politika

Politika

Politika Haberleri

Seçim Kararı Resmi Gazete’de Yayınlandı

Seçimlerin 14 Mayıs’ta yapılmasına ilişkin karar Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayınlandı.

Erdoğan'dan 6'lı Masa Yorumu: Biz Can, Onlar Mal Derdinde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 6'lı masadan ayrılmasına ilişkin bir değerlendirmede bulundu. Altılı masada ayrılık olacağını aylar öncesinden söylediğini hatırlatan Erdoğan, "Biz can derdindeyiz, onlar mal derdinde" dedi.

Cihan Paçacı, Görevine Geri Döndü

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Elazığlı Hemşehrimiz Cihan Paçacı, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına yönelik sözleri sonrası görevinden istifa etmişti. İyi Parti'nin altılı masadan ayrılmasıyla Paçacı'nın görevine geri döndüğü öğrenildi.

Başkan Gök’ten 28 Şubat Postmodern Darbe Açıklaması

Başkan Gök; “Türkiye’nin yakın tarihinde en önemli dönüm noktalarından biri olan 28 Şubat Postmodern Darbesi, güçlü bir medeniyete sahip olan milletimizin, bütün kutsallarına ve değerlerine yönelik gerçekleştirilen en önemli darbedir.”

‘Sahipsiz Elazığ Mağduriyet Bölgesi İlan Edilmiştir"

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Av. İbrahim Gök, Elazığ’ın Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edilmesi gerektiğini dile getirdi.

Bizi İzleyin. (Söz de Yetki de Sizin)

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunuyor.

İş İnsanı Yunus GENÇ Elazığ’ın Yunus’u Olmak İçin Yola Çıktı

Elazığlı İş İnsanı Yunus Genç, Milletçi Hareket Partisi Milletvekilliğine aday adaylığını açıklayarak; “Hayatım, dava hizmetim ve iş deneyimlerim süresince edindiğim sayısız tecrübeyi hemşehrilerime hizmet noktasında kullanacağım.”dedi.

Milletvekili Demirbağ, Müsiad ve Genç Asriad'da…

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, yönetimi ve Genç ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Musa Alperen Namlı ve yönetimiyle bir araya geldi.

Milletvekili Ağar’dan İsveç'e Kınama

Milletvekili Ağar: İsveç'te Kuran-ı Kerim'in yakıldığı alçakça eylemi lanetliyorum

Milletvekili DEMİRBAĞ; ‘Milletimiz Bu Oyunu Bozacaktır’

“2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” Kapsamında Tunceli Ve Mazgirt’te Temaslarda Bulundu

Gürgözeler Güven Tazeledi

İYİ Parti Elâzığ 3. Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste ile yapılan kongrede Mevcut Başkan Servet Gürgözeler yeniden il başkanlığına seçildi.

'SANDIKLARI PATLATACAĞIZ'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Elazığ 2. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada,” Milli görüşün yeniden refah sancağını, en yüksek burçlara dikmeyi hedeflediğini belirterek, "2023 seçimlerinde Sandıkları patlatacağız" dedi.

Elazığ İYİ Parti Kadın Kolları ‘KAPI ÇAL GÖNÜL AL’ Projesinde

İYİ Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Gülsema Karakoçan, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Eflatun ve yönetimdeki hanımlar İYİ Parti Genel Merkezinin başlattığı "KAPI ÇAL GÖNÜL AL" projesi kapsamında mahalle çalışmalarını sürdürüyor.

MHP İl Başkanı Yunus Bal Oldu!

Semih Işıkver’in istifasının ardından MHP Elazığ İl Başkanlığı görevine Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten Yunus Bal getirildiği açıklandı.

Başkan Karakuş Esnafları Ziyaret Etti

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş ve Battalgazi İlçe Başkanı Ahmet Özbulut ve yönetim kurulu Akpınar esnaflarına ziyaret gerçekleştirdi.

YENİ İTTİFAK

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunuyor.

BAHÇELİ, TEŞEKKÜRLER ELAZIĞ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında Elazığ’da gerçekleştirilen mitinge değindi. Genel Başkan Bahçeli, “Gakkoşlar Elazığ İstasyon meydanlarını hınca hınç doldurdular” dedi.

KICKBOKS Dünya Şampiyonu Sıla Kartal İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İle Görüştü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İle Görüşen KICKBOKS Dünya Şampiyonu SILA KARTAL; “Başta cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan, içişleri bakanımız sayın süleyman soylu ve bana her zaman destek olan ak parti elazığ milletvekilimiz sayın zülfü demirbağ’a teşekkür ediyorum.”

Toplam 969 haber.