politika

Politika

Politika Haberleri

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, DÖNÜŞÜME ÖNCÜLÜK EDİYOR

Malatya’da Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden birisi uygulanıyor.

Elazığ Belediyesi 23 Nisan Coşkusuna Hazırlanıyor

Elazığ Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bir dizi etkinliklerle kutlayarak, şehirde bir coşku havası oluşturulmasına katkıda bulunacak

Karslı: ‘Kimileri sarayda, kimileri gecekonduda’

‘KOMŞUM AÇ İKEN TOK YATANA MÜSLÜMAN DENMEZ’!

Nerede Oy Kullanacağını TIKLA ÖĞREN

Yüksek Seçim Kurulu, 7 Haziran 2015 pazar günü gerçekleşecek olan Genel Seçim'de vatandaşların nerede oy kullanacaklarını açıkladı.

Türk milletini mahcup ve mahkûm etmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.

Türk milleti ağır bir tehdit ve şantaj çemberinin içine alınmıştır.

Karslı: Kur’an Bu İktidarı Çarpacak

Merkez Parti İl ve İlçe Başkanları toplantısı Genel Merkezde yapıldı. 150 il ve ilçe temsilcilerinin katıldığı toplantıda bu güne kadar yapılanlar ve yapılması gerekenler tartışıldı.

Av. İbrahim Gök EKG'yi Ziyaret Etti

Ak Parti'nin başarısı ve Türkiye'nin geleceğidir.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI AÇIKLANDI

İŞTE AK PARTİ'NİN MİLLETVEKİLİ LİSTESİNİN TAMAMI......

MHP'NİN MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ BELLİ OLDU.

MHP'NİN MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ BELLİ OLDU !!!!!

AK Parti Listeleri Tamam Davutoğlu O Üç İli İstiyor

Başbakan Davutoğlu 81 ilin tamamında vekil çıkarmak için çalışıyor. Doğu ve Güneydoğu'ya özel önem veren Davutoğlu, Tunceli, Iğdır ve Hakkari'den de vekil çıkarmak istiyor.

Av.Veysel Esen'den Açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Av.Veysel Esen temayül yoklamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

“Biz, Kabile Devleti Değiliz; Güçlü Bir Devlet Geleneğine Sahibiz”

Slovenya'ya hareketinden önce Atatürk Havalimanı’nda yaptığı açıklamanın ardından soruları cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir basın mensubunun ‘Başkanlık Sistemi’ tartışmalarına ilişkin sorusu üzerine

Barış kervanı Türkiye’yi kuşatsın.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Gelin, İstanbul'dan, İstanbul'un her semtinden bir barış grubu oluşturalım. Annelerin barışı. İstanbul'dan hareket edecek olan bu barış kervanı, bütün Türkiye'yi kuşatsın" dedi.

Av. İbrahim Gök ABBD ve BİMYAD'ı Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı ve Elazığ MÜSİAD Şube Başkanı Av. İbrahim Gök , özel işleri nedeniyle geldiği Malatya’da bir dizi ziyaretler çerçevesinde Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini de ziyaret etti.

“Üniversitelerimiz, Yaşadığımız Dönüşüm Sürecine Rehberlik Edecek”

Yükseköğretim Kurulu’nu ziyaret eden ve burada rektörlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz, kendi yanımızda olacak değil; hakkın, hakikatin, ilmin safında yer alacak profesörler, doçentler, araştırma görevlileri istiyoruz. Türkiye’nin, kargaşanın, kavganın, terörün hâkim olduğu üniversite kampüslerine değil; araştırmanın, öğrenmenin, hikmetin hâkim olduğu eğitim ocaklarına ihtiyacı var” dedi.

Nesillerimiz bu mirasa sahip çıkacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Dedem Korkut, atam Korkutların torunlarıyız ve Allah'a hamd ettim ki bugün nesillerimiz bu mirasa sahip çıkacak bir tarih ve mekan şuuruna sahip" dedi.

Av. Veysel Esen MHP'den Milletvekilli Aday Adayı oldu

Av. Veysel Esen MHP'den aday adayı oldu.

Bir gün değil, her gün önemlisiniz

Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Av. İbrahim GÖK, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı.

Toplam 969 haber.