Elazığ

Elazığ Haberleri

Elazığ Belediyesi, Bağımlılık ve Alkol Bağımlılığı Konulu Seminer Düzenledi

Elazığ Belediyesi tarafından, Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören özel gereksinimli bireylerin ailelerine 1-7 Mart Yeşilay Haftası münasebeti ile Bağımlılık ve Alkol Bağımlılığı adlı seminer verildi.

AKIN; ‘Siz Yetkiyi Vereceksiniz Bizde Size Hizmet Edeceğiz’

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın mahalle gezilerini aralıksız sürdürüyor.

Elazığ Hazırlıklı Ol!

Elazığ'da 04.03.2024 tarihinde birçok ilçede planlı elektrik kesintileri yaşanacak. FEDAŞ tarafından yayımlanan planlı elektrik kesintileri doğrultusunda Merkez ve Karakoçan ilçelerinin çeşitli mahallelerinde yaşanacak elektrik kesintileri haberimizde...

Milletvekili Ejder Açıkkapı: Teknova OSB 3 Binden Fazla Kişiye İş İmkanı Sağlayacak

Elazığ'ın 2. Organize sanayi bölgesi Teknova OSB'de kurulan 293 sanayi parselinden 115'inin yatırımcılara tahsisi gerçekleşti.

Ejder Açıkkapı: 800 Yataklı Yeni Üniversite Hastanesi Bölge İllerimize de Hizmet Verecek

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Fırat Üniversitesi’nin yeni hastanesinin TOKİ eliyle yapılacağına yönelik müjdeli haberin ardından sosyal medya hesabından bir mesaj daha paylaşarak hastanın 800 yataklı olacağını ve bölge illerine de hizmet vereceğini vurguladı.

Elazığ’lılar Dikkat! Milletvekili Açıkkapı Müjdelemişti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Elazığ’ı yakından ilgilendiren ve İlin turizmine can suyu olacak yeni turistik seferlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Elazığ Belediyesi Ücretsiz Mama ve Kuş Yemi Dağıtacak

Elazığ Belediyesi tarafından, sokak hayvanlarına ulaştırması için hayvanseverlere, ücretsiz olarak mama ve kuş yemi dağıtacak.

Elazığ Belediyesi’nden Açıklama

Elazığ Belediyesi’nden, Elazığ Belediyesi’ne ait resmi aracın amacı dışında kullanıldığının tespit edildiği ve ilgili personele yönelik idari ve yasal işlem başlatıldığı açıklandı.

AKIN ‘Gençlerimize İş Alanı Açacağız !’

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın saha çalışmaları kapsamında mahalle ve esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Elazığ Milletvekilleri Açıkkapı ve Nazırlı'dan Maden Kazasıyla İlgili Ortak Açıklama

Elazığ Palu , Kayaönü köyündeki özel bir işletmeye ait maden ocağında meydana gelen çökme Türkiye'nin yüreklerini ağzına getirirken, olayın meydana geldiği ilk andan son işçinin kurtarılması sürecine kadar sürecin titizlikle yönetilmesi ve yanlış bilgilendirmelerin önüne geçilmesi büyük takdir topladı.

Ramazan Pidesi Ne Kadar?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan 2024 dini takvime göre Ramazan ayı 11 Mart pazartesi günü başlayacak. 9 Nisan 2024 salı günü Ramazan ayının son günü ve 10 Nisan ise Ramazan Bayramının 1. günü.

İliç’ten Sonra Alacakaya

Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde bulunan Bedri Aydın Madenciliğe ait krom madeninde yerin bin 400 metre altında göçük meydana geldi. Toprak altında kalan 4 işçi sapasağlam olarak kurtarıldı…

MÜSİAD Gündem Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şubesinin bu haftaki konuğu Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği il Müdürü Sn. Hikmet Şişecioğlu oldu.

Asırlar Elazığ’ı Çok Değiştirdi!

Elazığ asırlar boyunca hep farklı hikâyelerle anıldı. Peki Elazığ kaç kere değişti, Elazığ’ın eski isimleri şimdiki isminden ne kadar farklı?

Elazığ'da Ekmeğe Zam Kapıda

Artan maliyetler nedeniyle pek çok ilde ekmeğe zam geldi. Peki, Elazığ'da ekmeğe zam ne zaman gelecek. İşte detaylar...

Akın , Memleketime Hizmet İçin Aday Olup Huzurlarınıza Geldim

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın saha çalışmaları kapsamında mahalle gezilerini aralıksız sürdürüyor.

Ejder Açıkkapı: Turistik Seferler Elazığ'ımıza Can Suyu Olacak

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Elazığ'ın ticareti ve turizmine değer katacak yeni gelişmeyi kamuoyuyla paylaştı.

AKIN; ‘Sizden, Yetkiyi Aldığımızda Tüm Sorunlarınızı Çözeceğiz’

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın seçim çalışmalarını mahalle gezileri ile aralıksız sürdürüyor.

Açıkkapı: Aziz Şehrimizin Doğal Güzellikleri Korunmaya Devam Edecek

Adalet ve Kalkınma Partisi Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Resmi Gazete’de yayımlanan Elazığ ve Maden ilçesi sınırları içerisindeki Hazar Gölü ve çevresine ilişkin Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım alanı tesciline ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Toplam 2828 haber.