Ekonomi

Ekonomi Haberleri

MÜSİAD Başkanı Uzun Eylül Ayı Sameks Verilerini Değerlendirdi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun Satın Alma Müdürleri Endeksi (SAMEKS) verileri hakkında bir değerlendirmede bulundu.

MÜSİAD Başkanı Uzun: "Türk ekonomisi pozitif büyümesini sürdürecek"

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Başkanı Hasan Uzun, "2016 yılının 2. çeyreğinde, Türkiye ekonomisinin yüzde 3,1 büyümesini önemsiyoruz. Öncü makro ekonomik göstergeler önümüzdeki dönemde de Türkiye ekonomisinde pozitif büyümenin süreceğine işaret ediyor." dedi.

MÜSİAD Üyelerine Ar-Ge Reform Paketi Anlatıldı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Elazığ Şubesinin Bu Haftaki Dost Meclisi Toplantısına Elazığ Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mustafa Yavuztürk konuk oldu. ARGE Merkezlerinin Kurulması ve ARGE Reform Paketi Hakkında MÜSİAD üyelerine bilgiler verdi.

MÜSİAD’ın Yeni Hizmet Binası Açıldı

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu ise şunları söyledi, “26 yıldır MÜSİAD ülkemizde ve yurt dışında sanayileşme ve yatırım konusunda önemli çalışmalar gerçekleştirmekte,

AR-GE VE YENİLİK PROJELERİNE BÜYÜK DESTEK

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 1 Mart 2016 tarihinde yürürlüğe giren Ar-Ge ve Yenik Reform Paketi’nin Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı Elazığ TSO’da yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)’ın 93. Genel İdare Kurulu (GİK) Toplantısı, Batman’da gerçekleşti.

Toplantıya, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun,Başkan Yardımcısı Ebedin Ergün,Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güleç,Üyelerden Yavuz Sertkaya,Ersin Tolan,Turan Karakoç ve Abdullah Karadağ katıldı.Toplantıda Ekonomi Bakanlığı temsilcilerine, MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından hazırlanan “Elazığ’ın Ekonomideki Sorunları, çözüm önerileri ve değerlendirmeleri” raporu da sunuldu.

Elazığ Ekonomi Platformu (ELEP) Nisan ayı ilk Toplantısını Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şubesinde gerçekleştirdi.

Elazığ Ekonomi Platformunun toplantısına Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hasan Uzun, Elazığ Mobilyacılar Derneği Cemil Platin, Elazığ Gıdacılar ve İş Adamları Derneği Başkanı Süleyman Kamaç, Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Osman Avcıl, Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Hakan Albayrak , Elazığ Girişimci İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Bulut katıldı.

Avcıl, Tobb Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclis Toplantısına Katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclisi Toplantısı TOBB İkiz Kuleler Sosyal Tesislerde gerçekleşti. Toplantıya Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)Yönetim Kurulu Üyesi Osman Avcıl katıldı.

MÜSİAD Başkanı Uzun SAMEKS Verilerini Değerlendirdi

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun Satın Alma Müdürleri Endeksi (SAMEKS) verileri hakkında bir değerlendirmede bulundu.

MÜSİAD Elazığ Şubesi Adana Genel İdare Kurulu Toplantısına Katıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) 92. Genel İdare Kurulu Toplantısı 12-13 Şubat 2016 Tarihlerinde Adana MÜSİAD Şubesinin Ev Sahipliğinde düzenlendi.“Kentsel Dönüşüm ve Şehirlerin Ruhu” oldu. MÜSİAD Elazığ Şubesi de toplantıda hazır bulundu.

MÜTEAHHİTLERE KAZI ÇALIŞMALARI BRİFİNGİ VERİLDİ

Başkanı Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç Dr. İsmail AYTAÇ ve Koruma Uygulama ve Denetim Bürosu (KUDEB) Başkanı Sanat Tarihi Uzmanı Kadir Atıcı konuk oldu ve Harput kazıları ve yapılacak

MÜSİAD Başkanı Uzun, SAMEKS Verilerini Değerlendirdi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun Satın Alma Müdürleri Endeksi (SAMEKS) verileri hakkında bir değerlendirmede bulundu.

Ölçü ve Tartı Aletlerinin Periyodik Muayene Müracaatları Başladı

İlimizde faaliyet gösteren esnaflar, kullanmış oldukları ölçü ve tartı aletlerinin periyodik muayene müracaatları başlamış olup, 29 Şubat 2016 tarihine kadar yapabilecekler

MÜSİAD Başkanı Uzun : '2016'da Rusya ile ticari ilişkiler normale dönecektir'

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, yaptığı açıklamada, Türkiye ile Rusya'nın uzun yıllardır ticari birliktelik yürüttüklerini ve bu birlikteliğin devam etmesinin iki ülke menfaatine olacağını söyledi.

MÜSİAD Başkanı Uzun SAMEKS Verilerini Değerlendirdi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun Satın Alma Müdürleri Endeksi (SAMEKS) verileri hakkında bir değerlendirmede bulundu.

Genç MÜSİAD’ tan “Adil Dünya Girişimi”

Elazığ Genç MÜSİAD Yönetimi UGİK’te Kongreye; Elazığ Genç MÜSİAD Başkanı Mehmet Ergün ve beraberindeki yönetim kurulu da katılarak hazır bulundu.

Asgari ücret bin 300 lira oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, asgari ücretin 2016 yılı için net bin 300 lira olarak belirlendiğini açıkladı.

Çiftçilere 800 milyon liralık ödeme

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, tarımsal desteklemeler kapsamında toplam 800 milyon liralık ödemenin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılmaya başlandığını bildirdi.

Emekliye ilave 100 TL ödenecek

SSK ve BAĞKUR emekli maaşlarına ocak ayından itibaren ayda 100 lira seyyanen zam yapılacak.

Toplam 387 haber.