Elazığ

Elazığ Haberleri

MÜSİAD Başkanı Gürkan’dan Asgari Ücret Değerlendirmesi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Başkanı Tekin Gürkan , MÜSİAD olarak 2023 yılının ikinci yarısında uygulanacak olan 11 bin 402 TL’lik asagari ücretin i işveren ve çalışanlara hayırlı olması dileğinde bulunarak, işçilerin alın teri ve emeklerinin enflasyonun altında ezdirilmemesinden memnuniyet duyduklarını bildirdi.

Deprem Konutlarının ödemeleri Belli Oldu

Elazığ Valiliği, 24 Ocak 2020 ve 27 Aralık 2020 tarihlerinde Elazığ’da meydana gelen depremler sonrasında ağır hasarlı konutlarda hak sahibi olan afetzedelerin konut borçlandırma bedelleri hesaplarına yüklendiğini bildirdi.

Elazığ'da Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon' Toplantısı Yapıldı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Başkanlığında Asayiş ve Güvenlik Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ, CAN DOSTLARIMIZ İÇİN MAMA ÜRETİYOR

Sokak hayvanları için yaptıkları çalışmalarıyla vatandaşların takdirini toplayan Elazığ Belediyesi, bir projeyi daha hayata geçirerek Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşayan can dostlarımız için topladığı artık yemekleri ve bayat ekmekleri kullanarak gıda mühendisleri eşliğinde mama üretimi gerçekleştiriyor.

ŞEHRİN BEKLEDİĞİ BİR PROJE DAHA TAMAMLANIYOR

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ŞEHİRLER ARASI OTOBÜS TERMİNALİ İLE SPOR VE YAŞAM KOMPLEKSİ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir adına marka değer taşıyan yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali ile Spor ve Yaşam Kompleksi inşa çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Kırmızı Çizgimiz Elazığ

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk ile birlikte AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ı ziyaret ettiler.

EBEGEM, Temel Bilgisayar ve Robotik Kodlama Kursu Açıyor

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM); eğitimden sanata, kültürden spora birçok branşta ücretsiz kurslar açarak vatandaşların gelişimlerine katkı sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda EBEGEM; Temel Bilgisayar ve Robotik Kodlama kursu açıyor.

MÜSİAD Başkanı Gürkan’dan Türkiye’nin En Büyük Çanta Fabrikasına Ziyaret

MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan ve üyeleri, Talo Deri Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Talo’yu ziyaret ederek 550 kişiye istihdam sağlayan Talo Çanta fabrikasında incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları, Hoca Hasan Hamamı’nda İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Müzeler Şehri Elazığ Projesi" kapsamında Hamam Müzesi olarak Harput’a kazandırılacak tarihi Hoca Hasan Hamamı’nda incelemelerde bulundu.

Doğa Dostu Bisiklet Yolları Projesiyle Özel Taşıt Kullanımının Azalmasını Hedefliyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatlerinden biri olan Doğa Dostu Bisiklet Yolları Projesi her detayı ile vatandaşların takdirini topluyor.

YOLLAR YENİLENİYOR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir trafiğine konfor kazandırmak hedefiyle sürdürülen yol yenileme, genişletme ve yeni yol çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Elazığ Belediyesi, YKS Öncesi Gençlere Motivasyon Desteği

Elazığ Belediyesi, YKS Öncesi Gençlere Motivasyon Desteği İle Dikkat Çekti

Elazığ Belediyesi Geri Dönüşüm Parkı Hizmete Sunuldu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın çevresel yatırımları arasında yer alan Elazığ Belediyesi Geri Dönüşüm Parkı, hızlı bir şekilde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

ELAZIĞ BELEDİYESİ HİLALKENT SOSYAL HİZMET BİNASI’NDA EĞİTİM GÖREN KURSİYERLERDEN ÇİNİ SERGİSİ

Hilalkent Sosyal Hizmet Binası’nda eğitim gören kursiyerler, eğitimler neticesinde kendi ürettikleri çini objeleri Harput’ta yer alan Elazığ Belediyesi KUDEB Sergi Alanı'nda 12 gün süre ile vatandaşlarımızın beğenisine sunuyor.

Başkan Ayaz: Eski Yapılar Bir An Önce Kentsel Dönüşüme Alınmalı

Kent merkezinde bulunan ve ömrünü tamamlayan eski yapılarla ilgili açıklama yapan Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Miraç Ayaz, eski yapıların biran önce kentsel dönüşüm kapsamına alınmalıdır” dedi.

Başkan Şerifoğulları: ‘Türkiye Yüzyılı Vizyonuna Yakışır Bir Proje Olacak’

Elazığ Belediyesi Yeni Spor ve Yaşam Kompleksi İnşaatı Hızla İlerliyor

Başkan Şerifoğulları, Yıldızbağları ve Esentepe Mahallelerini Ziyaret Etti

“ELAZIĞ’IMIZI GÜZEL HİZMETLERLE BULUŞTURMAYA, HEMŞEHRİLERİMİZİN YAŞAM KALİTESİNE DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Yıldızbağları ve Esentepe Mahallelerini ziyaret ederek yürütülen ve planlanan çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundu.

Sermin Balık’tan Başkan Alan’a Ziyaret

27. Dönem Elazığ Milletvekili Sermin Balık ve İl Genel Meclis Üyesi Orhan Akyel, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret ederek TOBB Genel İdare Kurulu Üyeliğini tebrik ettiler.

Elazığ Belediyesi, Yks Öncesi Gençlere Desteğini Sürdürüyor

Eğitimci-Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, YKS’ye girecek gençler ve aileleriyle buluşuyor.

Toplam 2825 haber.