Gündem

Gündem Haberleri

Eaton, Intercity İstanbul Park’ta gerçekleşen V Weekend 2023’e Katıldı

Akıllı güç yönetimi şirketi Eaton, 30 Eylül -1 Ekim tarihlerinde dünyanın en büyük Formula 1 pistlerinden birine sahip olan Intercity İstanbul Park’ta, Türkiye’nin en kapsamlı festivallerinden olan V Weekend’e katıldı.

Elazığ Milletvekili Açıkkapı: Kalbimiz, Duamız , Gönlümüz ve Gözümüz Filistin’de

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, İsrail’in Filistin’de sürdürdüğü katliam politikalarına ilişkin basın açıklaması yaptı.

Hac Ön Kayıt İşlemlerinde Tarih Değişti

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2024 yılı hac ön kayıt işlemlerinin 15 Ekim'e kadar uzatıldığını bildirdi.

Gerçek Zamanlı Verilerin Yapay Zeka Modellerinde Kullanımı Üretkenliği Artırıyor

Couchbase Ürün ve Strateji Başkan Yardımcıs Rahul Pradhan "Veriye dayalı karar verme çağına girdiğimiz şu dönemde yapay zekanın rolü hiç bu kadar önemli olmamıştı.

Tarımın İnternetiyle 'Mahsul' Güvende!

Tarımda Veri Teknolojisiyle; Daha Tasarruflu, Verimli ve Kaliteli Üretim

Nato Genel Sekreter Yardımcısı Guy B. Roberts Masa Strateji Merkezi Özel Davetli Olarak Türkiye’ye geliyor.

Amerika Savunma Eski Bakan Yardımcısı ve Nato Genel Sekreter Yardımcısı Guy B. Roberts Masa Strateji Merkezi’ne Geliyor

Avcılar Vapur Hatları 9 Ekim'den İtibaren Durduruldu

İBB Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Avcılar-Bostancı ve Avcılar-Bakırköy-Yenikapı-Kadıköy vapur hatları seferlerinin kış tarifesinin geçerli olduğu sezon boyunca 9 Ekim'den itibaren yapılmayacağı bildirildi.

Milletvekili Ejder Açıkkapı Hain Saldırıyı Kınadı

Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM'de Emniyet'e Yönelik Hain Saldırıyı Kınadı

Yağışlar Geliyor!

Meteoroloji verilerine göre Elazığ ve ilçeleri, Pazar gününden itibaren yağışlı havanın etkisine girecek.

Sound of Europe Festivali'nin İkinci Edisyonu Sona Erdi

Sound of Europe Festivali, Avrupa Birliği Yaratıcı Avrupa Programı tarafından desteklenen Avrupa ağlarından EUNIC’in (Avrupa Birliği Ulusal Kültür Enstitüleri) İstanbul ve Ankara kümelerinin girişimi ve Kadıköy Belediyesi, Çankaya Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliği ile hayata geçirilen Sound of Europe Festivali’nin ikinci edisyonu 26 Eylül’de sona erdi. Festival kapsamında dört farklı kentte, yerli ve yabancı 70’den fazla sanatçının verdiği 30’un üzerinde konseri 6000’e yakın kişi izledi.

Anadolu Vakfı’nın Burs Programına Başvurular 30 Eylül’de Sona Eriyor

Anadolu Vakfı’nın gençlere 40 yılı aşkın süredir eğitim desteği verdiği burs programının yeni dönemi için başvurular 30 Eylül’de sona eriyor. Anadolu Vakfı 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Burs Programı kapsamında burs desteği almak isteyen üniversite öğrencileri, bu tarihe kadar www.anadoluvakfi.org.tr adresinden online başvuruda bulunabilecek.

MÜSİAD 107. Genel İdare Kurulu Karaman'da Gerçekleşti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 107. Genel İdare Kurulu programını Karaman’da gerçekleştirdi. Yurt içi ve yurt dışı birçok üyenin katılımıyla düzenlenen programda; gelecek adına önemli projeler ve vizyoner projeler ortaya kondu.

Başkan Şerifoğulları’ndan Mevlit Kandili Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Mevlit Kandili münasebetiyle yayımladığı mesajında, “Kıymetli hemşehrilerim başta olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Mevlit Kandili'ni tebrik ediyor, bu rahmet gecesinin tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını yüce Rabbim’den niyaz ediyorum.” dedi.

Türk Plastik Sektörü Avrupa’da 2, Dünya’da 6. Sırada

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı'nın (PAGEV) Türkiye Plastik Sektör İzleme Raporu'na göre üretimin 2023 yılında 2022 yılına kıyasla miktar bazında %2,5 artacağı, değer bazında ise ,1 azalacağı ve 10,8 milyon ton ve 39,3 milyar dolar olarak gerçekleşeceği tahmin ediliyor.

Başkan Şerifoğulları: ‘Gazilerimize Her Zaman Sahip Çıkarak Layık Oldukları Hürmeti Göstereceğiz’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, “Bu toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin üstün fedakarlıklarını ve mukaddes hatıralarını daima minnetle ve hürmetle yâd edeceğiz.” dedi.

Allianz Grubu, UNICEF İle Birlikte Deprem Bölgesini Ziyaret Etti

Allianz Grubu CEO’su Oliver Bäte ve Allianz Türkiye CEO’su Tolga Gürkan, UNICEF ile birlikte deprem bölgesini ziyaret etti

KYK Yurt Başvuru Sonuçları Açıklandı!

KYK yurt başvuru sonuçları son dakika açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Yurt kapasitemiz geçtiğimiz yıla oranla artış gösterdi. An itibarıyla 81 il, 260 ilçe ve KKTC'de olmak üzere 822 yurt ve toplam 950 bin yatak kapasitesi ile gençlerimizin hizmetindeyiz.

Umre Ziyaretleri İçin 4 Yeni Rota

Suudi Arabistan’dan Umre Ziyaretçilerine Yeni Şehirler Eklendi

Karekod Zorunluluğu Başladı

E-Belge uygulamalarında karekod zorunluluğu başladı.

Toplam 1660 haber.