Gündem

Gündem Haberleri

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN YENİ YIL MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Güder’den Yeni Yıl Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yeni yıl dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Koca'dan Tarihi Çağrı!

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca, Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa maçında yaşanan Atatürk krizinden dolayı iptal edilmesi nedeniyle açıklama yaparak Atatürk bizim kırmızı çizgimizdir diyerek yaşanan olayları kınadı.

Uzmanlardan Yılbaşı Uyarısı ‘Kozmetik Hediyelere Dikkat’

Uzmanlar, yılbaşı gibi hediye ve alışveriş yoğunluğu yaşandığı özel günlerde piyasada dolaşımı artan sahte kozmetik ürünlere dikkat çekiyor.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Kurumlar Arası İşbirliği Şart

Sağlık kurumlarına başvuran şiddete maruz kalan kadınlar, kamu kurumları arasında koordinasyon yetersizliği nedeniyle de ihtiyaç duydukları nitelikli hizmeti alamıyorlar.

Şehitler İçin Yürüyecekler

Terör saldırılarında şehit olan askerleri anmak ve teröre tepki göstermek amacıyla Zafer Partisi İl Başkanlığı tarafından Şehitlere Saygı Yürüyüşü düzenlenecek…

Açıkkapı: ‘Çalışan Emeklilere de 5 Bin TL İkramiye Verilecek’

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM Genel Kurulu’nda görüşmelerine başlanan kamuoyunca torba kanun olarak bilinen kanun teklifine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Açıkkapı: Lider Ülke Türkiye Şiarıyla Çalışmaya Devam Edeceğiz

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu üyesi Açıkkapı, 20 Ekim 2023 tarihinde Plan ve Bütçe Komisyonuna gelen 2024 yılı bütçe ve kesin hesabının TBMM Genel Kurulundaki görüşmelerinde de sona gelindiğini , yeni bütçenin Elazığ ve Türkiye'ye hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Elazığ'a Şehit Ateşi Düştü

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada Elazığlı P.Söz.Er Kemal Aslan şehit oldu.

En Soğuk Gecenin 109. Yıl Dönümü

Osmanlı ordusunun Rus işgalindeki topraklarını kurtarmak için başlattığı Sarıkamış Harekatı'nda binlerce vatan evladı, kahramanca çarpışırken dondurucu hava, hastalık ve açlıkla da mücadele etti. Bugün vatanı için şehadeti göze alarak ölüme koşan kahramanların başlattığı Sarıkamış Harekatı'nın 109'uncu yıldönümü.

Ejder Açıkkapı: Fahiş Fiyat Artışı Yapan Fırsatçılara Ceza Yağacak

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, bütçe görüşmelerinde sona yaklaşılırken , Genel Kurula verilen kısa arada basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

Açıkkapı: Asgari Ücrette İşçi de İşveren de Düşünülecektir

AK Parti Elazığ Milletvekili Açıkkapı: Asgari ücretle ilgili önemli değerlendirmelerde bulunarak “Asgari Ücrette İşçi de İşveren de Düşünülecektir” dedi.

Başkan Güder: Şehri Geleceğe Doğru Hazırlayan Projeler Yapıyoruz

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hatunsuyu Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Ejder Açıkkapı: Elazığ’ın Güzel İnsanları Her Şeyin En İyisine Layıktır

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM Genel Kurulu’nda görüşmeleri devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Bağlı Kuruluşların bütçesi üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Ejder Açıkkapı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Aile Bakanlığının 2024 Yılı Bütçelerini Değerlendirdi

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM Genel Kurulunda görüşmeleri devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile Bağlı Kuruluşların 2024 yılı bütçesi üzerine basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

MercurExpo 'Güçlü Ekip Ruhu' ile Globalleşiyor

Çalışmalarının odağına “müşteri memnuniyeti” anlayışını yerleştiren MercurExpo Fuar Stand, güçlü ekip ruhu ile uluslararası mecrada büyümeye devam ediyor. Bu kapsamda firmanın kurucusu olan Gökhan Çelebi liderliğinde, Almanya ve Rusya'da yerelleşen MercurExpo Fuar Stand, beraber çalıştığı firmaların fuar için gittiği her ülkede yerini alıyor.

Ejder Açıkkapı: Hedefimiz Tüm Alanlarda Dünya Liderliğidir

AK Parti Elazığ Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmekte olan Milli Savunma Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 2024 yılı bütçesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Deprem Uzmanı Uyardı: Elazığ'a Çok Yakın...

Elazığlı Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Elazığ’ın komşu şehirleri olan Tunceli ve Bingöl’e dair uyarılarına devam ediyor.

IV. Liderlik Akademisi & Yönetim Kongresi Kıbrıs’ta Gerçekleşti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sedat Karataş ve Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Parlakyıldız, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası tarafından; KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımları ile Girne’de gerçekleştirilen IV. Liderlik Akademisi & Yönetim Kongresi’ne katıldı.

Toplam 1648 haber.