Fotoğrafçılardan Kuluncağa Sonbahar Çıkartması

2019 yılında beri faaliyet gösteren Malatya Kolektif Fotoğraf Topluluğu 23 Ekim 2022 pazar günü Kuluncak belediye başkanı sayın Erhan Cengiz'in davetlisi olarak Kuluncak ilçesine sonbahar temalı fotoğraf çekim gezisi düzenlemiştir.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Çekim gezisi davetine  20 üyesi ile  iştirak eden Malatya Kolektif Fotoğraf Topluluğu Kuluncak ilçesinin baştan aşağı fotoğraflama fırsatı bulmuştur. Topluluk başkanı Ahmet Denizer, yaptığı konuşmada ; Kuluncak ilçemiz sonbaharın eşsiz, güzelliğinin ve hazan vaktinin en güzel ve en özel yaşandığı ilçemizdir.  Bizlere düşen buranın doğal güzelliklerini ve yapılan hizmetleri en güzel şekilde fotoğraflayarak çağımızın en etkili iletişim ve tanıtım aracı olan fotoğraf sanatı ile ilçemizin tanıtımına katkı sağlamaktır.

Bütün fotoğrafçı dostlarımızı tohma çayı etrafındaki eşsiz sonbahar renklerini fotoğraflamaya davet ediyoruz. Bu güzel günü organize eden başta Kuluncak belediye başkanımız Erhan Cengiz e ve beraberindeki heyetine teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.

Belediye başkanı Erhan Cengiz ise İlçemizin doğal güzelliklerini ve yapılan hizmetleri en güzel şekilde fotoğraflayarak tanıtımımıza katkıda bulunan Malatya Kolektif Fotoğraf Topluluğu bu desteklerinden ötürü teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN