Bölge

Bölge Haberleri

Başkanı Gürkan; ‘Allah Rızası İçin Memleketimize Hizmet Etmeyi Kendimize Şiar Ettik’

Malatya Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı Meclis toplantısı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığı’nda 14 Şubat 2024 Çarşamba günü, saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Başkanı Gürkan; ‘Allah Rızası İçin Memleketimize Hizmet Etmeyi Kendimize Şiar Ettik’

Malatya Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı Meclis toplantısı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığı’nda 14 Şubat 2024 Çarşamba günü, saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Atatürk’ün Malatya’ya Gelişinin 93. Yılı Töreni Yapıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 13 Şubat 1931 yılında Malatya’ya yaptığı ilk ziyaretin 93. yıldönümü Malatya’da gerçekleştirilen Çelenk Töreni ve Malatya 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi’nde yapılan törenle kutlandı.

Başkan GÜRKAN Kuzey Kuşak Yolu Bağlantı Yolunda İncelemelerde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Alparslan Türkeş Bulvarını Kuzey Kuşak Yoluna bağlayan bağlantı yolunda incelemelerde bulundu.

Başkan GÜRKAN: Birlik Beraberlik Gösterirseniz Bu Şehir İlelebet Payidar Kalır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Nikah Sarayı’nda gerçekleştirilen Şehir Gönüllüleri Meclisi toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapılan hizmet ve yatırımlardan bahsederek, Malatyalılara birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Büyükşehir Belediyesi Mehmetçik Camii’ni Malatya’ya Kazandırdı

Malatya Büyükşehir Belediyesi bir yandan genel hizmet ve yatırımlarına devam ederken bir yandan da kamu kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği içerisinde ihtiyaç duyulan hizmetleri tamamlayarak kamu kurumlarının kullanımına sunuyor.

Bakan Tunç, ‘Yeni Adalet Sarayımız Malatya’nın İhtiyacını Karşılayacaktır’

Bakan Tunç, ‘Yeni Adalet Sarayımız Malatya’nın İhtiyacını Karşılayacaktır’

Bakan TUNÇ: ‘“Esenlik Marketinin Malatya’ya Esenlik Getirmesini Diliyorum’

Esenlik Şirketi 40. Marketini 100. Yıl Kent Parkında Hizmete Açtı

Sigaranın Zararları Anlatıldı

Battalgazi Belediyesi ve Battalgazi İlçe Sağlık Müdürlüğü ‘Dünya Sigarayı Bırakma Günü’ kapsamında farkındalık ve bilgilendirme semineri düzenledi.

6 Şubat Depremlerinde Hayatını Kaybedenler Mezarları Başında Anıldı

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerden etkilenen illerden biri olan Malatya’da depremde hayatını kaybedenler mezarları başında anıldı.

Başkan GÜRKAN: Deprem Dönemi Türkiye Birlik ve Beraberliğin En Güzel Örneğini Gösterdi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’dan Malatya’ya Ziyaret

Başkan GÜRKAN: Önümüzdeki Sezonda Yeni Malatyaspor’un Süper Ligde Olacağına İnanıyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Malatyaspor tesislerini ziyaret ederek, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Başkan Güder ve Bağcılar Belediye Başkanı Özdemir, Asrın Felaketinin Yıldönümünde Konteyner Kentte Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Asrın felaketinin yıldönümünde, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz ve Gazeteci-Yazar Ekrem Kızıltaş, Bağcılar Konteyner Kent’te vatandaşlarla bir araya geldi. Konteyner kentte düzenlenen anma etkinliğinde depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için mevlit ve Miraç Kandili dolayısıyla Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından yemek ikramı yapıldı.

Başkan Gürkan; ‘Depremin Yaşandığı İlk Andan İtibaren Vatandaşlarımızın Yanında Olduk’

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Koordinasyon Merkezinde, 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş Merkezli depremlerin yıl dönümü nedeniyle geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirildi.

UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Louisa VİNTON’dan Büyükşehir Belediyesi’ne Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Vahap Erdem, UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Louisa Vinton ve beraberindeki heyeti Büyükşehir Belediyesi’nde ağırladı.

Başkan Gürkan ‘6 Şubat Depremlerini Unutmadık Unutmayacağız’

Başkan Gürkan 6 Şubat Depremlerinin yıl dönümünde bir mesaj yayınladı.

Başkan Güder’den Miraç Kandili Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Miraç Kandili dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Sanayi esnafı 1 günlük yas ile deprem şehitlerini anacak

Kahramanmaraş Merkezli 6 Şubat Depremlerinin üzerinden tam bir yıl geçti.

Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılında İlaçlama Çalışmaları Etkin Bir Şekilde Sürdürdü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı İlaçlama Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından haşere ile mücadelede 2023 yılında da tüm hızıyla devam etti.

Toplam 4573 haber.