Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Zeytinburnu Belediyesi’nin 14.Yöresel Günlerine “Elazığ” Damgası.

Zeytinburnu Tüm İşadamları Dernek Başkanı Nazır Güler ve yönetiminin açtığıElazığ standı, dikkatleri toplarken, gecenin en çok ilgi gören standı oldu.

Elazığ Belediyesi 1. Kitap Fuarı'na Yazar Akını

Elazığ Belediyesi tarafından birincisi düzenlenen kitap fuarına herkesimden vatandaşın beğenerek takip ettiği ve çok satanlar listesinin ilk sıralarında yer alan kitapların yazarları katılmaya devam ediyor.

Adı Sevgi…

Minik hayvan dostları, Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde sık sık ziyaret ettikleri Hayvan Hastanesi ve Bakımevi’ndeki küçük dostlarıyla buluştular.

Yazar-Okur Buluşmaları Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi tarafından birincisi düzenlenen ve hemşerilerimiz tarafından yoğun ilgi gören 1. Kitap Fuarı’nın bugünkü konuğu Yazar İkram Bağcı oldu.

Bakan Tüfenkci’den Elazığ Tanıtım Günlerine Ziyaret

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci Elazığ Tanıtım Günleri’ni ziyaret etti.

Adem, Yazarları Öğrencilerle Buluşturuyor

İlimizde ilk kez hayata geçirilen Elazığ Belediyesi 1. Kitap Fuarı’na ilgi devam ederken yazarlar da stant dışında öğrencilerle buluşturuluyor.

Kitapseverler Elazığ Belediyesi 1. Kitap Fuarı’nda

Elazığ Belediyesi 1. Kitap Fuarı’nda kitapseverler bugün yazar Suat Turgut ve yazar Kemal İnci ile buluştu.

Yapı ve Dekorasyon Fuarı Açıldı

Malatya, ‘fuarlar kenti’ hedefine her geçen gün bir adım daha yaklaşıyor.

Elazığ, Ankara'ya Taşındı

4-8 Ekim tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek "Elazığ Tanıtım Günleri" açılış töreni yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Komşuluğun Resminin Çekileceği Ulusal Fotoğraf Yarışması Başladı

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi tarafından 2017 yılının lokomotif projesi olan “Komşuluk Kültürü” projesi yapılan farklı etkenliklerle devam ediyor.

Pelin Çift’e Yoğun İlgi

Televizyon dünyasının sevilerek takip edilen başarılı program yapımcısı Pelin Çift, Elazığ Belediyesi 1. Kitap Fuarı’na konuk olarak katıldı.

Elazığ Tanıtım Günleri İçin Hazırlıklar Tamam

4-8 Ekim tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek ‘Elazığ Tanıtım Günleri’ kapsamında ilimizin tanıtımına katkı sunacak esnaf ve zanaatkârları Ankara’ya uğurladı.

Talha Uğurluel Elazığ’da

Elazığ Belediyesi tarafından birincisi düzenlenen ve hemşerilerimiz tarafından yoğun ilgi gören 1. Kitap Fuarı’nın bugünkü konuğu Tarihçi-Yazar Talha Uğurluel oldu.

Elazığlı Gençlerde Milli ve Yerli Damar Çok Yüksek

Elazığ Belediyesi tarafından birincisi düzenlenen ve hemşerilerimizin de yoğun ilgi gösterdiği Kitap Fuarı’na Elazığlı Türk Tarih Profesörü ve İslam Bilgini Prof. Dr. Mehmet Çelik katılarak söyleşi gerçekleştirdi.

Başarılı Kalemler Kitapseverlerle Buluşmaya Devam Ediyor

Hemşerilerimiz tarafından sevilen yazar ve akademisyenler Elazığ Belediyesi 1. Kitap Fuarı’nda vatandaşlarımızla bir araya gelerek uzman oldukları alanlarda söyleşiler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Sarı Kurdelam Sarı Konseri İlgi Gördü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından verilen konser büyük ilgiyle karşılaştı. Konseri dinleyen coşkulu kalabalık alkışlarıyla tempo tuttu.

Kitap Fuarı’na Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi tarafından açılan Kitap Fuarı, kitap dostlarından yoğun ilgi görüyor.

Yeni Türkiye’nin Kadinlari Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

TRT Haber Moderatörü ve Yazar Betül Soysal Bozdoğan, “Yeni Türkiye’nin Kadınları” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

"Elaziğ Şanliurfa Kültür Sanat Buluşmasi"

Elazığ Belediyesi ile Elazığ Kültür ve Musiki Derneği tarafından, farklı iller ile “Kültür Sanat Buluşması” etkinliği gerçekleştirildi.

Toplam 624 haber.