Malatya Büyükşehir Belediyesi Haberleri

Malatya Büyükşehir Belediyesi Haberleri

Prof. Dr. Gezer: İktidarıyla, ana muhalefetiyle küme düşürülmüş bir Malatya var

Seçimlere kısa bir süre kalırken, Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Gezer, gittiği her yerde Malatya'yı kısa sürede nasıl ayağa kaldıracağını anlatarak destek istiyor.

Gezer, Cumhuriyet Örnekköy’de Vatandaşlarla Buluştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Yeşilyurt ilçesine bağlı Cumhuriyet Örnekköy’de vatandaşlarla buluştu, projelerini anlattı seçimlerde destek istedi.

Gezer: Malatya’da Her Alanda Üretimi Arttıracağız

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, yetki aldıklarında Malatya’da her alanda üretimi arttıracaklarını ifade etti.

Bağımsız Başkan Adayı Gezer, Darende İlçesindeydi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Darende ilçesinde temaslarda bulundu, esnafları ziyaret ederek yeni bir Malatya için destek istedi.

Gezer, Seçim Gezilerini Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında kent merkezindeki esnafları ziyaret etti. Tek tek tüm esnafları dolaşan Gezer, Malatya’yı 5 yılda bölgenin cazibe merkezi haline dönüştürecek projelerini açıklayarak destek istedi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantıları Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısının V. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Vahap Erdem Başkanlığı’nda 19 Mart 2024 Salı günü saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Iv. Birleşimi Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısının IV. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığı’nda 18 Mart 2024 Pazartesi günü saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Emekliler ve asgari ücretlilere aylık 3 bin TL kira desteği

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, göreve geldiklerinde Büyükşehir Belediyesi olarak dar gelirli vatandaşlar ve emeklileri ekonomik olarak destekleyecek projelerini açıkladı.

Prof. Dr. Gezer, 100 Günlük Acil Eylem Planını Açıkladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, göreve gelir gelmez hazırladıkları 100 günlük eylem planını kamuoyuna açıkladı.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Iı. Birleşimi Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısının II. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığı’nda 14 Mart 2024 Perşembe günü saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Gezer: Büyükşehir Belediyesi’ni Kayısı Çalışmalarının Merkezi Haline Getireceğiz

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, sorumluluk aldıklarında Malatya’nın en önemli gelir kaynağı olan kayısının marka gücüyle Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal gücünü birleştireceklerini belirterek “Büyük buluşma adını verdiğimiz bir projemiz var.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısı Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığı’nda 13 Mart 2024 Çarşamba günü, saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesinden Lise Öğrencilerine Kaynak Kitap Desteği

Malatya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlamında öğrencilerin başarılarını ve kazanımlarını arttırmak amaçlı başlattığı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Prof. Dr. Gezer: Refah Kent Malatya’ Projesi İle Malatya Ekonomisi Ayağa Kalacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Malatya’nın refahını yükseltecek ve ekonomisini ayağa kaldıracak ‘Refah kent Malatya’ projesinin detaylarını paylaştı.

Malatyalıların Teveccühü Prof. Dr. Gezer’e Her Geçen Gün Artıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, esnaf gezilerine devam ediyor.

Aktörler Değişiyor Malatya’nın Kaderi Değişmiyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Koyunoğlu Mahallesi’nde kurulan Pazar yerini ziyaret etti.

Dalgıçlar Su Altını Temizliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Su Altı Arama Kurtarma ekipleri Orduzu Pınarbaşı Gölet’inde su altı temizlik çalışması yaptı.

Gezer’den Doğanyol Ve Pütürge İlçelerine Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Pütürge ve Doğanyol ilçelerini ziyaret ederek ilçe halkı ile buluştu.

Malatya Bizim Dönemimizde En Fazla Kentsel Dönüşüm Projesi Ve Konut Üreten Belediye Olacak

Malatya büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, göreve geldiklerinde belediye ve özel sektör eliyle toplamda 50 bin depreme dayanıklı konut ve işyeri inşa edeceklerini söyledi.

Gezer: Gelsinler televizyona çıkıp tartışalım

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, ‘Malatya hep aynı partilere oy vermesi ile şu anda şaha kalkması gerekirdi’ diyerek “Malatya tepe üstü çakılmış bir şehir. Bunu aksini iddia eden kim varsa gelsin televizyonda bunu tartışalım” dedi.

Gezer, Malatya Bu Seçimde Çantada Keklik Olmadığını Göstermelidir

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, İstanbul örneğini de vererek “Malatya’da bu seçimde çantada keklik olmadığını göstermelidir” dedi.

Vefa Konağı Yaşlılarına Akılcı İlaç Kullanımı Anlatıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ‘Aktif ve Sağlıklı Yaş Alma’ seminerleri Vefa Konağı’nda devam ediyor.

İtfaiye Sivil Savunma Günü’nü Çeşitli Etkinliklerle Kutladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından 28 Şubat Sivil Savunma Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Gezer’den Her Mahalleye Yaşam Merkezi Projesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, 31 Mart akşamı yetki aldıklarında yapacakları projelerinden birinin de her mahalleye çok amaçlı sosyal yaşam merkezi kurmak olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediyesi İlaçlama Çalışmalarına Hız Verdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler hava sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle beraber haşere ile mücadele çalışmalarına hız verdi.

Büyükşehir Belediyesi’nden Öğrencilere Moral Hediyesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından 6 Şubat depremlerinden etkilenen çocukların moral ve motivasyonlarını artırmak, deprem psikolojisinden uzaklaşmalarını sağlamak amacıyla akıl oyunları ile oyuncak dağıtımı gerçekleştirildi.

Darende ve Malatya’yı Hak Ettiği Yere Getireceğiz

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Darende ilçesinde esnafları ziyaret ederek yapacakları projeleri anlattı.

Malatyalıların Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gezer’e İlgisi Büyük

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Niyazi Mısri Caddesinde kurulan pazarı gezdi, esnafla kahvaltı yaptı, sohbet etti, esnafın yaşadığı sorunları dinledi.

Gezer, Eğitim-Bir-Sen Üyeleri İle Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, 31 Mart akşamı yetki aldıklarında ilk işlerinden birisinin de kent ekonomisini harekete geçirmek olduğunu ifade ederek, “Bu şehirde her alanda bir kalkınma seferberliği başlatacağız” dedi.

‘Asrın Felaketinde Engelleri Birlikte Aşıyoruz Projesi’ Yüreklere Dokunuyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu ve Tayvan Büyükelçiliği iş birliğiyle ‘Asrın Felaketinde Engelleri Birlikte Aşıyoruz Projesi’ kapsamında Malatya’daki engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtımı yapılıyor.