Elazığ

Elazığ Haberleri

Müsiad Elazığ Başkanı Özeren, Vizyoner 19'a davet etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Başkanı Mehmet Özeren bu yıl 27 Kasım 2019 tarihinde 3. Kez düzenlenecek olan Vizyoner 19 'Dijital Gelecek' başlıklı toplantıya ilgi duyan herkesi davet etti.

Okur Yazar Atölyesi ve Kitap Fuarı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından "Okur Yazar Atölyesi ve Kitap Fuarı" degerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi’nden Büyük Başarı

Elazığ Belediyesi’nin Avrupa Birliği Ufuk 2020 Programı kapsamındaki GEOTERMİCA Hibe Programına yaptığı ‘Sürdürülebilir Kalkınma İçin Gelişmiş Jeotermal Sistemler Projesi’ ön değerlendirme sürecini başarıyla tamamladı.

Müsiad Dost Meclisi Toplantısı Misafirlerini Ağırladı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD)Elazığ Şubesinin Geleneksel Dost Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının bu haftaki konukları MÜSİAD Üyesi Harput Dibek Yönetim Kurulu Başkanı Soyer Orhan ve Dr. Muhammed Enes Polat oldu

Başkan Şerifoğulları’ndan Fuar Alanı Müjdesi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları şehrin önemli ihtiyaçlarından biri olan fuar alanına ilişkin müjdeyi verdi.

Ebegem, gençleri geleceğe hazırlıyor

EBEGEM bünyesinde açılan Bilgisayar İşletmenliği Eğitim Programı yoğun katılımla başladı.

MUHTARLARDAN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Gül ve Dernek üyeleri, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret etti. Muhtarlar ziyarette hizmetlerinden ötürü Başkan Şerifoğulları’na plaket takdim etti.

Elazığ'ın Alacakaya İlçesi Son Yıllarda Yapılan Hizmetler ve Yatırımlarla Marka Olma Yolunda İlerliyor

Elazığ'ın Alacakaya ilçesi, son yıllarda yapılan hizmetlerle marka olma yolunda hızla ilerliyor.

Ünlü Sanatçı Kanyonları Görmek İstiyor

Ünlü Sanatçı Kanyonları Görmek İstiyor Görme engelli ünlü sanatçı Metin Şentürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Elazığ'daki doğa harikası Saklıkapı ve Kara Leylek kanyonlarını görmek istediğini ifade etti.

Şehir Hastanesinde Eğitim Programları Devam Ediyor

Kaliteli ve erişilebilir sağlık hizmeti sunumuyla ön plana çıkan Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi, düzenlediği eğitim programlarıyla da akademik çalışmalar yapıyor.

Harput Kalesi Müzeye Dönüştürülecek

Elazığ'ın Harput Mahallesi’nde bulunan tarihi Harput Kalesi’nde 2014 yılından buyana yürütülen kazı çalışmalarında 125 Bin obje çıkarıldı.

KANAL BOYU PROJESİ’NDE SONA GELİNDİ

Elazığ Belediyesi yeni alternatif güzergâhlar oluşturarak şehrin trafik yükünü azaltmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Karaleylek Kanyonları Ulusal Basında Geniş Yer Aldı

Elazığ'da Keban ve Karakaya baraj göllerinin bağlantı noktasını oluşturan Karaleylek kanyonları, ulusal basında geniş yer aldı.

Haber Ayrıntı Gazetesi 10. Yayın Yılını Kutladı

Elazığ'da yayın yapan Haber Ayrıntı Gazetesi'nin 10. Yayın Yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen Medya ödülleri töreni geniş katılımla gerçekleşti.

Hac Ön Kayıtları Başlıyor

Hac farizasını yerine getirmek isteyen hacı adaylarının ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 11 Kasım 2019 tarihinde başlıyor.

Kızılay Giyim Mağazası Törenle Hizmete Açıldı

Kızılay Elazığ Şubesi'nde açılan mağazada, hayırseverlerden temin edilen giyim malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak verilecek.

TETİKÇİ STK CILIĞIN SONU OLMAZ

MASSAD Yönetim Kurulu MADEN de yaşanan olaylarla ilgili basın bilgilendirmesi yaptı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARINA YOĞUN İLGİ

Elazığ Belediyesi tarafından 25 Ekim’de açılan 3. Kitap Fuarı, kitap dostlarından büyük ilgi görüyor.

Jandarma, Şefkati İle Örnek Olmaya Devam Ediyor

Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, il genelinde yapılan devriye görevlerinde yaşlı vatandaşlara ve sokak hayvanlarına gösterdiği ilgi ile büyük bir beğeni topladı.