olmayacağı öğrenildi.

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN