Bölge

Bölge Haberleri

Oyuncak Müzesi Minik Misafirlerini Ağırlıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Turizm ve Tanıtım Şube Müdürlüğüne bağlı Oyuncak Müzesinde “Müze Bizi Bekler Projesi” kapsamında anaokulu ve ilkokul öğrencilerine yönelik çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Başkan GÜRKAN: Sivas, Kayseri ve Ankara Yoluna Ulaşabilecek Bir Erişim Aksı Ortaya Çıkarttık

Yeşilçam Caddesi’ni ve Güldal Akşit Bulvarı’nı Kuzey Kuşak Yolu’na bağlayacak olan yol çalışmalarını inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmalar tamamlandığında, trafikte zaman tasarrufu anlamında önemli bir görevin yerine getirileceğini söyledi.

Başkan Güder, Rışvanlılar Derneği Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Rışvanlılar Derneği Başkanı Ali Yalçın ve dernek üyeleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Başkan Gürkan: Yeni Yollar İle Birlikte Şehrin Yeniden İhyası Çok Daha Kolay Olacak

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bölgesindeki trafik akışını rahatlatmak adına yapılan yol çalışmalarını yerinde inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Anayurt Bulvarı, Kuzey Kuşak Yolu, Kuzey Çevre Yolu ve ana arterle birlikte 4 arter bu bölgede olacak” dedi.

Başkan Gürkan Atabey Feribot İskelesi’nde İncelemelerde Bulundu

Atabey Feribot İskelesi’nde İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan; “Battalgazi ve Baskil Bölgelerinde Modern Anlamda İskelelerin Yapılmasını Planlıyoruz”

Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantıları Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantısı III. Birleşimi 19 Aralık 2023 Salı günü saat 14.00’te Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Vahap Erdem Başkanlığı’nda Büyükşehir Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Yönetimi Güven Tazeledi

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı’nın gerçekleştirilen genel kurulunda mevcut başkan Dr. Hasan Hüseyin Şener başkanlığındaki yönetim güven tazeleyerek yeniden seçildi.

Başkan Gürkan, Malatya’ya Önemli Bir Kazanım Sağlayacak

Eski Buğday Pazarı’ndaki esnafların iş yerlerini Yeni Buğday Pazarı’na taşıma sürecini yerinde görmek üzere Yeni Buğday Pazarı’nı ziyaret eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Buğday Pazarının hayırlı olmasını diledi.

Arapgir İlçemizde I. Etap TOKİ konutlarında Çalışmalar Devam Ediyor

Arapgir Mehmet Akif Mahallesi Akif Mahallesinde altyapı çalışmaları dolayısıyla kilitli parke taşları sökülen I. Etap TOKİ konutlarında Arapgir Belediyesi tarafından tamirat çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Battalgazi Belediyesi Enkaz Sonrası Temizlik Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Depremin izlerini her mahallede silmek adına faaliyetlerine devam eden Battalgazi Belediyesi, Fırat Mahallesi’nde enkaz sonrası temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Kırsaldaki Mahallelerimizin Kalkınması İçin Önemli Çalışmalar Yapıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt ilçesi Ortaköy Mahallesi (Porga) Muhtarı Mahmut Kocaman’ın ev sahipliğinde bölge muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Gürkan Kuzey Kuşak Yolu’na Yapılan Bağlantı Yollarını Yerinde İnceledi

Kuzey Kuşak Yoluna yapılan bağlantı yollarındaki çalışmaları inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yol çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bu yolların Malatya’nın gelecek yüzyıllarına hükmedeceğini söyledi.

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri ‘DEPREM ve SONRASI” Programında Buluştu

Malatya Kent Konseyi deprem sonrası sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Malatya Kent Konseyi Kadın Meclis üyeleri “Deprem ve Sonrası” programında bir araya geldiler. .

Başkan Güder: 'Çarşı Merkezine 15 bin Konut ve 5 Bin İş Yeri Yapılacak'

İlçede hayata geçirilecek her projeyi yakından takip eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, asrın felaketi sonrasında ilçede yapılacak konutlarla ilgili açıklama yaptı.

Arapgir Belediyesinde Orta Refüj Ve Kavşaklarda Peyzaj Çalışması Dikkat Çekiyor

Arapgir Belediyesi Tarafından Orta Refüj Ve Kavşaklarda Peyzaj Ve Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

100.Yıl Kent Parkı Bölgeye Nefes Aldıracak

Türkiye’nin en büyük parklarından biri olan, 300 bin metrekare alan üzerine yapılan 100.Yıl Kent Parkı yeşil alanları, etkinlik alanları, oyun alanları, biyolojik havuzu, sosyal alanları gibi birçok özelliği ile Malatya’da ve bölgede ziyaretçilerini ağırlamak için gün sayıyor.

MASKİ Çevre Laboratuvarı Akreditasyon Belgesi Yenilendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Çevre Laboratuvarı’nın Türk Akreditasyon Kurumu’ndan (TÜRKAK) onaylı akreditasyon sertifikası yenilendi. MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Çevre Laboratuvarı’nı ziyaret ederek, çalışanları tebrik etti.

Yeşiltepe Semt Konağında Yerli Malı Haftası Kutlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Yeşiltepe Semt Konağı’nda Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası programı düzenlendi.

Deprem Şehitlerinin İsmi ‘6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı’nda Yaşatılacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Malatya’da hayatını kaybeden deprem şehitleri anısına Şehir Mezarlığında ‘6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı’ yapıldı.

Toplam 4607 haber.