politika

Politika

Politika Haberleri

Fendoğlu, Malatya’nın tüm ilçelerinde MHP Teşkilatları ve Ülkü Ocakları olarak sahadayız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP’nin Kuluncak ve Hekimhan’da birinci parti çıkacağını belirterek, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin gösterdiği hedef doğrultusunda Cumhur İttifakı adayları için hiçbir ayırım yapmadan sahada çalışıyoruz.” dedi.

Prof. Dr. Gezer: Büyükşehir Belediyesi’ni Kayısı Çalışmalarının Merkezi Haline Getireceğiz

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, sorumluluk aldıklarında Malatya’nın en önemli gelir kaynağı olan kayısının marka gücüyle Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal gücünü birleştireceklerini belirterek “Büyük buluşma adını verdiğimiz bir projemiz var.

Prof. Dr. Gezer: Refah Kent Malatya’ Projesi İle Malatya Ekonomisi Ayağa Kalacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Malatya’nın refahını yükseltecek ve ekonomisini ayağa kaldıracak ‘Refah kent Malatya’ projesinin detaylarını paylaştı.

AKIN ’Başkanlığımız'da Söz Hakkı Olmayan Değil, Fikirlerine Başvurulan STK'larımız Olacak’

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Sivil Toplum kuruluşları ziyaretlerini devam eden Akın Şavaklılar Derneği, Elazığ Pazarcılar Derneği ve Elazığ Kiğı'lılar Eğitim-Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Malatyalıların Teveccühü Prof. Dr. Gezer’e Her Geçen Gün Artıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, esnaf gezilerine devam ediyor.

Aktörler Değişiyor Malatya’nın Kaderi Değişmiyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Koyunoğlu Mahallesi’nde kurulan Pazar yerini ziyaret etti.

Malatya'nın Yeni Bir Kurucu İradeye, Yeni Bir Programa Ve Kadroya İhtiyacı Var

Seçim gezileri kapsamında Malatya'nın Arapgir ilçesini ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, “Malatya'nın yeni bir kurucu iradeye, yeni bir programa ve yeni bir kadroya ihtiyacı var” dedi.

Erdoğan Elazığlılara Seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ’da vatandaşlara seslendi.

Ali Babacan’dan Büyükşehir Bağımsız Başkan Adayı Gezer’e Destek Ziyareti

Seçim çalışmaları kapsamında Malatya’ya gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Malatya’da parti olarak destekleyecekleri Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer’in seçim ofisini ziyaret etti.

Gezer’den Doğanyol Ve Pütürge İlçelerine Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Pütürge ve Doğanyol ilçelerini ziyaret ederek ilçe halkı ile buluştu.

Seçimlerde Elazığ Belediye Başkanlığı İçin Yarışacak Adaylar

Yerel seçim için geri sayım devam ederken, seçime katılacak adayların kesin listeleri belli oldu.

Malatya Bizim Dönemimizde En Fazla Kentsel Dönüşüm Projesi Ve Konut Üreten Belediye Olacak

Malatya büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, göreve geldiklerinde belediye ve özel sektör eliyle toplamda 50 bin depreme dayanıklı konut ve işyeri inşa edeceklerini söyledi.

Gezer: Gelsinler televizyona çıkıp tartışalım

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, ‘Malatya hep aynı partilere oy vermesi ile şu anda şaha kalkması gerekirdi’ diyerek “Malatya tepe üstü çakılmış bir şehir. Bunu aksini iddia eden kim varsa gelsin televizyonda bunu tartışalım” dedi.

Fendoğlu,Malatya’da en büyük sıkıntı depremle ilgili bilgi kirliliği

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, TBMM Genel Kurulu’nda gündem dışı söz alarak Malatya’daki deprem sürecine ve siyasi gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gezer, Malatya Bu Seçimde Çantada Keklik Olmadığını Göstermelidir

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, İstanbul örneğini de vererek “Malatya’da bu seçimde çantada keklik olmadığını göstermelidir” dedi.

Bakan Ersoy, kendi imkanları ile 150 depremzede esnafa klima gönderdi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, aynı zamanda Deprem Koordinatör Bakanı olduğu Malatya’da depremin 1. Yıldönümünde esnaf gezisi esnasında talep edilen klimaları kendi kişisel imkanları ile karşılayıp gönderdi.

Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Gezer’den Her Mahalleye Yaşam Merkezi Projesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, 31 Mart akşamı yetki aldıklarında yapacakları projelerinden birinin de her mahalleye çok amaçlı sosyal yaşam merkezi kurmak olduğunu söyledi.

KAMU BİRLİĞİ KONFEDERASYONU 1. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi.

8 Bağımsız Sendikanın Bir araya geldiği ve 110 Bin Üyelik kadrosuyla Kamu Birliği Konfederasyonu 1. Olağan Genel Kurulu büyük bir coşku ve katılımla başkent Ankara’da gerçekleşti.

Ustalık Dönemine Yakışır Marka Projeler

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, yeni dönemde de Elazığ için birbirinden kıymetli marka projeler hazırladıklarını ifade ederek; “Hemşehrilerimizin desteği ve teveccühü ile bu kutlu yoldaki görevimize daha güçlü adımlarla devam ettiğimiz takdirde, marka projelerimizi yatırıma dönüştürerek, Elazığ’ın inşa ve ihyasına kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dedi.

Toplam 969 haber.