Başkan Gürkan, Haberleri

Başkan Gürkan, Haberleri

Başkan Gürkan Mezarlık İşleri Yeni Hizmet Binasında Personellerle Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Büyükşehir Belediyesi Mezarlık İşleri yeni Hizmet Binasında personellerle bir araya geldi. Burada personellerle birlikte iftar eden Başkan Gürkan, yeni hizmet binasının Malatya’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Gürkan’dan Çanakkale Zaferi Mesajı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu Yıldönümü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınlayan Başkan Gürkan, “Yüce Türk Milletimiz, Tarihler Boyunca Nice Zaferlere İmza Atmıştır”

Başkan Gürkan, Gençlik Kampımız Türkiye’deki En Donanımlı Parklardan Biridir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Beydağı Tabiat Parkı içerisinde bulunan Beydağı Gençlik Kampında İncelemelerde bulundu. Başkan Gürkan, Gençlik kampının kısa süre zarfında açılacağı söyledi.

Başkan Gürkan, Bütün Kadınlarımızın  Dünya Kadınlar Gününü Kutluyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 8 Mart “Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, 8 Mart tarihinin kadın hakları açısından önemli bir gün olduğunu belirtti.

BAŞKAN GÜRKAN’DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Gürkan, “Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edildiği bu müstesna geceyi bir kez daha eda etmenin mutluluğunu yaşayacağız” dedi.

Başkan Gürkan 10 Ocak Çalışan Gazetecilerle İlgili Mesaj Yayınladı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Gürkan, “Basın Mensupları Zorlu Şartlar Altında Görev Yapmaktalar”

Başkan Gürkan, İsmet Paşa Caddesi’ndeki Yol Çalışmalarını İnceledi

Tecde Mahallesi İsmet Paşa Caddesi’ndeki Yol Çalışmalarını İnceleyen Başkan Gürkan, “Şehrimizi Geleceğe Hazırlama Noktasında Projelerimiz İcraat Safhasındadır”

Başkan Gürkan, ‘Malatya’da Ticareti Ayağa Kaldırmamız Birincil Görevimiz’

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Et ve Balık Pazarı Esnaflarının Eski Adliye otoparkında faaliyete başladığı iş yerlerini inceledi. Her zaman esnafların yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirten Başkan Gürkan, esnaflara yeni iş yerlerinde bol kazançlar diledi.

Başkan Gürkan, Malatya’ya Önemli Bir Kazanım Sağlayacak

Eski Buğday Pazarı’ndaki esnafların iş yerlerini Yeni Buğday Pazarı’na taşıma sürecini yerinde görmek üzere Yeni Buğday Pazarı’nı ziyaret eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Buğday Pazarının hayırlı olmasını diledi.

Başkan Gürkan, ‘Memleketimize Hizmet Etmeye Hep Birlikte Devam Edeceğiz’

Başkan Gürkan, Söğüt Mahalle Muhtarı ve Mahalle Sakinleriyle bir araya geldi.

Engelli Vatandaşlarımızın Hayatlarını Kolaylaştırmak İçin Çalışıyoruz

Başkan Gürkan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı

Kuluncak Heyetinden Başkan Gürkan'a Ziyaret

Kuluncak İlçesi Heyetiyle Bir Araya Gelen Başkan Gürkan, “Kuluncak İlçesindeki Birlik ve Beraberlik Çok Güzel Bir Örnek”

Başkan Gürkan, Hıroğlu Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Gürkan; “Deprem Hasarlarının Üstesinden Geleceğiz Bundan Kimsenin Tereddütü Olmasın”

Başkan Gürkan Ankara Esnaf Çarşısını Ziyaret Etti

Ankara Esnaf Çarşısında incelemelerde bulunan Başkan Gürkan, “Şehrimizi El Birliği İle Ayağa Kaldırmak Hepimizin Görevidir”

