Elazığ

Elazığ Haberleri

Aksa Elazığ Doğalgaz Açıkladı

“Doğal gaz şebekemiz en güncel uygulamalarla kontrol altında”

Başkan Alan, ‘İlçelerimiz Yatırım Aldıkça Mutlu Oluyoruz.’

İlçelerde 6. Bölge Teşvikleri Meyvelerini Vermeye Başladı.

Başkan ŞERİFOĞULLARI: ‘Tarihi Hüseynik Yolunu Yeniden Canlandırıyoruz’

Tarihi Şeher Yolu ve Çevresindeki Çalışmalar Büyük Oranda Tamamlandı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatıyla Harput ile Hüseynik Mahallesi arasında ulaşımı sağlayan tarihi Şeher Yolu’nun yeniden canlandırılması ve turizme kazandırılması amacıyla başlatılan restorasyon ve rekreasyon çalışmalarının ?’i tamamlandı.

İdris Alan’dan Manifesto

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Elazığ iş dünyasının sorunlarının çözülmesine yönelik olarak seçimler sonrasında atılması gereken adımlar ile ilgili olarak bir manifesto yayınladı.

Başkan Şerifoğulları’ndan Ak Parti SKM’ye Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları ziyaretinde partililerin ve vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılandı.

Başkan Şerifoğulları Seçim Ziyaretlerini Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri öncesinde AK Parti Elazığ teşkilatı ve milletvekili adayları ile birlikte saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Başkan Şerifoğulları Belediye Hizmet Binasındaki Personeliyle Bayramlaştı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, merkez hizmet binasındaki birimleri gezerek, personellerle bayramlaştı.

İdris Alan’dan Üye Ziyaretleri

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Malatya Caddesi’nde faaliyetlerini sürdüren Üyelerin bir kısmını ziyaret etti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN BAYRAM ZİYARETLERİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ramazan Bayramı dolayısıyla Sevgi Evleri, Hazar Şehit Osman Bozanbaşı Polis Merkezi Amirliği ve görev başında bulunan Belediye personelini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Elazığ'da Korkutan Deprem

Elazığ’da 4.6 Büyüklüğünde Deprem! Elazığ’da merkez üssü Sivrice ilçesi Alıncık'ta 4.6 büyüklüğünde bir deprem oldu.

ELAZIĞ BELEDİYESİ BAYRAMA HAZIR

Elazığ Belediyesi, Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala şehir genelinde bayram hazırlıklarını sürdürüyor.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI GAZİ CADDESİ VE YENİ MAHALLE’DE ESNAF ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bayram öncesi esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek onların talep ve önerilerini dinledi, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN BAYRAMDA ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ

Elazığ Belediyesi tarafından üç günlük bayram süresi boyunca ulaşım hizmeti ücretsiz sunulacak.

Elazığ’da Bayram Öncesi Gıda Denetimleri Arttı

Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Ramazan Bayramı öncesi tüketici sağlığının korunması ve güvenilir gıda arzının sağlanması amacıyla gerçekleşen denetimlere hız verildi.

Elazığ'a Yeni Minibüsçüler Sitesi Kazandırılıyor!

Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak, Elazığ’da yeni bir minibüsçüler sitesi inşa edileceğini açıkladı.

Elazığ Belediyesi Vizyon Projesi; Şehrin En Prestijli Konutlarının Satışı Başladı

Elazığ Belediyesi’nin şehrin enerjisinin doğanın ritmiyle buluşacağı yepyeni bir yaşam alanı olarak inşa edeceği Batı Prestij Konutları'nın satışı başladı. Batı Prestij Konutları’nın satışı, 17 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında lansmana özel fiyatlarla gerçekleştirilecek. Aynı zamanda Elazığ Belediyesi, bu projeden gelmesi planlanan ek gelirleri Türkiye’de bir ilke imza atarak kentsel dönüşüm çalışmalarına aktararak vatandaşlara 50-75 bin lira arasında teşvik amaçlı hibe kira yardımı verecek.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI ÜNİVERSİTE MAHALLESİ SAKİNLERİYLE İFTAR YAPTI

Elazığ Belediyesi, Ramazan'ın huzurunu, paylaşmanın güzelliğini bir arada yaşamak adına Üniversite Mahallesi Namık Çiftçi Caddesi’nde ikinci kez toplu iftar yemeği programı düzenledi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NE ALINACAK 150 GEÇİCİ İŞÇİ KURA İLE BELİRLENDİ

Elazığ Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısı'nda alınan karar gereği, belediye bünyesinde geçici olarak istihdam edilmek üzere alınacak 150 erkek işçi noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi.

Elazığ OSB’de İftar Programı Düzenlendi

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk iftar programı düzenledi.

Toplam 2825 haber.