Elazığ

Elazığ Haberleri

Başkan Şerifoğulları, Yıldızbağları ve Esentepe Mahallelerini Ziyaret Etti

“ELAZIĞ’IMIZI GÜZEL HİZMETLERLE BULUŞTURMAYA, HEMŞEHRİLERİMİZİN YAŞAM KALİTESİNE DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Yıldızbağları ve Esentepe Mahallelerini ziyaret ederek yürütülen ve planlanan çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundu.

Sermin Balık’tan Başkan Alan’a Ziyaret

27. Dönem Elazığ Milletvekili Sermin Balık ve İl Genel Meclis Üyesi Orhan Akyel, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret ederek TOBB Genel İdare Kurulu Üyeliğini tebrik ettiler.

Elazığ Belediyesi, Yks Öncesi Gençlere Desteğini Sürdürüyor

Eğitimci-Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, YKS’ye girecek gençler ve aileleriyle buluşuyor.

Elazığ TSO Üyelerine % İndirim

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ve Elazığ Özel Hayat Hastanesi ile imzalanan protokol gereğince Elazığ TSO Üyeleri ve 1.derece yakınlarını kapsayacak şekilde, gerçekleşecek her türlü tetkik, muayene ve tedavi için % indirimden faydalanabilecekler.

ELAZIĞ BELEDİYESİ ŞEHİR OTOPARKLARI VATANDAŞLAR TARAFINDAN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri arasında yer alan ve vatandaşların uzun yıllardan beri beklediği Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı açıldığı günden beri vatandaşların takdirini topluyor.

ELEP Talo Çanta İşletmesini Ziyaret Etti

Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanı Ayhan Şimsek ve Platform Üyeleri Bölgemizde üretime başlayan Talo Çanta firmasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Talo'dan bilgiler aldılar.

TARİHİ YOL AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın şehrin tarihsel mirasına değer katan projesi tarihi Harput-Hüseynik Yolu’nda çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Tarihi yol bu yaz, Harput’u ziyaret edecek konukların gözdesi olacak.

SAİK Başkanı Levent Korkut’dan Başkan Alan’a Ziyaret

TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı, İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi Levent Korkut ve beraberindeki heyet Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEKİ ÖZEL BİREYLERDEN VATANDAŞLARA ANLAMLI ÇAĞRI

“HEPİMİZİN ORTAK EVİ OLAN DOĞAYI YARINLARA BİRLİKTE TAŞIYALIM, LÜTFEN ÇEVREYE ÇÖP ATMAYALIM ” Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören özel gereksinimli bireyler, 5-11 Haziran tarihleri arasında kutlanan Çevre Haftası Etkinlikleri kapsamında, Engelsiz Yaşam Merkezi İle Cumhuriyet Meydanı arasında duyarlılık yürüyüşü gerçekleştirdi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ, YOL BAKIM-ONARIM VE GENİŞLETME ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte Kazım Karabekir Caddesi’nde yol yenileme ve genişletme çalışması gerçekleştirdi.

‘Gelecek Sensin’ Programı Başlıyor Elazığ Belediyesi’nden Ücretsiz YKS Deneme Sınavı

Elazığ Belediyesi gençlere ve eğitime destek çalışmaları kapsamında KURS-DER iş birliğiyle Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan adaylara yönelik ücretsiz deneme sınavı düzenliyor.

Ticaret Doğduğu Sokaklara Dönüyor Projesi’ne Elazığlılardan Tam Not

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın 11 Ana Başlıkta 100 Projesi kapsamında yer alan "Ticaret Doğduğu Sokaklara Dönüyor Projesi"ne Elazığlılardan tam not geldi.

Karma OSB Elazığ’a Hayırlı Olsun

KİAD Başkanı Hanifi Bekirgil, Kovancılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Özdoğan ve Kovancılar Şoförler Odası Başkanı Halit Aydın, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti.

Elazığ Belediyesi Gönüllü Halk Korosu, Elazığlıları İlk Defa Müzikal Tiyatro İle Buluşturdu

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu, yoğun ilgi dolayısıyla birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği üçüncü konserini diğer konserlerinden farklı bir konseptle ilk defa Elazığlılar için gerçekleştirdi.

Elazığ Belediyesi ‘Çevre Haftası Etkinlikleri’ Başladı

Elazığ Belediyesi, doğayı korumak, geri dönüşümün önemine dikkat çekmek ve vatandaşlarda çevre bilinci oluşturmak üzere 5-11 Haziran tarihleri arasında kutlanan ‘Çevre Koruma Haftası’ etkinliklerine başladı.

Elazığ Belediyesi Halk Korosu'nun Eşsiz Eserleri Sanatseverlerle Buluşacak

Elazığ Belediyesi, belirli periyotlarda düzenlediği kültür ve sanat etkinliklerine devam ediyor.

Otopark Harçlarına Düzenleme Talebi

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Yürütme Kurulu Üyesi İnşaat Mühendisi Yusuf Gürkan durma noktasına gelen inşaat sektörünü canlandırmak ve müteahhitleri rahatlatmak adına gerçekleştirilecek düzenlemeyle Otopark Harçlarında indirim yada vade farksız taksitlere bölünmesini talep etti.

Başkan Şerifoğulları Akpınar Mahallesi Yeni Yaşam Alanı'nda İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Akpınar Mahallesi içerisinde yaklaşık 10 bin metrekarelik alan üzerinde yapımına başlanan Yeni Yaşam Alanı ve Rekreasyon Projesi’ne ilişkin incelemelerde bulundu.

‘GELECEK SENSİN’ Elazığ Belediyesi’nden Sınava Girecek Gençlere Destek

Elazığ Belediyesi “Gelecek Sensin” sloganıyla gençlere yönelik eğitime destek programı başlatıyor.

Toplam 2828 haber.