Baskil Haberleri

Baskil Haberleri

Baskil’i Kim Kazandı

Elazığ'da 31 Mart yerel seçimleri tamamlandı ve kazanan adaylar belirlenmeye başladı.

Mehmet Zafer,Aday Adaylığından Çekildiğini Açıkladı

Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Baskil’den Yeniden Refah Partisi’nden aday adayı olan UDH Genelbaşkanı Mehmet Zafer ,aday adaylığından çekildiğini açıkladı.

CHP Baskil Belediye Başkan Adayı Veli BAYGEL'den ‘10 Ocak Gazeteciler Günü’ Mesajı

10 Ocak 1961 tarihinde 212 Sayılı Kanun ile yürürlüğe girerek, Basın mesleği icrasında emek veren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu özel günde değerli basın mensuplarımızın sevinç ve gururunu gönülden paylaşıyorum.

Açıkkapı: Şehitlerimizin Hatıralarına Sahip Çıkmak Namus Borcudur

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı , 7 yıl önce İzmir Adliyesinde pkklı teröristlerin hain saldırısını engellemeye çalışırken şehit olan Elazığ Baskil’li Fethi Sekin’in unutulmayacak bir kahramanlık örneği gösterdiğini, şehadete gözünü kırpmadan koşarak onlarca vatandaşın hayatını kurtardığını söyledi.

Malatya-Baskil Arası Feribot Sefer Saatlerinde Değişiklik Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Ocak ayındaki Feribot Sefer saatlerinde değişiklik yapıldı.

Başkan Gürkan Atabey Feribot İskelesi’nde İncelemelerde Bulundu

Atabey Feribot İskelesi’nde İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan; “Battalgazi ve Baskil Bölgelerinde Modern Anlamda İskelelerin Yapılmasını Planlıyoruz”

Baskil’i Her Açıdan Toparlayıp Kalkındıracağız

Üstlendiği tüm görevlerde elde ettiği başarılarıyla adından söz ettiren Mehmet Zafer,siyasetin ahlak ve maneviyat üzerine yapılması gerektiğini söyledi.

Tuncer Turus MHP’den Baskil Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı

Tuncer Turus MHP’den Baskil Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Baskil’de Mehmet Zafer’e İlgi Her Geçen Gün Artıyor

Baskil’de Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Zafer’e ilgi ve alaka her geçen gün artıyor.

Aday Adayı Mehmet Zafer,Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Elazığ’ın Baskil ilçesinde Yeniden Refah Partisi’nden aday adaylığını açıkladıktan sonra çalışmalarına aralıksız devam eden Uluslararası Diriliş Hareketi Genelbaşkanı Zafer “ İlçemiz model,modern ve marka bir ilçe olacak “ dedi.

Mehmet Zafer Baskil’de Yeniden Refah Partisi’nden Aday Adaylığını Açıkladı

Mart 2024 Yerel seçimlerde Elazığ’ın Baskil İlçesi’nde Yeniden Refah Partisi’nden aday adaylığı başvurusunda bulunan Mehmet Zafer “ Model,modern ve marka ilçe Baskil için projelerimizle belediye başkanlığına talibiz “ dedi.

Elazığ Tarımsal Kalkınma Projesi Ön Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti

Elazığ Valisi Dr.Ömer Toraman, Elazığ Milletvekilleri Prof.Dr.Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, M.Rıdvan Nazırlı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi Rektörü Fahrettin Göktaş, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat ve Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu'nun katılımlarıyla Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Öncülüğünde gerçekleştirilen 'Elazığ Tarımsal Kalkınma Projesi' Ön Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti.

Babaocağında ‘Yasemin Kızlarına’ Tam Destek

Seçim çalışmalarını sürdüren Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’ın bu defaki durağı babaocağı Baskil İlçesi oldu. Prof. Dr. Açık, ilçedeki ilk ziyaretini şehidimiz Fethi Sekin’in kabrine yaptı.

‘Kayısı Pazarı Elazığ’da Kurulsun’

Baskil’in Kanaat Önderlerinden “Kayısı Pazarı Elazığ’da Kurulsun” Talebi

Elazığ İYİ Parti İl Teşkilatı Karakoçan ve Baskil Temaslarında

İYİ Parti İl Teşkilatı İl Başkanı Servet Gürgözeler başkanlığında ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet ile ilçe gezilerini sürdürüyor.

