Elazığ

Elazığ Haberleri

'Her Mahalleye Semt Kütüphanesi' Projesi Hayata Geçiyor

Elazığ Belediyesi, çocuklar ve gençlere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve donanımlı ders çalışma ortamları hazırlamak amacıyla semt kütüphaneleri açıyor.

Elazığ Belediyesi’nden İzmir’e Destek

Elazığ Belediyesi, merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi açıkları olan 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından 1 tır yardım malzemesini deprem bölgesine ulaştırıldı.

Elazığ Belediyesi’nden Duyuru

Elazığ Belediyesi, Zafran ve Yeni Mahalledeki parsel ve taşınmazların bulunduğu imar adalarında şuyulandırma yaptı.

Mis Aş’a 5 Dalda Kalite Belgesi Verildi

MİSAŞ marketler zinciri uluslararası belgelendirme şirketi olarak CECERT ile işbirliği yoluna giderek.

Başkan Şerifoğulları: Yüreğimiz sizinle İzmir

Elazığ'da yaşanan depremin yaraları henüz sarılmamışken, İzmir'de bugün yaşanan 6,6 büyüklüğündeki deprem yürekleri birkez daha sızlattı.

Asri ve Harput Mezarlıklarında Yoğun Çalışma

Elazığ Belediyesi vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha rahat ve sağlıklı bir şekilde yerine getirebilmeleri için çalışmalarını sürdürüyor.

EKG Dernek Başkanı Akgün’den, Taziye Mesajı

EKG Derneğimiz etkinliklerine sağladığı destek ile gönüllerde iz bırakan, eğitimci kimliği, yetişkin eğitiminde sağladığı performans ile gönüllere dokunan, ilimizde STK etkili faaliyetleriyle de dikkatleri çeken, şehrimizin tanınan ve sevilen isimlerinden, Kadim Dostumuz Elazığ Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Kazım Atıcı'nın muhterem annesi Türkan Atıcı teyzemiz Hakka Yürüdü.

Tepkiler Sürüyor

Dilek ve Petek sitesindeki deprem konutları hak sahiplerine teslim edildi. Ancak bazı vatandaşlar hak kaybına uğradıklarını iddia ederek yetkililere tepki gösterdi.

Tanrıverdi Ailesinin Acı Kaybı

Elazığ İl Özel İdare Personeli Kenan Tanrıverdi 'nin babası Necmettin Tanrıverdi Maden'de vefat etti.

Başkan Şerifoğulları: ‘Vatandaşla İç İçe Bir Yönetim Anlayışıyla Çalışıyoruz’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinlemek üzere Vali Erkaya Yırık ve AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık ve Zülfü Demirbağ ile birlikte mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

Vali Erkaya Yırık Vatandaştan Sigarayı Bırakma Sözü Aldı

Elazığ Valisi Erkaya YIRIK, Yeni Camii’nde kıldığı cuma namazı çıkışı çayevinde vatandaşlar ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi ve çözümü hususunda ilgili müdürlere talimat verdi.

Harput Kalesinde Birinci Aşama Çalışmaları Tamamlandı

Elazığ'ın tarihi Harput Mahallesinde bir çok medeniyete ev sahipliği yapan, 7. yüzyıldan kalma Harput Kalesinde arkeolojik kazı ve restorasyon çalışmaları kademeli olarak devam ediyor.

Elazığ Belediyesi’nden Kpss’ye Girecek Adaylara Ücretsiz Ulaşım

Elazığ Belediyesi, 25 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek Ön Lisans Kamu Personeli sınavına girecek öğrencilerin sınav noktalarına ulaşımlarını kolaylaştırmak amacıyla ücretsiz belediye otobüs seferleri düzenleyecek. Sınava girecek adaylar, saat 13 : 00’a kadar sınava giriş belgelerini göstererek belediyeye ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanabilecekler.

Halcilerin Hali Perişan!

Elazığ'da piyasada satılan sebze ve meyvelerin büyük çoğunluluğunun kayıt dışı bir şekilde satıldığına dikkat çeken hal esnafı, devleti vergi kaybına uğratan bu uygulamanın denetlenmesini istedi.

Başkan Şerifoğulları'ndan Toki Başkanı Ömer Bulut'a Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, deprem sonrası TOKİ tarafından ilimizde yapımına başlanan konut çalışmalarına ilişkin bilgi almak ve istişarelerde bulunmak üzere TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u makamında ziyaret etti.

Başkan Şerifoğulları Sarayatik Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Birlikte yönetim anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bu doğrultuda Sarayatik Mahallesi’ni ziyaret ederek esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Çocuk Korosu Seçmeleri Başvuru Süresi Uzatıldı

Elazığ Belediyesi, çocukları kültür ve sanatsal faaliyetlere yönlendirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Yılmaz İşçilerin Yüzünü Güldürdü

Yurtbaşı Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi töreni gerçekleştirildi.

Başkan Şerifoğulları’ndan 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Toplam 2825 haber.