Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Kürsübaşı Rüzgarı Muş'ta Esti

Elazığ Belediyesi Kürsübaşı Topluluğu, Elazığ'ın kadim geçmişini ve kültürünü anlatan birbirinden güzel ezgileri, Muşlular için seslendirdi.

Vali Toprak, Bakırcılar Çarşımız Sanata Alt Yapı Oluştursun İstiyoruz

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) üyesi Dr. Güray Kuzu'nun objektifinden yansıyan fotoğrafların yer aldığı sergi AVM fuaye alanında gerçekleşti.

13’üncü Siyer Dersinde “Habeşistan’da İslam” Anlatıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından düzenlenen Siyer Dersleri’nin 13’ncüsü gerçekleştirildi.

Genç Yetenekler Sanat Buluşması Başladı

Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde açılan sergi 1 hafta açık kalacak..

Üç Ayların Önemi Anlatıldı

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi mübarek üç ayların başlangıcı münasebetiyle bu ayların önemi anlamak adına “Üç Ayların Önemi” konulu konferans düzenledi.

Gelin-Kayınvalide Semineri

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) tarafından 2’nci kez gelin ve kayınvalidelere yönelik eğitim programı düzenlendi.

EKG Derneği Elazığ Şehir Tiyatrosu değerler eğitimi odaklı yeni bir oyunla sahne aldı.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirime Derneği, dernek senarist ekibince senaryosu yazılan madde bağımlılığını konu alan tiyatro oyununu, Elazığ Belediyesi ve Elazığ Gençlik Merkezi ile ortaklaşa düzenledikleri faaliyet kapsamında Elazığ belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde sahnelediler.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirime Derneği Elazığ Şehir Tiyatrosu, “KANDIRILMIŞ HAYALLER” Oyununu Sahneliyor.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirime Derneği Elazığ Şehir Tiyatrosu, değerler eğitimi odaklı yeni bir oyunla sahne alacaklar.

Hüseyin Karatay’a Vefa

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından “80.Yaşında Hüseyin Karatay’ın Yazarlığı ve Sanat Anlayışı” Paneli düzenlendi.

Herkes Komşuluğu Arıyor

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi’nin başlattığı “Komşuluk Kültürü” projesi kapsamında Malatyalıların komşulukla ilgili fikirlerini almak için sokak röportajları yapıyor.

Komşuluk Güvende Olmaktır

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi “Komşuluk Kültürü” projesini tanıtmak, yapılacak etkinlikler hakkında bilgi vermek ve destek almak amacıyla İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı ziyaret etti.

Herkes Komşuluğu Arıyor

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi’nin başlattığı “Komşuluk Kültürü” projesi kapsamında Malatyalıların komşulukla ilgili fikirlerini almak için sokak röportajları yapıyor.

“15 Temmuz’da Malatya Destanı” Kitabı Yayınlandı

Malatya Life Dergisi ve Mostur Ajans ortak çalışması sonucu hazırlanan “15 Temmuz’da Malatya Destanı” adlı kitap yayınlandı.

2017 yılı kültürel etkinlikleri devam ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi 2017 yılı kültürel etkinlikleri kapsamında “Abdülhamid’in Kurtlarla Dansı” konulu bin konferans düzenlenecek.

Güzel İzler Bıraktı

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlarından eski Refah Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın Resim Sargisine Katıldı.

5. Ufka Yolculuk Bilgi Ve Kültür Yarışması

Uluslararası düzeyde düzenlenen ‘5. Ufka Yolculuk Bilgi Ve Kültür Yarışması’ başvuruları, 19 Şubat 2017’de sona eriyor.

Yapex Fuarı'nda Açılan Battalgazi Belediyesi Standı Yoğun İlgi Görüyor

Battalgazi Belediyesi tarafından Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı'nda stant açıldı.

Sinema ve Tv’de “Milli Duruş” Anlatıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi ile Birlik Vakfı Malatya Şubesi işbirliğinde düzenlenen programda Ünlü Yönetmen Mesut Uçakan, Sinema ve TV’de Milli Duruş’u anlattı.

Ahmet Yesevi Ve Tasavvuf Anlayışı Konuşuldu

Elazığ Belediyesi'nin şehir kültürüne katkı sağlamak amacıyla düzenlediği kültür-sanat organizasyonlarının 323. programında “Ahmet Yesevi ve Tasavvuf Anlayışı” konuşuldu.

Toplam 623 haber.