Etso Haberleri

Etso Haberleri

ELAZIĞ TSO’DA YÜZ AKIYLA BAŞARI DOLU VE BİR YIL

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, göreve gelmesinin ardından geçen bir yıl süre içerisinde hizmette birinci yılında hayata geçirdikleri projelerini kamuoyuyla paylaştı.

Başkan ALAN: ‘Ülke Kalkınmasında Basının Önemli Bir Rolü Var’

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan ALAN: ‘Şehidimizin Anma Törenine Davet Edilmeyişimiz Hatadan Öte Bir Duyarsızlıktır’

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, yedi yıl önce İzmir adliyesine yönelik hain terör saldırısını kahramanlığı ve cesareti ile önleyip şehit olan polis memuru hemşerimiz Fethi Sekin’i anma programına Oda Başkanlarının davet edilmemesine tepki gösterdi.

Başkanı ALAN: ’Yatırımcılarımız Önemli Başarılara İmza Atıyor’

İlçeye yapılacak Karma Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarında gelinen son durumu değerlendirmek amacıyla Kovancılar İlçesine giden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, bölgede üretim yapan kaz üretim tesisini ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldı.

Başkan İdris Alan: ‘Kovancılar Üretim Üssü Olacak’

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Kovancılar ilçesini ziyaret ederek ilçede yapılacak ve bölge yatırımcılarına önemli avantajlar sağlayacak Karma Organize Sanayi bölgesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Elazığ TSO Heyeti Hisarcıkloğlu İle Görüştü

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi.

Başkan ALAN: ‘Asgari Ücret, Hem İşçi Hem de İşvereni Mutlu Etmeli’

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 2024 yılı Asgari Ücret belirlenmesi çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

IV. Liderlik Akademisi & Yönetim Kongresi Kıbrıs’ta Gerçekleşti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sedat Karataş ve Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Parlakyıldız, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası tarafından; KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımları ile Girne’de gerçekleştirilen IV. Liderlik Akademisi & Yönetim Kongresi’ne katıldı.

Hibe Desteği, Üyelerin Hesaplarına Aktarılıyor

UNDP ve Elazığ TSO İşbirliği ile gerçekleşen Hibe Desteği, Üyelerin Hesaplarına Aktarılıyor.

27.Dönem Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, Başkan Alan’ı Ziyaret Etti

27.Dönem CHP Tunceli Milletvekili ve Elazığ TSO Eski Yönetim Kurulu Üyelerinden Polat Şaroğlu, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti.

Elazığ TSO Yönetimi’nde Yeni İsim

Mesut Sağlampınar, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyeliği görevine getirildi.

Başkan Şerifoğulları’ndan Başkan Alan’a ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret etti.

Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adayı Nurullah Yıldız, Başkan Alan’ı ziyaret etti.

Ak Parti Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adayı Nurullah Yıldız, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Başkan Alan’ı Ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Muhasip ve Mali İşler Başkanı Mehmet Altınöz, Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş ve beraberindeki heyet, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ettiler.

Sosyal Zincir, Elazığ TSO’da Buluştu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde Innovation for Development Derneği’nin (I4D) düzenlediği üretici buluşmaları toplantısı gerçekleştirildi.

Çimentonun Devleri Elazığ'da Bir Araya Geldi

7'incisi düzenlenen 'Türkçimento Anadolu Buluşmaları' etkinliği 22 Kasım Çarşamba Günü Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirildi…

125 İşletmemize 8 Milyon 400 Bin TL Hibe Kazandırdık

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle gerçekleşen hibe programının imza töreni Elazığ TSO Vali Murat Zorluoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

TOBB Elazığ Genç Girişimciler ve Genç Askon Elazığ TSO’da Bir Araya Geldiler

TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu ve Genç ASKON Elazığ Üyeleri, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya gelerek Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret ettiler.

Elazığ’a Dil Uzatmak Kimsenin Haddine Değildir!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Gümüşhane Kelkitspor - Elazığspor maç esnasında ve sonrasında meydana gelen olaylara ilişkin çok sert bir açıklama yayımladı.

Elazığ TSO’dan Noter Talebi

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Güney Çevreyolu Mevkii’nde son dönemde artan nüfus ve Oto Galericiler Sitesinin aynı mevkiide bulunması sebebiyle yeni bir notere ihtiyaç duyulduğunu ve gerekli başvuruların yapıldığını açıkladı.

TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu Toplandı

TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu’nda bir araya gelerek İcra Kurulunu belirledi. Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan da Genç Girişimciler ile bir araya geldi.

Standımız Doldu Taştı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, geçtiğimiz gün sona eren Elazığ Tanıtım Günleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Alan, Elazığ TSO Standında yaşanan yoğunluğunun mutluluk verici olduğunu ifade etti.

Başkan Alan: İvedi Çözüm Bekliyoruz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, kamuya iş yapan oda üyelerinin fiyat farkları ve fesihlerden doğan problemlere acil çözüm talep etti.

TOBB Elazığ Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Kurulu Seçimleri Tamamlandı

TOBB Elazığ İl Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri Gerçekleştirildi

Elazığ Emniyet Müdürü Adnan Karayel’den Başkan Alan’a Ziyaret

Elazığ Emniyet Müdürü Adnan Karayel, iade-i ziyaret programları kapsamında Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret etti.

Akıllı Şehirler ve Akıllı Belediyecilik Uygulamaları Paneli Düzenlendi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Murat Zorluoğlu Konferans Salonu’nda düzenlenen Akıllı Şehirler ve Akıllı Belediyecilik Uygulamaları Paneli büyük ilgi gördü.

Ziraat Bankası Heyeti’ne Üyelerimizin Sorunları Aktarıldı

Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Sağlık, Ziraat Bankası Daire Başkanı Volkan Günal, Ziraat Bankası Elazığ Bölge Müdürü İlker Ayhan, Ziraat Bankası Elazığ Bölge Müdür Yardımcısı Ali Haydar Metin ve Ziraat Bankası Elazığ Şube Müdürü Nihat Yıldırım, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan'ı ziyaret ederek üyelerin finansmana erişim sorunları üzerine istişarelerde bulundular.

TOGG’u Bünyemize Katmanın Gururunu Yaşıyoruz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasının hizmet aracı olarak kullanacağı, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’na teslim edildi. Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan TOGG ile ilgili izlenimlerini paylaştı.

Teknova OSB'de Yatırımcı Sayısı Hızla Artıyor

Elazığ TEKNOVA OSB'de yatırımcı talepleri iki ayda ikiye katlandı.

TOBB Elazığ Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Kurulu Seçimleri için Aday Başvuruları Tamamlandı

Elazığ, 22 Eylül 2023 - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Elazığ İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu için icra komitesi seçimleri yaklaşıyor. Seçimler, 19 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.