Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Asgari ücret bin 300 lira oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, asgari ücretin 2016 yılı için net bin 300 lira olarak belirlendiğini açıkladı.

Çiftçilere 800 milyon liralık ödeme

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, tarımsal desteklemeler kapsamında toplam 800 milyon liralık ödemenin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılmaya başlandığını bildirdi.

Emekliye ilave 100 TL ödenecek

SSK ve BAĞKUR emekli maaşlarına ocak ayından itibaren ayda 100 lira seyyanen zam yapılacak.

Gençlere bir destek daha

Genç girişimcilere kullanacakları kredilerde yüzde 85'e kadar Hazine destekli kefalet sisteminden yararlanma olanağı getiren düzenleme yürürlüğe girdi.

Elazığ Ekonomi Platformu Aralık Ayı İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Elazığ Ekonomi Platformu (ELEP), Aralık ayı toplantısını Dönem Başkanlarından Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun moderatörlüğünde Elazığ Gıdacılar ve İş Adamları Derneğinde Gerçekleşti.

Müjde paketi’ yürürlükte

Genç girişimcilere 100 bin liraya, esnafa 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği ile çiftçilere sera desteği sağlanmasına yönelik düzenlemeler yürürlüğe girdi.

MÜSİAD Dost Meclisine Ziya Polat Konuk Oldu

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesinin Bu Haftaki Dost Meclisi toplantısına Orman Bölge Müdürü Ziya Polat konuk oldu.

İŞKUR’ dan Engellilere Girişimci Desteği

Şartlı Kaynak tahsis edilen (9) dokuz engelli girişimciye (36) otuz altı bin liralık iş kurma desteği verilecek.

İŞKUR’ dan Engellilere Girişimci Desteği

Şartlı Kaynak tahsis edilen (9) dokuz engelli girişimciye (36) otuz altı bin liralık iş kurma desteği verilecek.

ELAZIĞ TSO TARAFINDAN 60 YENİ GİRİŞİMCİYE EĞİTİM

Elazığ TSO ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Elazığ Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle 60 kişiye iki grup halinde ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ başlatıldı

MÜSİAD Başkanı Hasan Uzun Yalova’da Düzenlenen Başkanlar Toplantısına Katıldı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) iki ayda bir düzenlediği Başkanlar Toplantısını Yalova’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

180 Girişimci’nin 57’si Esnaflığa Başladı.

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası ve KOSGEB işbirliğinde 'Uygulamalı Girişimcilik' kurslarını tamamlayarak sertifikalarını alan 180 girişimcinin 57’si esnaflığa başladı.

G20 Liderler Zirvesi tarihinde bir ilk

G20 liderleri, zirve tarihinde ilk kez teröre karşı mücadele için hazırladıkları ortak bildiriyle uluslararası alanda dayanışma vurgusu yaptı.

MÜSİAD'ın Basın Açıklaması; Türkiye'nin yeni yol haritası Vizyoner’15 Sektörler Zirvesi’nde çizilecek

Şirketlerin ömrünü uzatacak formüller bu zirveden çıkacak! Türk iş dünyası, MÜSİAD’ın bu yıl ilk kez hayata geçireceği VİZYONER’15 Sektörler Zirvesi’nde sürdürülebilir iş ve ekonomi projeksiyonuyla yeni bir rota çizmeye hazırlanıyor.

Anadolu Gençlik Derneği Elazığ Şube Başkanı Recep KOCA'nın G20 Basın Açıklaması.

Anadolu Gençlik Derneği mensupları olarak Antalya'mızda yapılacak G-20 zirvesinin başta Suriye olmak üzere, ülkemize, bölgemize ve insanlığa yeni zararlar, kan ve gözyaşı getireceğinden endişe ediyoruz.

Çiftçiye Destek

“Türkiye'nin yeni kırsal kalkınma hamlesi Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu"

Elazığ Ekonomi Platformu’ndan Vali Zorluoğlu’na Ziyaret

Ziyarette MÜSİAD Şube Başkanı Hasan Uzun, Elazığ Girişimci İş Adamaları Derneği Başkanı Tarık Aşçıoğlu

100 Bin Taşeron İşçi Kadroya Alınacak

100 bin işçiye kadro için çalışma başlatıldı. Hastanelerde, karayollarında, laboratuvarlarda asıl işi yapanlar kadroya alınacak. İşte detaylar.

TKDK Kırsal Kalkınma Desteği 15. Çağrı İlana Çıktı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Elazığ’ın da içinde bulunduğu 42 ilde 08.10.2015 tarihinde 15.Çağrı ilanına çıkmış bulunmaktadır.

Toplam 390 haber.