Elazığ

Elazığ Haberleri

Başkan Şerifoğulları, Kent-Köy Yaşam Alanı’nda Muhtarlar ve Vatandaşlarla Buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Çaydaçıra Mahallesi’ne kazandırılan Kent-Köy Yaşam Alanı’nda muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

‘Ciddi Bir Deprem Yasası Çıkmalı!’

Fırat Üniversitesi’nde düzenlenen Depreme Dirençli Kentler Çalıştayı kapsamında Elazığ’a gelen Elazığlı Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür 24 Ocak ve 6 Şubat olmak üzere yıkıcı depremler yaşayan Elazığ için değerlendirmelerde bulundu.

Elazığ Şehir Meclisi Dönem Sözcüsü Av. Mevlüt Eflatun

Elazığ Şehir Meclisi Dönem Sözcüsü Mevlüt Eflatun Oldu

Işıkver’den İki İlçeye Hastane Müjdesi…

Seçim sürecinde Elazığ’ın tüm ilçelerle birlikte sesi olacağını ve toplumun beklentilerinin tek öncelikleri olduğunu her platformda ifade eden MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu ve Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan ile birlikte Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek, her iki ilçenin raflarda unutulan İlçe Devlet Hastanelerinin yapım süreciyle ilgili çok önemli girişimlerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları Aksaray Mahallesi’nde Yoğun İlgi İle Karşılandı

Mahalle ayrımı gözetmeden Elazığ’ın dört bir yanına hizmet götüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Aksaray Mahallesi’nde Elazığ Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Elazığ TSO Avantaj Sistemi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Elazığ TSO üyelerini; birçok alanda mal ve hizmet alımlarında avantajlı koşullar elde etmelerini sağlayan Elazığ TSO Avantaj Sistemine davet etti.

Işıkver’den Önemli Adım

MHP Elazığ Milletvekili Işıkver Söz Verdiği Gibi Elazığ Adına Girişimlerini Devam Ediyor…

Doğa Dostu Elazığ Belediyesi 4 Yılda Yaklaşık 600 Milyon TL’lik Çevresel Yatırım Gerçekleştirdi

Önceliği insan ve doğayı korumak, gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir çevre bırakmak ve iklim değişikliğiyle mücadelede uyumlu projeler üretmek olan Elazığ Belediyesi, çevresel yatırımlarıyla şehrin bugününe ve yarınlarına hizmet etmeye devam ediyor.

Hoca Hasan Hamam Müzesi Açıldı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın Müzeler Şehri Elazığ Projesi kapsamında Hoca Hasan Hamam Müzesi'nin açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Açılışa il protokolü ve vatandaşlar katıldı.

MHP Milletvekili Sn. Işıkver Et ve Süt Satış Mağazası Girişiminde Bulundu

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan’ı MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve Elazığ Belediyesi Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Çak ile ziyaret ederek Et ve Süt Kurumu’nun Elazığ’da ilk satış mağazasının açılması talebinde bulundu.

Merkezi Yeterlilik Kurumu Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Sn.Fatih Dönmez, MYK Başkanı Prof.Dr. Mustafa Necmi İlhan, GAZBİR Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Arslan ve Elazığ TSO Başkanımız İdris Alan'ın konuşmacı olduğu Mesleki Yeterlilik Kurumu Bilgilendirme Toplantısı ve Belgelendirme Töreni, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası evsahipliğinde gerçekleştirildi.

HARPUT’A YEPYENİ BİR DEĞER DAHA

HOCA HASAN HAMAM MÜZESİ AÇILIYOR Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın Müzeler Şehri Elazığ Projesi kapsamında açılan Basın Müzesi ve Harput Musiki Müzesi'nin ardından üçüncü müze olan Hoca Hasan Hamam Müzesi, 16 Eylül Cumartesi günü saat 17.30’da düzenlenecek törenle ziyarete açılacak.

Başkent’te Peynirli Ekmek Günü!

Ankara Elazığ Kültür Derneği Başkanı Mehmet Ergün 17 Eylül'de düzenleyecekleri Peynirli Ekmek gününe Ankara ve çevre illerde yaşayan tüm Elazığlıları beklediklerini ifade etti.

Saadet Partisi’nden Başkan Alan’a Ziyaret

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve beraberindeki Saadet Partisi Heyeti, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret etti.

İlahiyat Fakültesi Dost Meclsi Konuğu Oldu

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısına bu hafta; Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Veysel Özdemir konuk oldu.

Hac Ön Kayıtları Başlıyor

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2024 yılı hac kaydı ve güncelleme işlemlerinin 13 Eylül 2023 tarihinde başlayacağını duyurdu.

Elazığ’da 13 Noktaya Yeni Ticari Taksi Durağı Açılacak

17 Noktada Çalışması Yapılan T Plakalarda Eksik Kalan 13 Noktaya Yeni Ticari Taksi Durağı Açılacak

Elazığ Belediyesi’nden Ücretsiz Ulaşım

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Elazığ’da 1 hafta boyunca toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet vereceğini söyledi.

Yunus Bal Güven Tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 14. olağan il kongresi yoğun bir katılımla gerçekleşti. Tek listeyle gidilen seçimlerde mevcut başkan Yunus Bal yeniden güven tazeledi.

Toplam 2793 haber.