Gençler Haberleri

Gençler Haberleri

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi İlmek İlmek Emek Dokuyor

Malatya Kent Konseyi, 6 Şubat Depremleri sonrası kadınlara, gençlere ve çocuklara yönelik kültürel ve sosyal projelerine devam ediyor.

Elazığ Belediyesi, Ahmet Şerif İzgören’i Veliler ve Öğrencilerle Buluşturdu

Gençlerin eğitimlerine katkı sunarak donanımlı bireyler yetiştirilmesi adına önemli faaliyetler gösteren Elazığ Belediyesi, İletişim Uzmanı-Yazar Ahmet Şerif İzgören’i veliler ve öğrencilerle buluşturdu.

AKIN ‘Gençlerimize İş Alanı Açacağız !’

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın saha çalışmaları kapsamında mahalle ve esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Açıkkapı: KOOPDES Programı ile Genç ve Engelli Kooperatiflerine de Hibe Verilecek

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, KOOPDES programı ile kadınlara verilen hibe desteklerinin engelli ve gençleri de kapsayacağı şekilde genişletileceğini duyurdu.

Çocuklar, ‘Deprem Sonrası Geleceğin Malatya’sını Resmettiler

Malatya Kent Konseyi, çocuklar ve gençler üzerinde sosyal ve psikolojik bir travmaya neden olan 6 Şubat sonrası, “Deprem Sonrası Geleceğin Malatya’sı” konulu resim yarışması düzenledi.

Elazığ Belediyesi, Gençlere Desteğini Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi tarafından, “Gelecek Sensin” projesi kapsamında YKS’ye girecek öğrencilere 4. deneme sınavı yapılarak ardından soru bankası dağıtıldı.

Ejder Açıkkapı: Gençlerimize 2 Yıl Geri Ödemesiz Kredi Verilecek

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM Genel Kurulunda kabul edilen Aile ve Gençlik Fonu Kurulmasına ilişkin kanun teklifiyle ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Başkan Güder İzcilerin Kampına Katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Öncü İzcilik Spor Kulübü ve Malatya Diyanet İzcilik Kulübü ortaklığında yapılan izcilik kampında gençlerle bir araya geldi.

Açıkkapı: Gençlerimize 10 GB Ücretsiz İnternet, Cep Telefonu ve Bilgisayar Desteği Hayırlı Olsun

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, gençlere sunulacak olan 10 GB ücretsiz internet, cep telefonu ve bilgisayar desteğine ilişkin Resmi Gazete'de yayımlanan kararı değerlendirdi.

GENÇLERE DESTEK, 'GELECEK SENSİN' İLE SÜRECEK

Elazığ Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler için hazırladığı, “Gelecek Sensin” isimli kapsamlı destek programını, bu yıl da gençlerle buluşturacak.

Başkan Güder’den Gençlere Eğitim Seti Desteği

Battalgazi Belediyesi, ilçede Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan Türkiye'nin aydınlık yarınları öğrencilere ‘Gençlerle Başbaşa’ projesi kapsamında eğitim seti hediye ediyor.

Elazığ Milletvekili Açıkkapı: Gençlerimizin Talepleri Her Zaman Önceliğimizdir

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, üniversite öğrencilerinin yurt taleplerinin çözümü ve Elazığ'daki yurt kapasitesinin artırılması yönünde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Battalgazi Belediyesi’nden Hareketlilik Haftası Etkinliği

23-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Spor ve Hareketlilik Haftası kapsamında Battalgazi Belediyesi tarafından sportif faaliyetlerin yer aldığı etkinlik düzenlendi. Gençler ve çocukların spor yapıp keyifli vakit geçirdiği programa Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de katıldı.

Ejder Açıkkapı; ‘Gençlerimize Faizsiz Kredi İmkanı Geliyor’

AK Parti Elazığ Milletvekili , TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, deprem bölgesindeki gençlerle başlayacak pilot proje ile evlenecek gençlere faizsiz kredi imkanı sağlanacağını söyledi.

Anadolu Vakfı’nın Burs Programına Başvurular 30 Eylül’de Sona Eriyor

Anadolu Vakfı’nın gençlere 40 yılı aşkın süredir eğitim desteği verdiği burs programının yeni dönemi için başvurular 30 Eylül’de sona eriyor. Anadolu Vakfı 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Burs Programı kapsamında burs desteği almak isteyen üniversite öğrencileri, bu tarihe kadar www.anadoluvakfi.org.tr adresinden online başvuruda bulunabilecek.

