Elazığ

Elazığ Haberleri

Elazığ Belediyesi 27 Aşevinde 50 Bin Kişiye Yemek Dağıtacak

Elazığ Belediyesi tarafından şehir genelinde kurulan Aşevlerinde yaklaşık 50 bin kişiye yemek dağıtılacak.

Elazığ da 6,8 Büyüklüğünde Deprem

Merkez üssü Elazığ Sivrice'de saat 20.55'de 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Hicret'te Güzel Şeyler Oluyor

Elazığ'ın Hicret Mahallesinde Halk Eğitim Merkezi, İşkur ve Muhtarlığın destekleriyle açılan kurslarda 150 kadın çeşitli branşlarda eğitim alıyor.

Şehit Korgeneral Hulusi Sayin Caddesi Yenileniyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Şehit Korgeneral Hulusi Sayın Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Cadde yapılacak çalışmalarla 6 şeride çıkarılacak.

Başkan Şerifoğulları, Müsiad Dost Meclisine Konuk Oldu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen ‘Dost Meclisi’ne konuk oldu.

Başkan Şerifoğulları, Stk Platformu Üyelerini Ağırladı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, olağan genel kurul ile yenilenen Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu çalışma gurubu üyelerini ağırladı.

Vali Kaldırım: ‘Yurtdışından Ziyaretçi Çekmeyi Hedefliyoruz’

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım. coğrafik olarak 45 milyon yıllık, insanlık tarihi açısından da yerleşim yeri olarak yaklaşık 10 bin yıllık geçmişe sahip Saklıkapı ve Karaleylek kanyonlarını uluslararası bir destinasyon yapma anlamında tanıtım çalışmalarına devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Mobil Beyaz Masa Sahada 

Elazığ Belediyesi 153 Mobil Beyaz Masa, vatandaşları dinlemek, talep ve şikâyetleri ilgili birimlere yönlendirerek kısa sürede etkin sonuç sağlamak üzere mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Fırat Teknokent'ten Çocuklar İçin Robotik ve Kodlama Eğitimleri

Fırat Teknokent Genel Müdürü, Prof.Dr. Erhan Akın, Fırat Teknokent bünyesinde yeni kurulan STEM Laboratuarında Robotik ve Kodlama eğitimlerinin ara tatilde de devam edeceğini açıldı.

Elazığ Belediyesi Yazarlık Atölyesi İçin Başvuru Süresi Doluyor

Elazığ Belediyesi tarafından yazınsal yeteneklerini geliştirmek isteyenlere yönelik EBEGEM bünyesinde açılacak Yazarlık Atölyesi için başvuru süresi 24 Ocak Cuma günü sona eriyor.

Elazığ Belediyesi 5 Adet Büfe ve 1 Adet İş Yerini İhaleye Çıkarıyor

Elazığ Belediyesi 5 Adet Büfe ve 1 Adet İş Yerini İhaleye Çıkarıyor Elazığ Belediyesi, şehrin muhtelif noktalarında yer alan 5 adet büfe ile bir adet iş yerini, açık arttırma usulüyle beş yıllığına kiraya verilmek üzere ihaleye çıkarıyor.

Hazarbaba Kayak Merkezi Festival Havasında Sezonu Açtı

Kayak sezonunun açılış töreninde konuşan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, "Master planla, yeni pistlerle, alternatif kış turizmi imkanlarıyla burası sadece bölgenin değil, Türkiye'nin gözbebeği bir tesis haline gelecek." dedi.

Hazarbaba Kayak Merkezi Pazar Günü Sezonu Açıyor

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın talimatlarıyla, telesiyej hattının tüm bakımları, güvenlik testleri tamamlanan ve malzeme eksiklikleri giderilen, kafeterya hizmetleri geliştirilen ve bütün kalemlerde fiyatları yarıya çekilen Türkiye’nin iki göl manzaralı tek kayak merkezi olan Hazarbaba Kayak Merkezi iddialı bir programla sezonu açıyor.

Başkan Şerifoğulları’ndan Yarıyıl Tatili Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ilk ve orta dereceli okullarda başlayan yarıyıl tatili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Gönül İnsanı Elazığ'da

GÖNÜL İNSANI ELAZIĞDA Elazığlı İşadamı İhsan Tangülü'nün eşi Gönül Tangülü, Elazığ'da çeşitli programlara katıldı.

Adem’den Aile Eğitim Programı

Elazığ Belediyesi Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezi (ADEM) tarafından, bilinçli ebeveynlerle, mutlu ve sağlıklı nesiller yetiştirilmesine destek sağlamak amacıyla düzenlenen ‘Aile Eğitim Programı’ başladı.

Metruk Binalar Yıkılıyor

Elazığ Belediyesi, Metruk Bina Tespit Komisyonunca yıkım kararı alınan 9 metruk binanın yıkım çalışmalarına başladı.

Fırat Edaş’tan Malatya Merkez’e Yatırım

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Malatya’nın merkez ilçesi Battalgazi’de planladığı 1 milyon 100 bin TL’lik yatırımı tamamladı.

Müsiad Üyelerine Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD)Şubesi Geleneksel Dost Meclisi Toplantısının Bu haftaki konuğu Tarım Ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Elazığ İl Koordinatörü İbrahim Sertaç Yılmaz, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi üyelerine Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) 8. başvuru çağrı ilanı hakkında bilgi verildi.