Gündem

Gündem Haberleri

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Şubat Cumartesi gecesi idrak edilecek Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hülya Gedik, Birleşmiş Milletler’de Konuşan İlk Türk İş Kadını Oldu

Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Gedik Birleşmiş Milletler’de Konuşan İlk Türk İş Kadını Oldu

At ve Binicilik Dünyası EQUIST’te Buluşuyor

Türkiye Binicilik Federasyonunun desteğini alan At ve Binicilik Fuarı EQUIST İstanbul Horse Show, yerli ve yabancı katılımcılardan ilgi görüyor.

8. Sevgililer Günü Yılın Sembol Çifti Belli Oldu

Türkiye’nin en büyük soru cevap sitesi olan, topluluk platformu KızlarSoruyor, geleneksel "Sevgililer Günü Yılın Sembol Çifti" Anketi için ülkenin en gözde çiftlerini arenaya aldı ve rekabeti başlattı! Toplamda 8963 kişinin oyu ile ‘8. Sevgililer Günü Sembol Çifti’ belli oldu.

Belgrad Ormanını Geyikler Bastı!

13 yıldır artık bir gelenek haline gelen İstanbul’un en güzel patika koşu organizasyonu olan Geyik Koşuları, 24 Mart tarihinde sevenleri ile tekrar buluşuyor…

İlk Oruç Hangi Gün?

Ramazan ayının başlangıç tarihi merak konusu oldu. 2024 yılında ilk orucun ne zaman tutulacağı ve Ramazan ayının ardından ise Müslümanların büyük sevinçle karşıladığı Ramazan Bayramı'nın tarihi araştırılıyor. Peki, 2024'te oruç ne zaman başlıyor? İşte 2024 Ramazan başlangıç tarihi ve ilk oruç günü.

Başkan GÜRKAN; ‘Miraç Gecesi İnsanlık İçin Manevi Kurtuluştur’

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Miraç Kandili vesilesiyle bir mesaj yayınlayarak tüm İslam Alemi’nin kandilini tebrik etti.

Birlik Sağlık Sen Elazığ İl Temsilcisi Remzi BOZ; ‘Yaşam İle Ölüm Arasındaki İnce Çizgi, Depreme Karşı Önlem Almaktır’

Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (BASK ) ‘a bağlı BİRLİK SAĞLIK SEN ELAZIĞ İl Temsilcisi REMZİ BOZ‘un 6 Şubat 2023 Tarihinde yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketiyle ilgili basın açıklaması yayınladı.

Başkan Şerifoğulları’ndan 6 Şubat Depremi Anma Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, asrın felaketi 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde yayımladığı anma mesajında, “Elazığ’ımızın da aralarında bulunduğu 11 ili etkileyen 6 Şubat depremlerinde yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim, ülkemizi bu tür afetlerden korusun.” dedi.

Yasemin Açık Vakfı deprem bölgesinin sosyal gelişimi için proje geliştirecek

Yasemin Açık Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin yıl dönümünde hayatını kaybedenleri andı.

Serbest Geçiş Sistemine Geçiliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakanlığa bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü’nün işlettiği otoyollardaki toplam 106 adet gişede 20'sinin Serbest Geçiş Sistemine dönüştürüldüğünü, kalan 86 noktada daha ‘Serbest Geçiş Sistemi’nin devreye alınarak vatandaşların hızlı ve güvenli geçişini sağlayacaklarını bildirdi.

Depreme Gebe Diyerek O Bölgeyi İşaret Etti!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Hakkari'deki depremin ardından bölge için önemli bir uyarıda bulundu.

Partilerin Sıralaması Belli Oldu! İlk Sırada Hangi Parti Var?

Yüksek Seçim Kurulu'nda (YSK) yapılan kura çekimiyle, siyasi partilerin yerel seçim oy pusulasındaki sıralaması belli oldu.

BESD-BİR Yönetim Kurulu’na Naci Kaplan Yeniden Başkan Seçildi

Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR) 20.Olağan Genel Kurul Toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin belirlendiği toplantıda Naci Kaplan yeniden başkan seçildi.

Büyükelçi Ümit Yardım'dan BİMYAD'da Ziyaret

Türkiye’nin İran, Rusya, Yunanistan ve Avusturya Büyükelçiliğinde bulunan Ümit Yardım Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezini Ziyaret Etti.

Şehitlere Saygı Duruşu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Pençe-Kilit Hareket Bölgesinde 9 askerimizin şehadetinin ardından 81 ilde 15 Ocak 2024 Pazartesi günü bayrak töreni öncesinde Aziz şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunacağını duyurdu.

Şehitlere Yönelik Provakatif Paylaşım Yapan Kişiler Yakalandı

Sosyal medyada şehitlerle ilgili provokatif paylaşım yapanlara ilişkin sanal operasyon yapıldı.

KALP DOSTU 10 ÖNEMLİ ALIŞKANLIK

Kalp rahatsızlıkları dünyada ve ülkemizde en sık rastlanan hastalıklar arasında bulunuyor.

D Diamond’ın Marka Yüzü, Esra Erol Oldu

D Diamond, yeni marka yüzü olarak ülkemizin önde gelen televizyon programcılarından Esra Erol ile anlaştı.

Toplam 1648 haber.