Ekg Derneği Haberleri

Ekg Derneği Haberleri

Başkan Akgün’ün, “Kadir Gecesi ve Avukatlar Günü’nü” Kutlama Mesajı

EKG Derneği Başkanı Metin AKGÜN, “Kadir Gecesi ve Avukatlar Günü” Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayımladı.

EKG Derneği Başkanı Akgün’den ‘İstiklal Marşı’nın Kabulü’ Mesajı

EKG Derneği Başkanı Metin Akgün İstiklal Marşı’nın Kabulü dolayısıyla basın açıklaması yayınladı.

EKG Derneği Başkanı Akgün; “Kardeşliğin Doğduğu, Sevgi Dolu Bir Ramazan Diliyoruz.” Dedi.

EKG Derneği Başkanı Metin Akgün Ramazan Ayını Karşılarken Yaptığı Açıklamada; "Kardeşliğin Doğduğu, Sevgi Dolu Bir Ramazan Diliyoruz." Dedi.

EKG Derneği Başkanı Akgün’ün, Beraat Gecesi Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, Beraat Gecesi Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

EKG Derneği Kültür ve Sanat Faaliyetlerine Geri Döndü

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yukarı Şehir Tiyatrosu Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde; “Almila Tiyatrosu ile ortak faaliyetler kapsamında 15:00 senasında “Mavi Kahramanlar”, 19:00 senasında da “Halktan Biri” tiyatro oyunuyla sahne aldı.

Başkan Akgün’den; ‘Malazgirt Zaferi ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’ Açıklaması

EKG Derneği Başkanı Akgün; “Hürriyet; ancak savaş meydanlarında kazanılan zaferlerle elde edilebilir. Toprak uğruna ölen varsa vatan olur diyerek, bizlere bir vatan, bir istiklal bırakmak isteyen, İ'la-yı Kelimetullah davasına asırlar boyu hizmet ederken, “Nizam-ı Alem” davasına adanmış tarihimizde, “Zafer Ayı” olarak nitelendirilen AĞUSTOS ayına dikkat çekti.

EKG Derneği Başkanı AKGÜN’ün ‘Muharrem Ayı’ Mesajı

Başkan Akgün; Muharrem ayına Hz. Peygamberin; “Muharrem Ayı, “Allah’ın (c.c.) ayıdır. Ne mutlu, ramazandan sonra ona kavuşanlara, ne mutlu, bu ayı, faziletinin farkında olarak değerlendirenlere…” hadisiyle dikkat çekti.

EKG Derneği Başkanı Akgün’den ‘Kurban Bayramı’ Açıklaması

EKG Derneği Başkanı Akgün; “Ülkemizi hedef alan “Küresel Ekonomik Savaşın” devem ettiği bir süreçte, “Hepimiz Biriz, Biz Türkiye’yiz” Diye haykırıyor, idrak edeceğimiz Kurban Bayramımız Mübarek olsun.” Dedi.

EKG Derneği Başkanı Akgün’ün, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı AKGÜN, “19 Mayıs’ın, Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, Cumhuriyeti emanet ettiğimiz gençlerimize ecdadın, duyduğu o büyük güvenin önemli bir göstergesidir” Dedi.

Başkan Akgün'den Malazgirt Zaferi-30 Ağustos Zafer Bayramı -2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı.

EKG Derneği Başkanı Metin AKGÜN, Malazgirt Zaferi'nin 951. Yıldönümü, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. Yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

EKG Derneği Başkanı AKGÜN’ün ‘Hicri Yılbaşı’ Mesajı

Başkan Akgün; “Hz. Peygamberin ifadesiyle Muharrem Ayı, “Allah’ın (c.c.) ayıdır. Ne mutlu, ramazandan sonra ona kavuşanlara, ne mutlu, bu ayı, faziletinin farkında olarak değerlendirenlere…”

EKG Derneği Başkanı Akgün’den Kurban Bayramı Açıklaması

EKG Derneği Başkanı Akgün; “Ülkemizi hedef alan “Küresel Ekonomik Savaşın” devem ettiği bir süreçte, “Hepimiz Biriz, Biz Türkiye’yiz” Diye haykırıyor, idrak edeceğimiz Kurban Bayramımız Mübarek olsun.” Dedi.

Başkan Akgün’ün, Kadir Gecesi Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Akgün’ün, 'Berat Kandili ve Çanakkale Zaferi' Mesajı.

EKG Derneği Başkanı Metin AKGÜN, “Berat Kandili ve Çanakkale Zaferi” Nedeniyle bir Mesaj Yayımladı.

