Gündem

Gündem Haberleri

Altında Rekor Üstüne Rekor

Altında ons fiyatının 2 bin doları geçmesinin ardından iç piyasada gram altın dolar kurundaki yükselişle beraber bin 260 TL'ye ulaşıp bütün zamanların rekorunu kırd

Eaton’dan Elektrikli Araçlar için Gelişmiş DC Hızlı Şarj Cihazı

Akıllı güç yönetimi şirketi Eaton, yeni geliştirdiği 22 kW, 44 kW ve 66 kW DC hızlı şarj cihazlarını piyasaya sürdü. Eaton Green Motion DC 22, DC 44 ve DC 66 modelleri, şirketin üst düzeyde kaliteye sahip elektrikli araç şarj cihazları serisindeki en yeni modellerdir.

DAM YIKILIRSA…

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunuyor.

Başkan Gürgözeler’den MESCİDİ AKSAYA Yönelik Saldırıya Tepki Açıklaması

İYİ Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler MESCİDİ AKSAYA yönelik saldırı için açıklamalarda bulundu

Başkan Gürgözeler : ‘Ağın Neden Kapsam Dışı Tutuldu?’

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, 6. bölge teşviklerinden Ağın’ın yararlanamayacak olmasına tepki gösterdi. Başkan Gürgözeler, yetkililere seslenerek, “ 9 ilçesi bu durumdan memnun olurken Huzur adası güzide ilçemiz Ağın neden bu kapsamdan muaf tutulmuştur? diye sordu.

Emeklilerin Maaş ve İkramiye Tarihleri Belli Oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamındaki aylıklar ile emeklilerin bayram ikramiyelerinin 14-19 Nisan'da ödeneceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Adaylarının Pusuladaki Yeri Belli Oldu

Cumhurbaşkanı adaylarının oy pusulasındaki yerleri kura çekimi ile belirlendi.

Seçmen Listeleri Askıdan İniyor! Son Gün Yarın

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle güncellenmek üzere askıya çıkarılan seçmen listeleri yarın askıdan inecek.

Türkiye İran Olmasın…

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunuyor.

Rüzgar ve Kar Yağışı Uyarısı

Kuvvetli yağış ve kar uyarısında bulunan Çevre Şehircilik ve iklim değişikliği Bakanlığı meteoroloji 13. Bölge Müdürü Ömer Faruk Kaya, Sıcaklıklar 8 ila 10 derece azalarak mevsim normallerinin altına düşeceğini söyledi.

Kuvvetli Rüzgar ve Kar Yağışı Uyarısı

Kuvvetli yağış ve kar uyarısında bulunan Çevre Şehircilik ve iklim değişikliği Bakanlığı meteoroloji 13. Bölge Müdürü Ömer Faruk Kaya, Sıcaklıklar 8 ila 10 derece azalarak mevsim normallerinin altına düşeceğini söyledi.

25 Yıllık Tecrübe MuferA’yla Dünyaya Açıldı!

MuferA. ‘Şıklıktan vazgeçmek istemeyen ancak kullanım kolaylığı da arayanlara çözümler sunuyor.”

Ramazan Ayında Neden Her Gün Protein Tüketmelisiniz?

Ramazan ayında beslenme ihtiyaçlarınızın karşılanması ve vücudunuzun gereksinim duyduğu tüm vitamin ve mineralleri almanız önemlidir. Oruç tutarken sağlıklı ve dengeli beslenmeniz tüm ramazan ayınızı bedenen sağlıklı geçirmenize büyük katkı sunar. İşin sırrı, beslenme ihtiyaçlarınızı iftar, gece yemeği ve sahura göre yüksek ve kaliteli yiyecekler tüketmeye odaklamanızdadır.

HOŞGELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Mübarek Ramazan ayının başlangıcı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’ndan Ramazan Ayı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Yüce Rabbimizin rahmet ve merhametinin sağanaklaştığı Ramazan ayının tüm İslam alemi, milletimiz ve kıymetli hemşehrilerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

10 soruda 'Kentsel Dönüşüm' Kredisi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, “10 Soruda Kentsel Dönüşüm Kredisi” soru ve cevaplarını yayımladı.

Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı’na Katılmadı!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan partisi ile görüştükten sonra Cumhur İttifakı’na katılıp katılmayacağına yönelik kararını kamuoyu ile paylaştı. Erbakan "Parti ile yaptığımız istişareler ile birlikte milletvekili seçimlerinde herhangi bir ittifaka dahil olmadan müstakil olarak gireceğiz" ifadelerini kullandı.

Bakan Kurum Duyurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya'da açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, Elazığ’da 505 konutun inşasına başlanıldığını duyurdu.

Engelsiz Yaşam Merkezi’nde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı Düzenlendi

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören özel gereksinimli bireyler, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla program düzenledi.

Toplam 1648 haber.