Gündem

Gündem Haberleri

Son Gün 31 Temmuz

Kamuya yönelik vergi ve idari para cezası gibi borçlarını yeniden yapılandıranlar için süre daralıyor. Uygulamadan yararlanabilmek için ilk ve ikinci taksit tutarlarının 31 Temmuz'a kadar ödemesi gerekiyor. Taksitle ödeme seçeneği tercih edildiği halde peşin ödeyenler ise indirimden yararlanabilecek.

Ozon Global, Türkiye'yle Rusya Arasındaki Sınır Ötesi Ticareti Artırmayı Hedefliyor

Her yıl düzenlenen etkinlikte, Rus e-ticaret öncüsü, Türkiye'de bir yıl boyunca yürüttüğü çalışmaların sonuçlarını özetleyecek ve Türk satıcılara işlerini nasıl büyüteceklerine ve Rusya'daki satışlarını nasıl artıracaklarına ilişkin ipuçları verecek.

Son Dakika: Merkez Bankası Faiz Kararını Açıkladı

Son dakika haberi: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) temmuz ayı faiz kararı duyurdu. TCMB faizi 250 baz puan yükseltti.

Son Dakika! Ekmeğe Zam! Bugünden İtibaren Geçerli

Başkent Ankara'da toplu taşıma ücretlerinin ardından ekmek fiyatına da yüzde 40 zam yapıldı. 200 gram ekmeğin fiyatı 5 liradan 7 liraya çıktı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NIN MUHARREM AYI MESAJI

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) Mekke’den Medine’ye hicretini esas alarak idrak ettiğimiz Hicri yılın ilk ayı Muharrem ayına, yeniden ulaşmanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Kerbela’nın acısıyla Hicri Yeni Yıla Giriyoruz.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Muharrem Ayı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Hemşehrilerimizin İçi Rahat Olsun

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, 11 ilin MTV ek vergisinden muaf tutulmadığı söylentilerine yanıt verdi.

Gençlere Müjde!

Müzekart ücreti belli oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Müzekart'ın fiyatı, Bakan Mehmet Nuri Ersoy’un talimatıyla bu yıl da 60 lira olarak sabit bırakıldığı belirtildi.

Eğitim ve Kariyer Hayatında İlham Olmak İçin Yola Çıktılar!

Eğitim ve Kariyer Hayatında İlham Olmak İçin Kızlar Bir Adım Öne!

Milli Birlik Destanı’nın Yazıldığı Gün: 15 Temmuz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönerim Kurulu Başkanı İdris Alan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLÎ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Aziz milletimizin destansı bir kahramanlık sergilediği 15 Temmuz destanının 7. yıl dönümünde başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Başkan Gürkan, ‘15 Temmuz Milletin Destanı’

Başkan Gürkan,15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Mersin-Adana-Gaziantep Demiryolu Hattı Sinyalizasyon İyileştirme Projesini Thales Yürütecek

Mersin-Adana-Gaziantep Demiryolu Hattı Sinyalizasyon İyileştirme Projesini Thales Yürütecek

Elazığ Valiliği Duyurdu!

Elazığ Valiliği tarafından Gayrimenkul Satış Sözleşmesi'nin ilgili hak sahipleri tarafından 28.07.2023 tarihine kadar ilanda belirtilen irtibat ofisine başvurularak imzalanması gerektiğini ifade edildi.

Ödemeler Bugün Başlıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş duyurdu! Aile Destek Programı kapsamında ödemelerin bugün itibarıyla hesaplara yatırılacak. Bakan Göktaş, ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4,3 milyar TL ödeme yapacaklarını duyurdu.

Görür: TOKİ ve Özel Tasarlanmış Binalarla Bu İşi Bitiriniz

Elazığlı Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Twitter hesabından depremzedelere kendi evlerini yapmaları için hibe ve kredi verilmesiyle ilgili uyarılarda bulundu.

Bakan Şimşek'ten Önemli Açıklama!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Önümüzdeki dönemde bütçe açığını kontrol altına alarak mali disiplini yeniden tesis etmek suretiyle kamu maliyesi göstergelerinde kalıcı bozulmalara geçit vermeyeceğiz" dedi.

İşkur Açıkladı! Bu Meslekler İşsiz Kalmıyor

İşkur en kolay iş bulan meslekleri ve en çok alım yapan sektörleri açıkladı.

Memura Yapılacak Zam Belli Oldu...

TÜFE verilerinin açıklanmasının ardından emekli ve memur maaşlarına etki edecek altı aylık enflasyon oranı belli oldu. Memur maaşlarına yönelik düzenlemeler ise Meclis'e geldi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler yaptığı açıklamada "Memura seyyanen 8 bin 77 TL zam öngörüyoruz" dedi.

Toplam 1656 haber.