Elazığ

Elazığ Haberleri

Başkan Alan’dan Seçim Açıklaması

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimler öncesinde bir mesaj yayımlayarak, seçimlerin barış ve kardeşlik içerisinde geçmesini temenni etti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Engelliler Haftası" nedeniyle yayımladığı mesajında, “Toplumun tüm kesimlerini kucaklayan, yaşam kalitesi yüksek, daha müreffeh bir şehir için inançla ve aşkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, SEÇİM ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları seçim ziyaretleri kapsamında AK Parti Milletvekili Adayı Erol Keleş ile birlikte Çaydaçıra Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Elazığ Belediyesi’nden 'Kadına Yönelik Şiddet ve Çocuk Yaşta Evliliği Engelleme Çalışmaları' Semineri

Elazığ Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezleri (ŞÖNİM) iş birliğiyle Belediye personellerine “Kadına Yönelik Şiddet ve Çocuk Yaşta Evliliği Engelleme Çalışmaları” semineri düzenlendi.

Savunma Sanayii Elazığ İl Buluşması Gerçekleşti

Savunma Sanayii Elazığ İl Buluşması Programı Elazığ TSO’da Gerçekleşti

CUMHURBAŞKANLIĞI SAVUNMA SANAYİİ BAŞKANI DEMİR, BAŞKAN ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI’NI ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Elazığ’da Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı makamında ziyaret etti.

ELAZIĞ BELEDİYESİ ENGELLİLER HAFTASI NEDENİYLE ETKİNLİKLER DÜZENLEYECEK

Elazığ Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle 11 Mayıs Perşembe günü saat 11.00’de Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZHASEKİ İLE BİRLİKTE ESNAF VE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’ı ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki ile birlikte hem esnaf ve vatandaşlarla buluştu hem de şehir genelinde yürütülen çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundular.

Girişimciler ve Akademisyenler ile Çalışma Toplantısı Gerçekleşti

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Av.Şuay Alpay, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Meclis Başkanı Sedat Karataş, Meclis Üyeleri, Akademisyenler ve girişimcilerin katılımıyla, Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir’in Elazığ ziyaretleri öncesinde bir Çalışma Toplantısı gerçekleştirildi.

Olağanüstü Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı, Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Adaylarından oluşan heyetin katılımıyla gerçekleşti.

Başkan Şerifoğulları, TBMM Plan Ve Bütçe Komisyonu Başkanı Yılmaz ve Bakan Yardımcısı Alpay İle Birlikte Seçim Ziyaretlerinde Bulundu

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “ELAZIĞ’IMIZ ÜLKEMİZİN ŞAHLANIŞ DÖNEMİNE EN GÜÇLÜ DESTEĞİ VERECEKTİR” Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri kapsamında, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı-Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Gazi Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, 14 Mayıs Seçimleri için destek istediler.

EBEGEM’DE 'HANIMELİ EL SANATLARI SERGİSİ' AÇILDI

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde eğitim gören kursiyerler, eğitimler neticesinde kendi ürettikleri ürünleri EBEGEM Sergi Salonu’nda 15 gün süre ile vatandaşların beğenisine sunacaklar.

Elazığlı Şaksu, THSF Denetleme Kurulu Asil Üyesi Oldu

Cemil Meriç Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Fahrettin Şaksu Türkiye Hava Sporları Federasyonu Denetleme Kurulu Asil Üyesi Oldu…

KAMUOYUNA DUYURU

“Elazığ Belediyesi Geri Dönüşüm Parkı’na Zarar Veren Şahıslar Tespit Edildi, Hukuki Süreç Başlatıldı”

ELAZIĞ, İKİNCİ MEYDANINA KAVUŞTU 15 TEMMUZ DEMOKRASİ MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI HİZMETE SUNULDU

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, şehrin kimliğine değer kazandıran seçim vaatleri arasında yer alan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı hizmete sunuldu.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NİN TEKNOFEST’TE DESTEKLEDİĞİ TAKIM ÖDÜL ALDI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın "Genç Beyinler Bilimle Buluşuyor" projesi kapsamında İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nde destek verdiği İpek Yolu Otonom Robot Takımı TEKNOFEST’te derece kazandı.

MÜSİAD SAMEKS Nisan Ayı Verileri Açıklandı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Nisan ayı SAMEKS verileri açıklandı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ'NİN TEKNOFEST’TE DESTEKLEDİĞİ 2 TAKIM FİNALE YÜKSELDİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın "Genç Beyinler Bilimle Buluşuyor" projesi kapsamında destek verdiği 2 takım bu yıl altıncısı düzenlenen dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’te farklı kategorilerde finale kaldı.

Jandarmadan Öğrencilere Trafik Eğitimi

Elazığ'da jandarma ilkokul öğrencilerine trafik kuralları hakkında eğitim verdi.

Toplam 2826 haber.