Elazığ

Elazığ Haberleri

İl Hıfzıssıhha Meclis Kararları Açıklandı

Elazığ İl Hıfzıssıhha Meclisi Vali Erkaya Yırık başkanlığında olağanüstü toplandı. Toplantıda, Kurban Bayramı nedeniyle gerek hayvan satışı gerekse kurban kesim yerlerinde alınacak tedbirler ile bu yerlerdeki çalışan ve müşteriler için uyulması gereken kurallar görüşülerek, bazı tedbir kararları alındı.

Pegasus Haftada İki Gün Uçuş Düzenleyecek

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Pegasus Havayolları tarafından hafta iki gün Elazığ – Antalya seferlerinin düzenleneceğini açıkladı.

Başkan Şerifoğulları Çalışmaları Yerinde İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, hafta sonu mesaisini Sürsürü, Doğukent Mahalleleri ve Keban yolunda yapılan çalışmaları inceleyerek geçirdi.

Fırat: 'Ayrımcılıktan Biran Önce Vazgeçilmeli'

Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat, engellilerin ücretsiz ulaşım hakkının Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ve TCDD Taşımacılık AŞ tarafından askıya alındığını belirterek, bu durumun hukuka aykırı olduğunu savundu.

Sinemayı Özledik, Diye Bir Şey Duyduk

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Elazığ Gençlik Merkezi tarfından Sosyal Uyum Projesi kapsamıda dezavantajlı çocuklara sinema izletisi etkinliği düzenlendi.

Elazığ Belediyesi’nden Engelsiz Yollar

Elazığ Belediyesi, engelli vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırmaya destek sağlamak adına çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri Ertelendi

Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri Ertelendi

Elazığ Belediyesi’nden Duyuru

Karşıyaka Mahallesi’nde TOKİ tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde su ana terfi hattında gerçekleştirilecek deplase hattı çalışmaları nedeniyle 24 saat su kesintisi yaşanacağı duyuruldu.

Su Ürünleri Av Yasağı Sona Erdi

Elazığ sınırları içerisinde yer alan Keban, Karakaya, Özlüce, Kalecik Baraj Gölleri ile Hazar Gölü ve bunlara bağlantılı tüm akarsularda uygulanan Su Ürünleri Avlanma Yasağı 1 Temmuz 2020 tarihi itibariyle sona erdi.

Sahte Şeyhe 17 Milyon Kaptırdı

Kendisini şeyh olarak kabul ettiren sahte din adamına 17 Milyon TL civarında para kaptıran Elazığlı iş insanı, "Kandırıldım" diyerek başlattığı yasal süreçle şebekenin çökertilmesini sağladı.

Çayda Çıra Mahallesi’ne Yeni Yol

Elazığ Belediyesi yeni yol, yol genişletme ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi Vatandaşın Yanında

Elazığ Belediyesi, yaşlı, kimsesiz ve engelli vatandaşlar için sunduğu 'Evde Bakım ve Temizlik Hizmeti' ile yüzlerce kişiye tebessüm oluyor.

Karmaşa Sona Erdi

Elazığ Valisi Erkaya Yırık'ın talimatıyla depremzedelerin taleplerinin hızlıca çözülmesi için 'Afetzedelerimizin Hizmetindeyiz Bürosu' kuruldu.

Elazığ Belediyesi Zabıtası Denetimlerini Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi zabıta ekipleri kaldırım ihlallerine yönelik etkin denetimlerine devam ediyor.

Mobil Beyaz Masa Vatandaşın Yanında

Elazığ Belediyesi Mobil Beyaz Masa ekipleri halkın sesi, gözü, kulağı olmaya devam ediyor.

Elazığ Barosu Tasarıya Karşı Çıktı

Elazığ Barosu Başkanı Mustafa Yentür ve Baroya kayıtlı bazı avukatlar, Elazığ Adliyesi önünde bir araya gelerek, baroların seçim usulünün değiştirilmesine yönelik tasarıya karşı çıktı.

Sivrice'de İçme Suyu Hattı Yenileniyor

Sivrice Belediyesi, vatandaşlara daha sağlıklı ve temiz içme suyu sağlayabilmek amacıyla yeni su deposu ve isale hattı yenileme çalışması başlattı.

Haber Ayrıntı Gazetesi, 11. Yayın Yılını Kutluyor

Elazığ'da haftalık yayın yapan Haber Ayrıntı Gazetesi, 11. Yayın yılını kutluyor.

Başkan Şerifoğulları Ulukent Mahallesi’nin Yeni Yaşam Alanında İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ulukent Mahallesi Kanal Yanı Çevre Düzenlemesi ve Park Yapım Projesine ilişkin incelemelerde bulundu.