Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Esas Bizi Yıkacak Olan Bugünden Sonraki Tavırlardır

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca, Deprem sonrası yürütülen hasar tespit çalışmalarında ciddi zaafiyetler yaşandığına dikkat çekerek, "Bazı vatandaşlar evlerini ağır hasarlı göstermek için görevlilere baskı uyguluyor.

Ebmc’den Cumhurbaşkanı'na Mektup

Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki peremde meydana gelen hasar nedeniyle, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti (EBMC) yönetimi tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup gönderilerek, kanun hükmünde kararname ile Elazığ’ın yaralarının sarılması istendi.

Acıya Kardeş Olmak İçin Elazığ’a Gittiler

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi, Çocuk Meclisi, Malatya Altın Kayısı Tiyatro Topluluğu ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışmanlık Merkezi (MADEM) işbirliğinde Elazığ deprem bölgesindeki çocuklara yönelik bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

EKG Derneği Başkanı Akgün’den Kınama…

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, “Brüksel'de düzenlenen Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu'nda Türk bayrağını yırtma küstahlığını gösteren FAŞİST ruhlu Yunan milletvekilli Loannis Lagos, gösterdiğin bu provokasyonun fitilini ateşleme eylemi, aldığın eğitim ve genetik kodlarında taşıdığın karakterindir.” Dedi.

Başkan Akgün’den Elazığ’da 6,8 Şiddetinde Yaşanan Deprem ile ilgili basın açıklaması.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Akgün, Elazığ’da 6,8 Şiddetinde Yaşanan Deprem ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

Doğu Türkistan’daki İnsan Hakları İhlalleri Konusunda Basın Açıklaması Yapıldı

Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz, Doğu Türkistan’daki ailesinden haber alamayan ve Çin büyükelçiliği tarafından hedef haline getirilen Prof. Dr. Abdürreşit Celil Karluk ile birlikte Türk Ocakları Genel Merkezi’nde İnsan Hakları Haftası dolayısıyla Doğu Türkistan’daki insan hakları ihlalleri konusunda basın açıklaması yaptılar.

Türk Ocakları Genel Merkezinden ‘Yardım Kampanyası’

Kış Geliyor... Türkmen kardeşlerimizin ısınma ve barınma ihtiyaçları artıyor. Türk Ocakları olarak bu kış, “TURAN ELİNE YARDIM KAMPANYASI” kapsamında Suriye’de bulunan Türkmen soydaşlarımıza yatak ve battaniye yardımı yapacağız.

Başkan Akgün’den : 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı, Metin Akgün, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Mesaj yayınladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkan Şerifoğulları'nı Kırmadı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın, Akpınar Mahallesinde mülkiyeti Karayolları Genel Müdürlüğüne ait arsanın Elazığ Belediyesine devredilmesiyle ilgili talebini kırmayarak arsanın Elazığ Belediyesine devri konusunda gerekli talimatları verdi ve konunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını istedi.

Türk İslam geleneğinde Mevlid-i Şerif

07/ Kasım/2019 Cuma günü, Mübarek Mevlid Kandilidir. Harput Sancak Ailesi olarak, Mübarek Mevlid Kandilinizi tebrik eder, Cenab-ı Allah'ın bu mübarek günleri beraberce yaşamayı, tekrar nasip etmesini temenni ediyoruz.

MHP Maarif Müfettişlerinin Sorunlarını TBMM'ye Taşıdı.

MEB ve maarif müfettişlerinin sorunları TBMM gündeminde. Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, bugün TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmasında, Millî Eğitim Bakanlığı teftiş sistemi ve maarif müfettişlerinin sorunlarını dile getirdi.

Haber Ayrıntı Gazetesi Medya Ödülleri Programı Düzenleyecek

Elazığ'da yayın yapan Haber Ayrıntı Gazetesi, 10. Yayın Yılını Medya Ödül Törenleriyle kutlayacak. Program 2 Kasım Cumartesi günü bir otelde gerçekleştirilecek.

Gazi Ortaokulu'ndan Nijer'e İçme Suyu

Elazığ Gazi Ortaokulu öğretmen, öğrenci ve velileri bir araya gelerek Nijer’de çeşme yaptırdı.

MEHMETÇİĞİN İLERLEYİŞİ SÜRÜYOR

MEHMETÇİĞİN İLERLEYİŞİ SÜRÜYOR Milli Savunma Bakanı Akar ve komuta kademesi, Barış Pınarı Harekatı'nda gelinen son duruma ilişkin değerlendirmelerde bulundu."Harekat, planladığımız şekilde başarıyla devam ediyor" diyen Akar, şu ana kadar 342 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi.

MARED Başkanı Kahraman’a Önemli Görev

Marmara Elazığlılar Derneği Başkanı, İnşaat Mühendisi Elazığlı Hemşehrimiz Mahmut Kahraman İstanbul Büyükşehir Belediyesi Atık Su İnşaat Daire Başkanı olarak atandı.

Kızılelma Yolculuğu Başlıyor!

Ortaöğretimlerde tarih, edebiyat, Türkçe, Sosyal Bilgiler derslerinde ve üniversitelerimizde Tarihe, Edebiyata ilgi duyan gençlerle/ kulüplerle bir yolculuğa çıkmayı arzuluyoruz. Özellikle okullarımızda "Yazar Buluşmaları veya Kızılelma Yolculuğu" adıyla gençlerimizde KIZILELMA KUTSAL EMANET söyleşileri gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.

ŞEHRİN İSİMSİZ KAHRAMANLARINDAN ELAZIĞ’A ÖNEMLİ KAZANÇ

Elazığ Belediyesi 5 aylık dönemde topladığı 60 bin ton evsel atıktan toplam 4 Milyon 881 Bin 600 Kw elektrik enerjisi üretti. Gerçekleştirilen çevresel dönüşümle 10 bin konutun enerji ihtiyacı karşılanırken, şehre 1 milyon 559 bin TL kazanç sağlandı.

Başkan Şerifoğulları’ndan ÇÖLYAK hastalarına müjde.

Elazığ Çölyak Ve Glutensiz Beslenme Derneği Başkanı Rıdvan FIRAT, Başkan Şerifoğulları’ndan ÇÖLYAK hastalarına verdiği müjdesini açıkladı.

Fotoğraf Sanatçılarımız Enver Hancı ve Faruk Saylan’dan yeni hizmet…

Fotoğraf sanatıyla yoğun bir uğraş içinde olan, eğitimci sanatçılarımız, Enver Hancı ve Faruk Saylan'dan sürpriz çalışmalar.

Toplam 221 haber.