Malatya’da Film İzletisi Programı Düzenlendi

Büyükşehir Belediyesi’nden Gençlere “Film İzletisi ve Analiz” Programı Düzenlendi

KYK Yurt Başvuru Sonuçları Açıklandı!

KYK yurt başvuru sonuçları son dakika açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Yurt kapasitemiz geçtiğimiz yıla oranla artış gösterdi. An itibarıyla 81 il, 260 ilçe ve KKTC'de olmak üzere 822 yurt ve toplam 950 bin yatak kapasitesi ile gençlerimizin hizmetindeyiz.

Anadolu Vakfı, Burs Programı İle Gençlere Destek Vermeye Devam Ediyor

Anadolu Vakfı’nın gençlere 40 yılı aşkın süredir eğitim desteği verdiği burs programının yeni dönemi için başvurular başlıyor.

Başkan GÜDER: ‘Gençlerimizin Başarısı Battalgazi'mizin Geleceğine Işık Tutacak’

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder YKS’de dereceye giren başarılı öğrencilerle bir araya geldiği programları geleneksel hale getirdi.

Mobilya Sektörü Taksit Düzenlemesini Geri İstiyor

Mobilya sektörü BDDK’nın taksit düzenlemesinin yeniden eski haline gelmesi çağrısında bulundu. Elazığ Mobilyacılar Derneği (EMOSDER) Başkanı M. Fethi DİLEK, bu düzenlemenin özellikle evlenme çağına gelmiş yuva kuracak gençleri çok zor durumda bıraktığını söyledi.

Elazığ Belediyesi’nden Üniversite Öğrencilerine Kamp

Elazığ Belediyesi, “Elazığ Belediyesi Üniversite Gençleri İle Buluşuyor” projesi kapsamında üniversite öğrencilerine kamp programı düzenledi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ E-SPOR MERKEZİ GENÇLERİN BEĞENİSİNİ TOPLUYOR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği gençlere yönelik projelerinden biri olan E-Spor, gençlerden tam not aldı.

Şehrin Merkezine Örnek Bir Yaşam Alanı Daha Kazandırıldı

Elazığ Belediyesi, vatandaşların yaşanılabilir alanlara sahip olması için hayata geçirdiği yatırımlara bir yenisini daha ekledi. Ailelerin, gençlerin ve çocukların dinlenebildiği, keyifli vakit geçirebildiği, yeşil alanlar, yürüyüş yolu ve çocuk oyun alanının bulunduğu Cemiloğlu Parkı, Elazığlılardan tam not aldı.

Battalgazi Belediyesi’nden Depremzede Gençlere Kano Etkinliği

Battalgazi Belediyesi öncülüğünde Karakaya Barajı üzerinde Kano etkinliği düzenlendi.

Gençlere Müjde!

Müzekart ücreti belli oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Müzekart'ın fiyatı, Bakan Mehmet Nuri Ersoy’un talimatıyla bu yıl da 60 lira olarak sabit bırakıldığı belirtildi.

Gençlikspor Yaz Kursları Gençleri Bekliyor

Yaz tatilinin gelmesi ile beraber yoğun ilgi gören spor okulları bu yılda birçok branştan açılacak olan kurslar ile başlıyor.

Elazığ Belediyesi, YKS Öncesi Gençlere Motivasyon Desteği

Elazığ Belediyesi, YKS Öncesi Gençlere Motivasyon Desteği İle Dikkat Çekti

Elazığ Belediyesi, Yks Öncesi Gençlere Desteğini Sürdürüyor

Eğitimci-Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, YKS’ye girecek gençler ve aileleriyle buluşuyor.

Battalgazi Belediyesi’nin Resim Kursuna Yoğun İlgi

Battalgazi Belediyesi tarafından deprem bölgesi Malatya’da gençlerin gireceği özel yetenek sınavına hazırlanması, gençlerin yeteneklerini geliştirebilmesi ve asrın felaketini yaşayan ilçe halkının deprem psikolojisinden uzaklaştırmak amacıyla açılan Resim Kursunda dersler başladı.

‘Gelecek Sensin’ Programı Başlıyor Elazığ Belediyesi’nden Ücretsiz YKS Deneme Sınavı

Elazığ Belediyesi gençlere ve eğitime destek çalışmaları kapsamında KURS-DER iş birliğiyle Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan adaylara yönelik ücretsiz deneme sınavı düzenliyor.