Eğitim

Eğitim Haberleri

YKS 17-18 Haziran’da Yapılacak

ÖSYM'nin yayınladığı sınav takvimine göre, 17-18 Haziran'daki Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) oturumları için başvurular bugünden itibaren yapılacak. Depremden etkilenen 11 ildeki adaylardan sınav ve başvuru ücreti alınmayacak.

Şehit: Osman Erbaş'ın ismi Elazığ'da Bir lisede Yaşatılacak!

Şehit Korgeneral Osman Erbaş'ın ismi, Güneykent Mahallesi'nde yapılan bir liseye verildi.

Bakan Özer: 'Elazığ’da İkinci Dönem Şartını Aramıyoruz'

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Malatya’da düzenlediği basın toplantısında, Gaziantep ve Osmaniye’de eğitim öğretime verilen aranın 13 Mart’a, Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Hatay’da ise bu tarihin 27 Mart tarihine kadar uzatıldığını açıkladı.

Elazığ Valiliği Duyurdu!

Elazığ Valiliği, Elazığ’da eğitim öğretim faaliyetlerinin 20 Şubat Pazartesi günü başlayacağını duyurdu.

Bakan Özer: 10 İlimizde Eğitime 1 Mart'a Kadar Ara Veriyoruz

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "20 Şubat itibarıyla 71 ilde eğitim ve öğretim başlayacak, bir daha uzatma olmayacak.

Üniversiteler yaza kadar kapandı; eğitim uzaktan olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üniversitelerin yaz dönemine kadar tatil edildiğini belirterek, eğitimin uzaktan olacağını duyurdu.

Bakan Özer duyurdu: MEB'den LGS ve YKS kararı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6'lık depremlerin ardından LGS ve YKS ile ilgili alınan kararları açıkladı.

Okullar 20 Şubat'a Kadar Kapalı Olacak

Milli Eğitim Bakanı Özer, deprem felaketi nedeniyle eğitim öğretime verilen aranın tüm Türkiye'de 20 Şubat’a kadar uzatıldığını açıkladı. YÖK'ten yapılan açıklamada da, tüm yükseköğretim kurumlarında bahar eğitim ve öğretim dönemi açılışının ikinci bir duyuruya kadar ertelendiği duyuruldu

Bakanlıktan 81 İle Genelge

Okullarda yarı yıl tatilinin sona ermesiyle milyonlarca öğrenci eğitim öğretime kaldığı yerden devam edecek. Pazartesi günü başlayacak ikinci yarı yıl öncesi İçişleri Bakanlığı 81 ilin valiliklerine genelge gönderdi.

Okullar Arası Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası Düzenleniyor

Elazığ Belediyesi, çevre bilincini geliştirmek amacıyla okullar arası “Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası” düzenliyor.

Okullarda Karne Heyecanı!

Elazığ’da ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 129 bin 587 öğrenci eğitim-öğretim yılının yarıyıl tatilini yapmak üzere yarın karnelerini alacak. Sömestr tatili sonrasında ikinci dönem 6 Şubat tarihinde başlayacak…

Başkan Gürkan ‘Kariyer Günleri’ Programına Katıldı

Başkan Gürkan; ‘Öğrencilerimiz İyi Yetişirse, Geleceğimiz O Kadar Aydınlık Olur’

Anadolu Vakfı’ndan Elazığlı Öğretmenlere Hikayeleştirme Eğitimi

Anadolu Vakfı tarafından, öğretmenlerin değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ve yetkinliklerini arttırmak amacıyla sürdürülen “Değerli Öğretmenim Programı” kapsamındaki eğitimleri Aralık ayında da devam ediyor.

'Hadislere Bütüncül Bakış' Konferansı

Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından “Hadislere Bütüncül Bakış” konulu konferans düzenlendi. Konferans yoğun katılımla gerçekleşti.

Şampiyonların Koleji Çamlıca’dan Davet Var

Çağdaş ve kaliteli eğitimin Malatya’daki merkezi olan Özel Çamlıca Koleji, Bursluluk ve Çamlıcaya Kabul Sınavına tüm öğrencileri davet etti.

Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı 81 ilde gerçekleştirildi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı 19 Kasım Cumartesi günü, 81 ilde gerçekleştirildi.

OKULLARDA ARA TATİL BUGÜN BAŞLIYOR

2022-2023 eğitim öğretim yılında ilk ara tatil bugün başlıyor. Birinci dönem ara tatili ile birlikte yaklaşık 19 milyon öğrenci 1 hafta boyunca okula gitmeyecek.

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi 6. Kütüphane Açılışını Gerçekleştirdi.

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi, Gönül Kazancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde “Korgeneral Hulusi Sayın” ismini verdiği kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi.

Bir öğretmenin Özverisi ve Vizyonu, Bir Okulu Değiştirdi

Arıcak - Ormanpınar İlkokulu 3. sınıf öğretmeni Osman Yıldız’ın okula adanmışlığının yansıması, okula farklı bir anlam kazandırdı.

Toplam 321 haber.