Elazığ

Elazığ Haberleri

RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE YÜCEL ARZEN RÜZGARI ESTİ

Türkiye Yüzyılı Marşı'nın bestekarı, şair, ses sanatçısı ve piyanist AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen, Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde düzenlenen konserde birbirinden güzel eserler seslendirdi.

AKIN ‘İlin Ekonomisine Katma Değer Katacak Projelerimizi Hayata Geçireceğiz

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, saha çalışmaları kapsamında kamu kurum ziyaretlerine devam ediyor.

MÜSİAD Zimem Defteri Geleneğini Sürüdürüyor

MÜSİAD Elazığ Osmanlı Mirası Olan Zimem Defteri Geleneğini Devam Ettiriyor.

Eski Şehirler Arası Otobüs Terminali Yıkım Çalışmaları Başladı

Elazığ Belediyesi tarafından, şehrin dışa açılan vizyonu açısından son derece önemli olan ve tam donanımlı şekilde inşa edilen Elazığ Şehirler Arası Otobüs Terminali'nin hizmete başlamasının ardından, eski terminal binasının yıkım çalışmaları başladı.

Bakan Yumaklı Yarın Elazığ’da

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı bir dizi gezi ve temaslarda bulunmak üzere yarın Elazığ’a gelecek.

Elazığ Valiliği Uyardı! Son Gün Yarın

6 Şubat depremlerinden etkilenen depremzedelerden hak sahipliği başvuru süresini kaçıranlar için bir günlük ek süre tanındı.

Adile Kurt Karatepe Güçlü Sesiyle Elazığlılara Unutulmaz Bir Ramazan Akşamı Yaşattı

Elazığ Belediyesi tarafından her gün gerçekleştirilen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nin konuğu TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Adile Kurt Karatepe oldu. Düzenlenen programa Elazığlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

AKIN; ‘ Çıktığım Yolculuk Maddi Değil Manevi Bir Yolculuktur, Gayem Sizlere Faydalı Olmaktır’

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın seçim çalışmaları kapsamında Abdullahpaşa ve Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Hemşehrimiz Demirtaş Harvard University’de

Elazığlı Hemşehrimiz ve Palu Belediye Başkan Adayı Vahdettin Demirtaş'ın oğlu Hüzeyfe Demirtaş Harvard University’de öğretim üyesi oldu.

Elazığ Belediyesi, Ahmet Şerif İzgören’i Veliler ve Öğrencilerle Buluşturdu

Gençlerin eğitimlerine katkı sunarak donanımlı bireyler yetiştirilmesi adına önemli faaliyetler gösteren Elazığ Belediyesi, İletişim Uzmanı-Yazar Ahmet Şerif İzgören’i veliler ve öğrencilerle buluşturdu.

AKIN; ’Vatandaştan Kopuk Yapılan Siyasetin Faturasını Yine Vatandaş Ödüyor’

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmaları kapsamında STK ziyaretlerine aralıksız sürdürüyor.

Başkan Şerifoğulları’ndan Nevruz Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları baharı müjdeleyen 21 Mart Dünya Nevruz Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Eşref Ziya Terzi Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Gönüllerin Pasını Sildi

Elazığ Belediyesi'nin her yıl düzenlediği geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında konser veren Tasavvuf Musikisi sanatçısı Eşref Ziya Terzi, Elazığlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

AKIN ‘PROJELERİMİZ İLE DESTEĞİNİZE TALİBİZ’

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürmeye devam ediyor.

Başkan Şerifoğulları’ndan 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Şerifoğulları’ndan Ramazan Ayı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Ramazan ayının başta hemşehrilerim olmak üzere, ülkemiz, İslam dünyası ve tüm insanlık için sağlık, barış ve huzura vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Elazığ Belediyesi’nden Bin Kişilik İftar Sofrası

Elazığ Belediyesi ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle tarafından 11 ayın sultanı Ramazan ayı süresince ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Kültür Park Mamurat’ül Aziz Salonunda bin kişilik iftar sofrası kurulacak.

Elazığ Belediyesi Camilerde Ramazan Hazırlığını Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayına sayılı günler kala vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda ibadetlerini idrak edebilmeleri için şehir genelinde bulunan cami ve abdesthanelerde temizlik çalışması yapıyor.

Ejder Açıkkapı: Keban'lı Hemşehrilerimiz Çoktan Kararını Vermiş!

Elazığ Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu ve AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Ejder Açıkkapı, Keban'ın önümüzdeki yerel seçimlerde rekor oyla Fethiye Atlı'yı yeniden belediye başkanı seçeceğini söyledi.

Toplam 2793 haber.