Eğitim

Eğitim Haberleri

Bir Setin Serancamı

Haber Sitemiz Köşe yazarı olan, Eğitimci & Yazar Gazi KARABULUT’un KIZILELMA’NIN YENİLMEZ SAVAŞÇILARI seti, kitapevleri ve online satış mağazalarında okuyucuları ile buluştu…

İlk Ve Orta Okullarda Yarın Ders Zili Çalacak

Elazığ İl Hıfzısıfa Meclisi yarın ders başı yapacak ilk ve orta okullar ile ilgili olarak almış olduğu kararı ilan etti.

Eğitim Sektörüne Destek Talebi

Elazığ TSO 14. Meslek Grubu içerisinde yer alan Eğitim Sektörünün sorunları Elazığ TSO Meclis Başkan Vekili ve Eğitim Sektör Başkanı Veli Aksu tarafından hazırlanan rapor ile TOBB’ye takdim edildi.

Yüz Yüze Eğitim Köy Okullarında 15 Şubat'ta Başlayacak

Okulların ne zaman açılacağı ile ilgili kritik açıklama, önceki gün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapıldı. Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüz yüze eğitimin köy okullarında 15 Şubat'ta başlatılacağını kararlaştırdıklarını söyledi. Erdoğan "8 ve 12. sınıflar ile ilkokul ve özel eğitim okullarındaki eğitim-öğretimin 1 Mart'ta başlaması için hazırlıklara başlanacak" dedi.

'Birlikte 23 Gün' İle Yarıyıl Tatilinin Her Gününe Özel Etkinlik

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, her ilden bir ilkokul, bir ortaokul ve bir lise öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirilen video konferansta yarıyıl tatili zilini çaldı.

Bakan Selçuk'tan Yüz Yüze Eğitim Açıklaması

Gelen son dakika haberine göre, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "15 Şubat'tan itibaren toplumun, ailelerin, annelerin, babaların, çocukların durumuna baktığımızda okulların artık mümkün olduğu kadar daha yüksek bir kapasiteyle açılması gerektiği noktasında bir kararlılığımız var" diye konuştu.

Bakan Selçuk'tan 'tatil' mesajı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından öğrencilere yönelik 'tatil' mesajında bulundu.

Başkan Akgün, 'Eğitime Bakış' Programında Canlı Yayın Konuğu.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Deneği Yönetim Kurulu Başkanı Maarif Müfettişi Metin AKGÜN, 'Eğitime Bakış' programında moderatör Zafer Yılmaz ile eğitimde değerlerimizi konuşacaklar.

Yüz yüze sınavlar için flaş karar!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze sınavları ertelediklerini açıkladı. Karne notu için sınavlar sömestr tatili sonrasına bırakıldı.

Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezleri Ayakta Kalmalı

Özel Eğitim Kurumları Derneği Federasyonu Elazığ il başkanı Fasih Karakaya ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Emrem Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ı makamında ziyaret ettiler.

Ana Okulları Yüzyüze Eğitime Geçiyor

Milli Eğitim Bakanlığı sosyal medya hesabından yapılan açıklama ile tam gün hizmet veren resmi ve özel tüm anaokullar yarından itibaren yüzyüze eğitime geçiyor.

Fotoğraf Yarışması ödülleri verildi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde özel eğitim kurumlarımızda öğrenim gören öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri düzenlenen bir programla verildi.

e-twinning ödül programı

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün koordinasyonunda yürütülen e-twinning faaliyetleri ödül programı gerçekleştirildi.

44 Yıl Hatır Kahve Konağımıza Davet Ettik

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Zoom Üzerinden “Ziya Öğretmen İle Eğitim Buluşmaları” Kapsamında Malatya’nın Öğretmenleri İle Buluştu

Bakan Selçuk Malatya’daki Öğretmenler İle Buluştu

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Malatya’da görev yapan öğretmenler ile bir araya geldi.

4. Yerel Eğitim Şurası Gerçekleştirildi

Şuurlu Öğretmenler Derneği Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen il eğitim şuralarının dördüncüsü bu yıl 5 Aralık tarihinde online olarak zoom üzerinden gerçekleştirildi.

LGS ve YKS'de Öğrenciler Tüm Müfredattan Sorumlu Olacak

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınav ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) gibi sınavların kapsamında bir değişiklik söz konusu olmayacak. Öğrenciler tüm müfredattan sorumlu tutulacak.

İlçe Milli Eğitim Müdürleri Kurulu Toplantısı Maden’de Gerçekleştirildi.

Pandemi süreci nedeniyle yapılan uzaktan eğitim çalışmalarını değerlendirmek, ilçelerimizde Okulum Temiz projesine katılımın değerlendirilmesi ile yapımı devam eden veya programa alınan okul binalarının iş ve işlemlerini görüşmek üzere İlçe Milli Eğitim Müdürleri Kurulu Maden ilçemizde Milli Eğitim Müdürü Feyzi GÜRTÜRK’ün başkanlığında bir araya geldi.

Fırat Üniversitesi 16 Öğretim Elemanı Alacak

Fırat Üniversitesi'nde görevlendirilmek üzere 16 öğretim elemanı alınacak.

Toplam 320 haber.