Vali Toraman Baskil'de İncelemelerde Bulundu

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Baskil’de don vuran kayısı bahçelerinde incelemelerde bulunarak, Kaymakam Sami Yılmaz’dan süreçle ilgili bilgi aldı.

Şehit Fethi Sekin Külliyesi Açılışı Gerçekleştirildi

İzmir Adliyesi’ne yönelik 2017 yılında teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıyı önleyerek yazdığı kahramanlık destanıyla ismi tüm Türkiye’nin kalbine kazınan Şehit Fethi Sekin anısına Elazığ Belediyesi tarafından Baskil ilçesi Doğancık köyünde inşa edilen Şehit Fethi Sekin Külliyesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Şehit Fethi Sekin Külliyesi Açılıyor

Yazdığı kahramanlık destanıyla ismi tüm Türkiye’nin kalbine kazınan Şehit Fethi Sekin anısına Elazığ Belediyesi tarafından Baskil ilçesi Doğancık köyünde inşa edilen Şehit Fethi Sekin Külliyesi'nin açılışı, 5 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Başkan Şerifoğulları Şehir Genelindeki Belediye Çalışmalarını İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir genelinde sürdürülen Belediye çalışmalarını ve Baskil’de yapımı devam eden "Şehit Fethi Sekin Külliyesi"ni yerinde görmek üzere bir dizi inceleme gezisinde bulundu.

Hacı Hüseyin Göleti İçin İmzalar Atıldı

DSİ 9. Bölge Müdürlüğü yayınlamaış olduğu açıklama ile Baskil Hacı Hüseyin Göleti ve Sulama Projesi’nde ilk imzaların atıldığını duyurdu.

Yeraltı Barajı İçin İmzalar Atıldı

Baskil’e inşa edilecek yer altı barajının inşaat işi sözleşmesi imzalandı.

‘Şehit Fethi Sekin Külliyesi’ İnşaatında Sona Gelindi

Elazığ Belediyesi tarafından şehidimiz Fethi Sekin anısına doğup büyüdüğü Baskil ilçesinin Doğancık köyünde yapımına başlanan külliye inşaatında sona gelindi.

Tekne Neden Battı?

Baskil İlçesinde bulunan, Karaleylek Kanyonları’na tahsis edilen tekne bilim insanlarını taşırken battı. Baskil İl Genel Meclis Üyesi Turgay Aksoy, teknenin bakımsızlık sonucu battığını ifade ederken görgü tanıkları teknenin ihmal sonucu battığını dile getirdiler

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Akkoyun’dan Baskilliler Derneğine Ziyaret

Malatya’nın önemli aktif sivil toplum kuruluşlarından Malatya Baskilliler Derneği Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Tuncay Akkoyun’u dernek binasında misafir etti.

Elazığ’ın En Büyük GES’i Baskil’e Kuruluyor

Seza Çimento, elektrik ihtiyacının ilk etapta 0’unu güneşten karşılayacak

Başkan Gürkan Baskil Kaymakamını Makamında Ağırladı

Başkan Gürkan;“Standartları yüksek bir feribot iskelesi yapacağız”

Mhp Baskil İlçe Başkanı ve Yönetimi İstifa Etti

MHP Baskil İlçe başkanı Vehbi Genç ve yönetim kurulu üyeleri partiden istifa etti.

Soluksuz Okuyacağınız Tarihi Bir Roman

Baskil Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde müdür yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Ali Günaydın'ın kaleminden muhteşem bir tarihi roman okurlarıyla buluşuyor.

Her Evde Bir Ges

Elektrik faturalarından bıkan köylüler çareyi kendi güneş enerjilerini kurmada buldu. Her çiftçi bir güneş enerjisi paneli kurarak elektrik faturasından kurtulmaya çalışıyor.

Yeraltı Barajı

Baskil İlçesine bağlı Gemici köyünde İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan ve kayısı üreticisinin bedelsiz kullandığı bölgenin ilklerinden olan;