Magazin

Magazin Haberleri

Müzik Dünyası Kuluçka Döneminde

Ünlü müzik adamı Meriç Demir, bugüne kadar elde ettiği şöhreti beğeni toplayan eserleri ve aranjör olarak imza attığı işlerle elde etti.

Öz Güven Aşılıyoruz

Türkiye ve dünyada bir çok ünlü isme yaptığı protez saçlar ile alanında önemli bir şöhreti yakalayan Mustafa Kemal Çiçek, iddialı konuştu.

Kosmopolit Bir Müzik Dünyasındayız

Yaptığı feat şarkılarla gündeme gelen aranjör Meriç Demir, SCREAM isimli İngilizce şarkısının yurt dışında gördüğü ilgiden de hayli memnun.

Sahne Kostümüne Korona Dizaynı

Sahnelerin en eğlenceli kızı Nilay Dorsa, ilginç bir karara imza attı.

Hayranlarından Şiddet

Kanal 7 ekranlarının en doğal yemek programı “Ayvaz Şef İle Mutfağım Şahane” ilginç olaylara sahne oluyor.

Efsane Geri Döndü

HE-DE Hacı markasını yaratan ve açtığı mekanlarda dünya jet sosyetesi yanında magazin dünyasının ünlülerine ev sahipliği yapan Hüseyin Bakar mesleğine geri döndü.

Yemin Dizisinin Parlayan Yıldızı

Karamel yapımın, yapımcılığını üstlendiği kanal 7 ekranlarının sevilen dizi filmi “Yemin” reyting sıralamasındaki istikrarını korumayı başarıyor.

Oyunculuğa Çabuk Alıştı

KİKİ LANET-İ CİN isimli sinema filmi vizyona hızlı bir giriş yaparken tüm ekipse bunun haklı sevincini yaşıyor.

Menajerinden Küçük Yıldıza Doğum Günü

Diriliş Ertuğrul isimli dizi film ekranlarda önemli bir başarıya imza atarken başarılı oyuncularıyla da izleyicinin odak noktası oldu.

Çalışmalarımda Ego Yok

Başarılı müzik adamı Meriç Demir, pop sanatçısı Dila vokaliyle müzik camiasına sunduğu SCREAM isimli İngilizce şarkıyla başarıdan başarıya koşuyor.

Payitahtdan Reklamlara

Payitaht isimli dizi filmde Bulgar prensi Ferdinand’a hayat veren başarılı oyuncu Alkan Kızılırmak, kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Sevgililer Gününe Neşet Ertaş'lı Kutlama

İzmit, Kartepede bu yıl ikincisi düzenlenen “Yeşil Nesil KARFEST” etkinliği bünyesinde sevgililer günü Neşet Ertaş eserleriyle kutlanıyor.

MasterChef Ekin engellilerle birlikte teraryum yaptı

MasterChef Türkiye yarışmacılarından Ekin Eylem Ulaş, Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı'nı ziyaret etti. Ekin'e ziyaretinde Ziraat mühendisi/Organik Tarım Danışmanı Veteriner Teknikeri Merve Gülistan Aydın ve iş insanı Adem Kodalak da eşlik etti. Yoğun bir ilgiyle karşılanan Ekin Eylem Ulaş ve beraberindekiler eğitim verilen atölyelerini gezip kursiyerlerin çalışmalarını izledi. Misafirler ilk kez geldikleri Engelliler Sarayı'na hayran kaldıklarını belirtti. Ünlü isim daha sonra 20 kişilik öğrenci grubuyla birlikte son yıllarda ev dekorasyonunun en gözde ürünü haline gelen teraryum çalışması gerçekleştirdi. Kursiyerler, teraryumda hangi malzemelerin kullanıldığını, malzemelerin fanusun içine nasıl yerleştirildiği ve ne tarz bir tasarım ile kullanılabileceği hakkında bilgi de verdi.

EKİN EYLEM ULAŞ: SEVGİLERİNİ BENİMLE PAYLAŞTIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Kendilerine gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını söyleyen Ekin Eylem Ulaş, 'Çocuklar bizi çok güzel karşıladılar. Hepsi çok tatlı ve yetenekliler. Aynı masada el birliğiyle teraryum yaptık. Çok güzel zaman geçirdik. Enerjilerini ve sevgilerini benimle paylaştıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum' dedi.

MERVE GÜLİSTAN AYDIN: KEYİFLİ VE ANLAMLI BİR GÜN GEÇİRDİK

Merve Gülistan Aydın ise 'Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı'nda çocuklarla teraryum çalışması yaptık. Herkes sevdiği biri için bir teraryum yaptı. Kimi annesine kimi kardeşine kimi de kendine yaptı. Çok keyifli ve çok anlamlı bir gün geçirdik. Bu saray gerçekten bir saray' diye konuştu.

Program sonunda engelliler, konuklarla hatıra fotoğrafı çekildi.

Tatlı Sert Ekranlarda Tuttu

Ekranların en organik yemek programı “Ayvaz Şef İle Mutfağım Şahane” sunucuları Ayvaz Akbacak ve Derya Şen ile başarıyı kısa sürede yakaladı.

Derya Şen Ayvaz Şefin Mutfağında

Ekranların güzel yüzü Derya Şen, ödüllü ünlü şef Ayvaz Akbacak ile televizyon ekranlarında boy göstermeye hazırlanıyor.

Film Makyajına Holywood Tekniği

Korku tarzı film sevenlerin sabırsızlıkla beklediği ve sosyal medyada son dönem en çok konuşulan “Kiki Lanet-i Cin” isimli yapım vizyon için geri sayıma başladı.

Rekortmenden Aleyna Tilki'ye Tokat

Guinness rekorlarını dünyanın en bas sesi, dünyanın en güçlü bas sesi ve tek nefeste en uzun şarkı söyleyen adamı olarak elinde tutan gururumuz Gurur Bey, yeni şarkısını müzik sevenlerle buluşturdu.

Ödüllü Ekrem Coşkun Dönere Modelle Tanıtım

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen iş sanat ve cemiyet hayatının katılımıyla Türkiye'nin en seçkin markalarının ödüllendirildiği ve özel bir kanaldan naklen canlı yayınlanan Türkiye başarı ödülleri gecesinde yılın en başarılı markası Ekrem Coşkun dönere verildi.

AZERİ GÜZEL BABAR’IN KLİBİNDE

Bir süre önce Akademi Müzik Prodüksiyon etiketiyle piyasaya sürdüğü ‘Dön Gel’isimli türküsüyle büyük çıkış yakalayan usta gazeteci Habib Babar,albümünün ikinci klibini Azerbaycan’da çekmeye karar verdi.

Toplam 88 haber.