Spor

Spor Haberleri

MUTLU ÇARŞAMBALAR İLE ENGELLERİ AŞIYORUZ

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Tüm Yurt genelindeki illerde uygulamaya koyduğu “Mutlu Çarşambalar” projesi İl Müdürlüğümüzün gözetiminde ilimizde de uygulanarak devam etmektedir.

OKULSPORLARI CİMNASTİK VE FUTBOL MÜSABAKALARI SONUÇLANDI

İl Müdürlüğümüz organizasyonu ile 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Okullararası Bayanlar ve Erkekler Cimnastik( Küçükler, Yıldızlar,Minikler) İl Birinciliği ve Futbol Yarı Final Müsabakaları geçtiğimiz haftasonu düzenlenmiştir.

OKULLARARASI BİLEK GÜREŞİ MÜSABAKALARI SONUÇLANDI

İl Müdürlüğümüz organizasyonu ile 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı, Okullararası Bayan- Erkek (Gençler,Yıldızlar) Bilek Güreşi İl Birinciliği Müsabakaları 7-8 Şubat 2019 tarihlerinde Gençlik Merkezinde yapılmıştır.

Stadyumun Yaya Ulaşım Sorununu Çözdü

Malatyalıların ortak sevdası olan Evkur Yeni Malatyaspor’un her zaman yanında olan Malatya Büyükşehir Belediyesi, taraftarların stadyum giriş ve çıkışlarda yaşadığı ulaşım sorununu çözdü.

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Gevrek’ten Vali Baruş’a Ziyaret

Spor Toto Süper Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Aydın Baruş'u makamında ziyaret etti.

Başkan Esen, “Kampımızda Moral ve Motivasyon Yüksek”

Yeşilyurt Belediyespor’un Antalya Belek Kampında Moraller Yüksek

Çalık, Ampute maçı izledi

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Ampute Futbol Müsabakasını izledi.

OKULLAR ARASI GENÇLER VOLEYBOL MÜSABAKALARI SONUÇLANDI

İl Müdürlüğümüzün organizasyonu ile 2018 – 2019 Eğitim Öğretim Yılı, okullar arası Bayan – Erkek Gençler A Kategorisi Voleybol İl Birinciliği Müsabakaları 10 - 25 Aralık 2018 tarihleri arasında ilimiz Yakup Kılıç Spor Salonunda yapılmıştır.

İKİ KARDEŞ ŞEHRİN SPORCULARI BİR ARAYA GELDİ

Türkiye Kadınlar Deplasmanlı Hentbol 1.liginde ilimizi temsil eden Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı ile 1947 Mardin Sağlık Spor oyuncuları ve yöneticileri, maç öncesinde gerçekleşen dostluk yemeğinde bir araya geldi.

Okul sporları değerlendirme toplantısı yapıldı.

Okul Sporları 2018/2019 Sezonu Açılış Toplantısı 31 Ekim 2018 Çarşamba günü Öğretmenevi toplantı salonunda yapıldı.

GENÇLİK VE SPOR YETENEK AVINDA

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı ortak protokolüyle yapılan “Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi” Elazığ’da tüm hızıyla devam ediyor.

HARPUT GÖRME ENGELLİLER FUTBOL TAKIMI 2. LİGE YÜKSELDİ

İlimiz Harput Görme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı 08 – 12 Ekim 2018 tarihleri arasında Malatya’da yapılan Görme Engelliler “Hiç Görmeyen B1 Futbol Yükselme Ligi” müsabakalarında Antrenör Gökhan YARICI yönetiminde bütün rakiplerini yenerek, namağlup 2. Lige yükselmiştir.

Aliye DEMİRBAĞ Bronz Madalya ile döndü

İlimiz Sporcusu Aliye DEMİRBAĞ 09-14 Ekim 2018 tarihleri arasında Hollanda’nın Almere şehrinde yapılan uluslararası Yonex Dutch Open Badminton Turnuvasında daha önce kazandığı başarılarına bir yenisini daha ekleyerek Üçüncülüğü elde etmiş ve Bronz madalyayı ülkemize kazandırmıştır.

Kadın Spor Ve Sosyal Yaşam Merkezi Hizmette

Elazığ Belediyesi’nin ‘Spor Yap Sağlıklı Kal’ sloganıyla hayata geçirdiği Kadın Spor ve Sosyal Yaşam Merkezi Sürsürü Mahallesi’nde hizmete açıldı.

Futbol Turnuvası’nın Şampiyonu Abdullahpaşa Oldu

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen “12 Yaş Altı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nda” kupa heyecanı yaşandı.

Başkan Çınar, “Mutlu İnsanların Yaşadığı Yeşilyurt’a Şampiyonluk Yakışır”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt, büyük bir ailedir, sizlerde bu ailenin en önemli parçalarısınız.

Battalgazi Belediyespor’da Karataş Yeniden Başkan Seçildi

Battalgazi Belediyespor, Olağan Gel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen olağan genel kurulda başkanlığa yeniden Yaşar Karataş seçildi. 

MHP'li Fendoğlu'ndan, Yeni Malatyaspor kampına ziyaret

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor kampını ziyaret ederek, futbolcular ve teknik heyetle sohbet etti.

Süper Lig fikstürü yarın çekiliyor

Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonu fikstür çekimi yarın gerçekleştirilecek.

Toplam 370 haber.