Bölge

Bölge Haberleri

Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Soğuk kış günlerinde sahipsiz sokak hayvanları için düzenli olarak Malatya’nın önceden belirlenen 25 bölgesinde hem hazır mama şeklinde hem de ekmek olarak yemleme yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri sokak hayvanlarını unutmadı.

Başkan Güder Göztepe Mahallesi’nde Düzenlenen Mahalle Toplantısına Katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen mahalle toplantısına katıldı.

Büyükşehir ile Hizmet İş Sendikası arasında sözleşme imzalandı

Khk Personellerinin Birleştirilmiş Sosyal Yardımlarına 0, Diğer Ücret Ve Sosyal Haklarına p Zam

Soğukta Açlıkla Mücadele Eden Can Dostları Unutulmuyor

Battalgazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, soğuk kış aylarında sokak hayvanlarının aç kalmamaları için ilçenin çeşitli noktalarına kuru mama bıraktı.

Başkan Güder: 'Depremin İzlerini Hep Beraber Sileceğiz'

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ile birlikte Tandoğan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Büyükşehir Yol Güvenliğini Artırmak İçin Köprü, Menfez Ve Taş Duvar İnşa Ediyor

2023 yılında menfez, köprü ve taş duvar gibi çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların güvenli seyahat edebilmeleri için yoğun mesai harcıyor.

Malatya Genelinde Kar Yağışından Dolayı Kapalı Yol Kalmadı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Perşembe günü gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolların tamamını ulaşıma açtı.

Büyükşehir Belediyesi Kardan Dolayı Kapanan Yolları Bir Bir Ulaşıma Açıyor

Malatya genelinde kar temizleme, tuzlama ve yol açma çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri kar yağışının devam ettiği ve tipiden dolayı kapanan yolları tekrar ulaşıma açmak için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

21 Mahallede Kar Küreme ve Yol Açma Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya merkez olmak üzere yağışların yoğun olarak görüldüğü kırsal mahalleler ile rakımı yüksek olan ilçelerde karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Battalgazi Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Başladı

Malatya’da başlayan kar yağışının ardından teyakkuzda bulunan Battalgazi Belediyesi kar ve buzla mücadele ekipleri, ilçe merkezi ve mahallelerde kar küreme, tuzlama ve temizleme çalışmalarına başladı.

Başkan Gürkan Güney Kuşak Yolunda İncelemelerde Bulundu

Güney Kuşak Yolunda İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan ‘Gelecek Yüz Yıllara Hitap Edecek Yeni Yollar Açtık’

Süper Hizmet Masası’ndan Süper Performans

Malatya Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara güler yüzlü, kaliteli ve hızlı hizmet sunuyor.

Büyükşehir Evsel Atıklardan Elektrik Üretti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Atık Yönetim Şube Müdürlüğü, Evsel Atıklardan 1 Yılda 29 Milyon 119 Bin 874 Kw/H Elektrik Üretti

Başkan Güder, Kentsel Dönüşümde 25 Bin Konutu Hedefliyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in girişimleri sonucunda Elazığ depremi sonrası risk alanı ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi’nde geçen yıl 679 konut hak sahiplerine teslim edilmişti.

Çağrı Merkezine 22 Bin 248 Başvuru Yapıldı

Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi 7/24 Hizmet Veriyor

Başkan Güder KPSS Tekrar Kampının Son Dersine Katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatları kapsamında Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) hazırlanan kursiyerlere ücretsiz olarak verilen tekrar kampı ünlü Türkçe öğretmeni Aker Kartal’ın katılımıyla tamamlandı.

Başkan Güder, Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçede kurulan semt pazarlarında esnafları ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Güder, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek talepleri dinledi.

Büyükşehir 2023 Yılında 1.717 Km Asfalt Çalışması Gerçekleştirdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesine bağlı ekipler, 2023 yılı içerisinde şehir genelinde 1717 kilometrelik asfalt çalışması yaptı.

Başkan Güder Yerinde Dönüşüm Projesiyle İlgili Muhtarlara Bilgilendirme Yaptı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 21 mahallede yerinde dönüşüm yapılacağının müjdesini vermesinin ardından dönüşüm yapılacak mahallelerin muhtarlarıyla bir araya gelerek projenin detaylarını anlattı.

Toplam 4610 haber.