Başkan Akgün'ün “10 Kasım Atatürk’ü anma ” Mesajı.

EKG Derneği Başkanı AKGÜN, “İdrak ettiğimiz 10 Kasım, bölgesel ve küresel gelişmelerin akışına yön vermiş dünya çapında bir liderin idrak ve ifadelerinin, yarına dönük doğru mesajların içselleştirilmesi, neslin inşa sürecinde büyük ve eşsiz bir fırsattır.” Dedi.

EKG Derneği Başkanı Akgün'ün, Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, "EĞİTİM, bizi biz kılan değerlerden, özümüzden koparsa, yöneldiği istikamette sürüklenir. Bu sürüklenişte “BİR MİLLET RUHUNU DA KAYBEDER.” Dedi.

Başkan Akgün’den; 'Malazgirt Zaferi ve 30 Ağustos Zafer Bayramı' Açıklaması

EKG Derneği Başkanı Akgün; ‘Ecdadın dün Malazgirt'te Sultan Alpaslan’la, 30 Ağustosta Mustafa Kemal ile cephede verdiği mücadeleyi, bugün de aynı şuur ve azimle devam ettirmek mesuliyetimizdir...’

EKG Derneği Başkanı Akgün’ün, Kurban Bayramı Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı AKGÜN, ‘Bu Kurban Bayramı, Yarını Kazanmak İçin Fırsatımızdır…’ Dedi.

Başkan Akgün, 18 Haziran 2021 tarihinde ‘Limit Seninle’ Programına konuk olmuştu.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Maarif Müfettişi Metin AKGÜN, Emekli Maarif Müfettişi Selçuk Tanrıverdi ile birlikte moderatör Utku CAN’ın sunduğu “Limit Seninle” programına konuk oldu. Programda Eğitim her yönü ile ele alındı.

EKG Derneği Başkanı Metin AKGÜN, Prof. Dr. Ahmet YATKIN’ı Ziyaret etti.

İ. Ü. İletişim Fakültesi Dekanı hemşerimiz Prof. Dr. Ahmet YATKIN’ı İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesinde görev yapan Doc. Dr. Bahadır KÖKSALAN ile birlikte ziyaret etti.

Başkan Akgün, Melisa İle Yaşama Dair‘ Programına konuk oldu.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Maarif Müfettişi Metin 26 Mart Cuma günü, 16:00’da AKGÜN, Kanal23 de Moderatör Melisa COŞKUN’un sunduğu “Melisa İle Yaşama Dair” programına konuk oldu.

EKG Derneği Başkanı Akgün’ün, Berat Gecesi Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, Berat Gecesi Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

EKG Derneği, Eğitime Katkı Sağlamaya Hazır.

Sayın Cumhurbaşkanımızın «Top Yekûn Bir Eğitim Seferberliği» Çağırısına Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği, Selami DANIŞMANOĞLU hocamızın emeği olan “Akıl Sarayınıza Hükmedin” İsimli Mevcut Çalışmamız ile katkı için Hazırız Diyor…

EKG Dernek Başkanı Akgün’den, Taziye Mesajı

EKG Derneğimiz etkinliklerine sağladığı destek ile gönüllerde iz bırakan, eğitimci kimliği, yetişkin eğitiminde sağladığı performans ile gönüllere dokunan, ilimizde STK etkili faaliyetleriyle de dikkatleri çeken, şehrimizin tanınan ve sevilen isimlerinden, Kadim Dostumuz Elazığ Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Kazım Atıcı'nın muhterem annesi Türkan Atıcı teyzemiz Hakka Yürüdü.

Başkan Akgün’den Malazgirt Zaferi-30 Ağustos Zafer-2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı...

EKG Derneği Başkanı Metin AKGÜN, “Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Akgün, Malazgirt Zaferi'nin 949. Yıldönümü, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. Yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

EKG Derneği Başkanı Akgün'den Kurban Bayramı Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Akgün 'Pandemik sürecin gölgesinde, Küresel Eşkıyaların tahayyülleri aşan saldırılarının tehdidi altında idrak edeceğimiz Kurban Bayramımız Mübarek olsun.' Dedi.

Başkan Akgün’den 15 Temmuz Mesajı.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli, Birlik Günü” Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

Başkan Akgün’den 'Babalar Günü' Mesajı...

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, “Babalar Günü” Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

Başkan Akgün’den Jandarmanın 181. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, Jandarmanın 181'inci Kuruluş Yıl Dönümü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

Başkan Akgün’den Kadir Gecesi ve 19 Mayıs Mesajı...

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, “Kadir Gecesi ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı” Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.