Elazığ

Elazığ Haberleri

Tarihi Hoca Hasan Hamamı’nın Restorasyon Çalışmaları Yüzde 90 Oranında Tamamlandı

Elazığ Belediyesi tarafından "Hamam Müzesi" olarak Harput turizmine kazandırılacak olan Tarihi Hoca Hasan Hamamı'nın restorasyon çalışmaları büyük oranda tamamlandı.

MÜSİAD’da Gündem Teknokent

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısının bu haftaki konusu Fırat Teknokent çalışmaları ve yapay zeka oldu .

ELAZIĞ MİNİBÜSÇÜLER SİTESİ'NİN TEMELİ ATILDI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Elazığ’ımızın eksiklerini tamamlama, sorunlarını çözme noktasındaki çalışmalarımızı tüm paydaşlarımızla birlikte kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Elazığ'da 'İtiraz Hasar Tespit Sonuçları' Açıklandı

Elazığ Valiliği tarafından yapılan duyuruya göre itiraz hasar tespit sonuçları yayınlandı.

Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN’ı Kutluyoruz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ESNAF VE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN ELAZIĞLILARA ÇAĞRI “HER BİR OY’UN ÇOK ÇOK KIYMETLİ OLDUĞUNU UNUTMAYALIM” Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine saatler kala yoğun bir tempoyla esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, 28 Mayıs Seçimleri için destek istedi.

Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Sedat Karataş Başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ın katılımlarıyla gerçekleşti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ZAFRAN TOKİ KONUTLARI SAKİNLERİYLE BULUŞTU

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “28 MAYIS AKŞAMI CUMHURBAŞKANIMIZLA BİRLİKTE DEMOKRASİ BAYRAMINI YAŞAYACAĞIZ” Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine yönelik çalışmaları kapsamında ziyaretlerini yoğun bir tempoda sürdürerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Valilik açıkladı! Hafta sonu açık olacak

Elazığ Valiliği 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Seçimi nedeniyle 27 Mayıs Cumartesi ve 28 Mayıs Pazar günü Nüfus Müdürlüklerinin açık bulundurulacağını açıkladı…

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, BATI PRESTİJ KONUTLARI SAHASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehre kazandırılacak yeni yaşam alanı Batı Prestij Konutları sahasında incelemelerde bulundu.

ELAZIĞ BELEDİYESİ KADIN MECLİSİ PALU’YA GEZİ DÜZENLEDİ

Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi, “23. Gün Kültürel ve Tarihi Gezi Programı” kapsamında medeniyetler beşiği Palu ilçesine gezi düzenledi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, DOĞUKENT MAHALLESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

ŞERİFOĞULLARI: “28 MAYIS’TA BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE İDEALİ YOLCULUĞUMUZU BAŞLATACAĞIZ” Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim çalışmaları kapsamında, AK Parti Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz ile birlikte Doğukent Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Savunma Sanayi Yatırım’ında İlk Adımlar Atılıyor

Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret Şirketi heyet, Elazığ Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ve yönetimi ile bir araya geldiler. Toplantının gündeminde Elazığ’da kurulacak olan duvar arkası radar üretim tesisi oldu.

Halkbank Heyeti’ne ETSO Üyelerinin Sorunları Aktarıldı

Halkbank Kobi Pazarlama Daire Başkanı Murat Yıldırım, Kobi Pazarlama Bölüm Müdürü Mahmut Şimşek, Malatya Bölge Koordinatörü Tuncay Koramaz, Malatya Bölge Kobi Pazarlama Bölüm Müdürü Ahmet Turan Başer, Elazığ Şube Müdürü Cemgil Kaya, Hürriyet Şube Müdürü Coşkun Aksoy ve Sanayi Sitesi Şube Müdürü Seda Tunç, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan'ı ziyaret etti.

Cevdet YILMAZ, Başkan ALAN’ı Ziyaret Etti

Eski Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Beraberindeki Heyet Başkan Alan’ı ziyaret etti.

Ekonomide Yakın Geleceğe Dair Değerlendirmeler

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, “Ekonomide Yakın Geleceğe Dair Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Elazığ’da Hak Sahipliği Başvuruları Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AFAD’ın hak sahipliği başvurularının bugün itibariyle başladığını ve başvuruları e-devlet üzerinden yapılabileceğini duyurdu.

Üçüncü Dönem Mesleki Eğitim ve İstihdam Seferberliği Başlıyor

Fırat Kalkınma Ajansı, TRB1 bölgesindeki işsiz kadın ve gençlerin istihdama katılımlarını sağlamak amacıyla daha önce uygulamış olduğu Mesleki Eğitim ve İstihdam Seferberliği programının üçüncüsünü başlatıyor.

Elazığ'da Kaç Kişi Oy Kullanacak?

Elazığ’da yarın gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde 430 bin 745 seçmen bin 631 sandıkta oy kullanacak. Elazığ merkezde 2, Ağın, Karakoçan, Keban, Kovancılar ve Palu ilçelerinde de birer adet seyyar sandık kullanılacak

Toplam 2826 haber.