Başkan Gürkan Buğday Pazarı Esnafıyla Bir Araya Geldi

Buğday Pazarı Esnafıyla Bir Araya Gelen Başkan Gürkan, “Esnafımızın Mağduriyetini Gidermek Adına 1 Yıl Boyunca Kira Almayacağız”

Başkan Gürkan'dan 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Mesajı

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Gürkan, “Tecrübeleriyle Bizlere Yol Gösteren Yaşlılarımız, Her Zaman Baştacımızdır”

Başkan Gürkan Yks'de Başarı Elde Eden Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Malatya’da İlk 1000’e Giren Öğrenci ve Velileriyle Bir Araya Gelen Başkan Gürkan,“Şimdiki Nesil Ne Kadar İyi Yetiştirilirse Geleceğimiz O Kadar Aydınlık Olur”

Başkan Gürkan, Malatya’da İlk Bine Giren Öğrenci Ve Velileriyle Bir Araya Geldi

Malatya’da İlk Bine Giren Öğrenci ve Velileriyle Bir Araya Gelen Başkan GÜRKAN, “Öğrencilerimiz, Ülkemizi Muhasır Medeniyetler Seviyesinin Üzerine Taşıyacak Olanlardır”

Başkan Gürkan, Malatya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına Katıldı

Malatya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına katılan Başkan Gürkan, “Ziraatçılarımızı, Çiftçilerimizi, Hayvancılıkla Uğraşan Vatandaşlarımızı Destekleme Noktasında Kararımız Kesindir”

Başkan GÜRKAN; ‘İşlerin Standardı Neyse Ona Göre Yapılacak’

MİMDER’in Düzenlediği Toplantıda Konuşan Başkan GÜRKAN, “Hiç Kimsenin Kafasına Göre Hareket Etmesine Müsaade Etmeyeceğiz, İşlerin Standardı Neyse Ona Göre Yapılacak”

Başkan Gürkan Özel Halk Otobüsü Esnafı İle Bir Araya Geldi

Özel Halk Otobüsü İşletmesi Esnafları İle Bir Araya Gelen Başkan Gürkan, “Büyükşehir Belediyesi Olarak Her Zaman Esnafımızın Yanındayız”

Başkan Gürkan Dünya Kayısı Ticaret Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Dünya Kayısı Ticaret Merkezinde İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan, “Malatya’mıza Yakışır Dünya Kayısı Ticaret Merkezini Yakında Faaliyete Geçireceğiz”

Başkan Gürkan, İkizce’de Altyapı Çalışmalarını İnceledi

Asrın felaketi diye nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ)Genel Müdürlüğü, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Başkan Gürkan 100. Yıl Parkında İncelemelerde Bulundu

100. Yıl Kent Parkında İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan, “100. Yıl Parkımız Cumhuriyetimizin 100. Yılına Yakışır Bir Şekilde İnşa Ediliyor”

Başkan Gürkan Duranlar ve Göktarla Mahallelerine Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt İlçesine bağlı Duranlar ve Göktarla Mahallelerini ziyaret etti. Başkan Gürkan, yapımı tamamlanan yol ve çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunarak, mahalle sakinleriyle de bir araya geldi.

Engelsiz Yaşam ve Spor Merkezine Erişilebilirlik Belgesi

Başkan Gürkan, Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak’ı Makamında Ağırladı

Başkan Gürkan Dünya Kayısı Ticaret Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Dünya Kayısı Ticaret Merkezinde İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan, ‘Malatya 10 Kat Daha Zenginleşecek’

Başkan GÜRKAN, ‘Bakanlığımızdan Her Zaman Destek Gördük’

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Büyükşehir Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Başkan Gürkan, ‘15 Temmuz Milletin Destanı’

Başkan Gürkan,15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Gürkan Yazıhan Bahçelievler Mahallesi'ndeki Çalışmaları inceledi

Yazıhan Bahçelievler Mahallesi’nde İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan, “13 İlçemizde ve şehrimizin hemen her noktasında yoğun bir çalışma içerisindeyiz”