Elazığ

Elazığ Haberleri

Başkan Şerifoğulları Kent-Köy Projesini İnceledi

Çocukların Yeni Gözdesi “Kent- Köy Projesi” Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, çocuklara yönelik sosyal projeleri arasında yer alan ve ziyaretçilerini ağırlamak için gün sayan ‘Kent-Köy Projesi’nin son aşamalarını görmek üzere, alanda incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları, Hayvan Hastanesi Ve Bakım Evi'ni Ziyaret Etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ‘4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’ kapsamında Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Bakım Evi’ni ziyaret etti.

Baro Başkanı Yentür, Karara Tepki Gösterdi

Elazığ Barosu Başkanı Mustafa Yentür, İl Hıfzıssıha Kurulu’nun aldığı kararla birlikte baro seçimlerinin ertelemek zorunda kaldıklarını belirterek, “siyasi partilerin genel kurulları ve il ilçe kongreleri yapılırken, meslek kuruluşu olan baro seçimlerinin ertelenmesini kabul etmek mümkün değildir” dedi.

İş İnsanı Şefik Gül Vefat Etti

Gülsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Elazığlı hemşehrimiz iş insanı Şefik Gül hayatını kaybetti.

Elazığ Belediye Konservatuvarı Yeni Sanatçı Adaylarını Arıyor

Elazığ Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği Bölümü, kadrosunu güçlendirmek amacıyla yeni sanatçı adaylarını arıyor.

Kadın Meclisi Başkanlığına Tuba Demirkıran Getirildi

Kadınların toplumsal yaşamda etkinliklerini artırmak ve şehrin gelişimine etkin söz sahibi olmalarına katkı sağlamak adına, Elazığ Belediyesi bünyesinde kurulan Kadın Meclisi Başkanı belli oldu.

Elazığ'da Vaka Sayılarında Artış Var

Elazığ'da koronavirüs vaka sayısında artış olduğu söylentileri, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamasıyla resmen teyit edildi.

Elazığ Belediyesi Kürsübaşı Ekibinden Yaşlılara Özel Konser

Elazığ Belediyesi Konservatuvarı Kürsübaşı ekibi, ‘1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’ nedeniyle Gazi Huzurevi sakinlerine özel konser verdi.

Çeşme ve Havuzlarda Bakım-Onarım Çalışmaları Dikkat Çekiyor

Elazığ Belediyesi vatandaş odaklı hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor.

'Elazığ Belediyesi Atölyelerinde Üretim Sürüyor'

Elazığ Belediyesi, şehrin ihtiyaçlarını karşılamak ve kent estetiğine değer katmak amacıyla kendi atölyelerinde ürettiği otobüs durağı, bank ve kent mobilyalarını şehrin dört bir yanında hizmete sunuyor.

İki Yaka Birleşti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Yeni Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli çalışmalarını yerinde inceledi. Bakan Karaismailoğlu, köprünün iki yakasını birleştiren son segmentin kaynağını yaptı.

Bayanlara Ahşap Oymacılığı Kursu

Elazığ Belediyesi ve İŞKUR İl Müdürlüğü işbirliğiyle ‘Hayat Boyu Öğrenme Projesi’ kapsamında bayanlara yönelik Ahşap Oymacılığı Kursu açılıyor. Başvurular, 1 Ekim itibariyle başlıyor.

Elazığ Belediyesi’nden Açıklama

Elazığ Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Rızaiye mahallesinde şebeke boru hattının patlaması sonucu yaşanan su kesintisi ile ilgili açıklama yaptı.

Sorunlar Raporu Oluşturuldu

Elazığ TSO Meslek Komiteleri Toplantıları zoom üzerinden yapıldı. Toplantılarda belirlenen gündem maddeleri görüşülürken, deprem ve COVİD-19 sürecinin etkileri ile sektörel sorun ve talepler Meslek Komite Üyelerince dile getirildi…

Deneyap Türkiye Atölyesi Elazığ'da Açıldı.

Cumhurbaşkanlığımızın ilk 100 günlük İcraat Programı çerçevesinde, 81 İlde 100 Deneyap Teknoloji Atölyesi kurulmasına yönelik olarak, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı arasında önemli bir işbirliği tesis edilmiştir.

Vali Erkaya Yırık Talimat Verdi, Veysel Keke’nin Tedavisine Başlandı

Geçtiğimiz gün Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında denetimlere katılan Elazığ Valisi Erkaya YIRIK, cadde üzerinde karşılaştığı maske satan Parkinson hastası Veysel KEKE’nin maskelerini satın alıp, rahatsızlığı ile ilgili bilgileri aldıktan sonra ilgilenilmesi için talimat vermişti.

Gümüşkavak Ek Hizmet Binası İnşaatında Sona Yaklaşıldı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatleri arasında yer alan ve hızlı bir şekilde yapımına başlanan Gümüşkavak Belediyesi Ek Hizmet Binası inşaatında sona gelindi.

Akıllı Kavşak Ve Ebukom Proje İhalesi Gerçekleştirildi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatleri arasında yer alan Akıllı Kavşak ve Ulaşım Koordinasyon Merkezi (EBUKOM) Projesi hayata geçiyor.

Sonbahar Yağışları Öncesi Mazgallar Temizlendi

Elazığ Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, mevsim koşulları gereği il genelindeki bütün mazgal ve kanalizasyon rögarlarını temizleyerek içlerinde biriken hafriyat, kâğıt, mil, çakıl ve izmarit gibi yabancı maddeleri topladı.

Toplam 2826 haber.