Elazığ

Elazığ Haberleri

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN TOPLU İFTAR PROGRAMI

Elazığ Belediyesi, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi adına Elazığ Bölge Camii Derneği ile birlikte Üniversite Mahallesi Namık Çiftçi Caddesi’nde 17 Nisan Pazartesi günü toplu iftar yemeği programı düzenleyecek.

Yağıştan Etkilenen Köy Yollarını Onarılıyor

Elazığ İl Özel İdaresi yol çalışmalarına hızla devam ediyor. İlçelerde yağışlardan etkilenen yolları onaran Elazığ İl Özel İdaresi Ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

‘Sanayi Bakanlığı Destekleri’ Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Sanayi Bakanlığı Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Elazığ TSO Murat Zorluoğlu Konferans Salonu'nda, Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, TSO Komite Üyeleri, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Genel Müdürlükleri ve ilgili kuruluşlarının temsilcilerinin katılımları ile gerçekleşti.

Elazığlılar Bu Habere Dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ev, iş yeri ve arsa almış vatandaşlara yönelik indirim kampanyası başlatıyor. Kampanya kapsamında konut ve iş yeri için peşin ödemelerde yüzde 25, arsa için yüzde 12,5 indirim sağlanacak.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NE ALINACAK 150 GEÇİCİ İŞÇİ 17 NİSAN’DA KURAYLA BELİRLENECEK

Geçtiğimiz günlerde Elazığ Belediyesi bünyesinde 5 ay 29 gün süreyle çalıştırılmak üzere 150 erkek işçi alımının yapılacağı duyurulmuştu.

FÜ Diş Hekimliği Fakültesi ve Hastanesi’nin İkmal İnşaatı Yapım İşi İhalesi Yapıldı

Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Diş Hastanesi Binasının ikmal inşaatı yapım işi ihalesi gerçekleştirildi.

Alan: ‘Elazığ Adına Kim Hayırlıysa Rabbim Onlara Nasip Eylesin’

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, 2023 Genel Seçimleri’nde Elazığ Milletvekili Aday listelerinin açıklanması ile ilgili mesaj yayımladı.

Başkan Alan’dan Mahalle Muhtarlarına İftar Yemeği.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan Elazığ’daki 42 Muhtarla düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Sn.Cumhurbaşkanımıza Sonsuz Şükranlarımızı Sunuyoruz.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 14 Grupta yer alan Meslek Komitesi Üyeleri, düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler.

ELAZIĞ BELEDİYESİ DEPREM KOMİSYONU, ÖN ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

Elazığ Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı'nda alınan karar gereği kurulan "Yapı ve Deprem Uygulama Araştırma Komisyonu", depremler konusunda yapı, zemin ve denetim üzerine hizmet veren sivil toplum kuruluşları, akademisyenler ve diğer kurum ve kuruluşların katılımı ile gerçekleştirdiği çok yönlü çalışmalarını tamamlayarak raporlarını meclise sundu.

Çiftçilere u Hibeli Fasulye Tohumu Dağıtıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından desteklenen Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında İl Müdürlüğümüzce hazırlanan “Kuru Fasulye Ekiyorum Toprağımı Zenginleştiriyorum” projesi kapsamında çiftçilerimize fasulye tohumu dağıtımı, İl Müdürü Ali KILIÇ'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Başkan Alan: ‘Sonsuz Şükranlarımızı Sunuyoruz’

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Elazığ’ın 9 ilçesinin 6.bölge teşviklerinden yararlanmasını sağlayan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ilgili teşekkür mesajı yayımladı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN VATANDAŞLARA 75 BİN TL KİRA DESTEĞİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 02.03.2023 tarihli meclis kararı itibariyle riskli yapısını yenilemek isteyen vatandaşlarımıza 50 bin TL ile 75 bin TL aralığında "Hibe Şeklinde Kira Desteği” sunacaklarını ve konunun altyapısını oluşturduklarını kaydetti.

Elazığ Belediyesi, Vatandaşları Dolandırıcılara Karşı Uyardı

Elazığ Belediyesi, Belediyede görev yapan yöneticilerin isimlerini kullanarak vatandaşları dolandırmaya çalışanlara karşı uyardı.

Elazığ’ın Problemlerini Aktarsak, Zararımıza mı Olurdu?

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ’ı ziyaretleri esnasında araya mesafe konulduğunu ifade etti.

MÜSİAD ‘SAMEKS’ Mart Ayı Verileri Açıklandı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Mart ayı SAMEKS verileri açıklandı.

Elazığ TSO Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı, düzenlenen iftar programı ile birlikte gerçekleştirildi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, DÖRT YILLIK HİZMETLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin dördüncü yıldönümünde yazılı bir mesaj yayımlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, alt yapıdan üst yapıya, kültürden sanata, çevresel yatırımlardan sosyal faaliyetlere, yeşil alan çalışmalarından sportif faaliyetlere her alanda hayata geçirilen çalışmalarını anlattı.

Elazığ TSO’da Zemin Mekaniği ve Geoteknik Konulu Seminer Düzenlendi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 10. Meslek Grubu Üyeleri ve Elazığ İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) tarafından düzenlenen, Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü Geoteknik Anabilim dalı Öğr.Üyesi Doç.Dr.Mesut Gör’ün anlatımlarıyla seminer düzenlendi.

Toplam 2825 haber.