Spor

Spor Haberleri

Engelliler Spor Kulübü’nden “Altın” Galibiyet

Malatya Kent Konseyi Engeliler Spor Kulübü, bedensel engelliler tekerlekli sandalye basketbol dalında göstermiş oldukları başarıyı atletizm dalında da sergiledi.

Şampiyon Takıma Şampiyon Hoca

Geçtiğimiz sezon Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligi’ni şampiyon olarak bitiren ve ülkemizi bu sezon Avrupa Şampiyon Kulüpler kupasında temsil edecek olan Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı’nın teknik sorumluluğuna Alaattin Tutaş getirildi.

U-16 Ligi Türkiye Şampiyonu Elazığspor

2014-2015 Futbol sezonunda Elazığ İlinde U-16 liginde şampiyon olarak ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkını elde eden Elazığspor takımı Türkiye şampiyonu oldu.

İhalesi Biten Spor Sahalarının Protokol Sözleşmesi İmzalandı

Elazığ Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile yüklenici firmalar tarafından yapılacak olan 20 Basketbol ve Futbol sahası için yapılan ihalenin protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı Yapıldı

İlimizde sporun tüm dallarında faaliyet gösteren 64 amatör spor kulübüne destek olmak amacıyla spor malzemelerinin dağıtımı yapıldı.

Harput'tan Palu'ya Kültür Yolu Projesi

Harput'tan Palu'ya Kültür Yolu Projesi kapsamında düzenlene bisiklet yarışının startını Sayın Valimiz Murat Zorluoğlu Postane Meydanı'ndan Öğretmen Evi'ne kadar bisiklet sürerek verdi.

'Türkiye Gençlik Vakfı' Elazığ Şubesi Açıldı

Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) Elazığ şubesinin açılışına Vali Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu Hanımefendi, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, diğer Protokol Üyeleri, davetliler ile Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan katıldı.

‘Dünya Çevre Haftası’ Kutlanıyor'

Etkinlikler kapsamında Vali Murat Zorluoğlu, Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde Fırat Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin resim sergisi ile El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğrencileri tarafından yapılan el sanatları eserlerinin sergi açılışını yaptı.

Sivrice'de 2. Geleneksel Bisiklet ve Yamaç Paraşütü Şenliği Yapıldı

Sivrice Belediyesi ve Genç Elazığlılar Derneğince organize edilen 2. Geleneksel Bisiklet Yarışı ve Yamaç Paraşütü Şenliği Türkiye genelinden 35 bisiklet yarışçısı ve 80 yamaç paraşütçüsünün katılımı ile yapıldı.

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası Keban’da Yapıldı

Türkiye Motosiklet Federasyonunun düzenlediği Elazığ Su ve Motorları Festivali, Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası Elazığ Valiliği, Elazığ Belediye Başkanlığı, Keban Kaymakamlığı, Keban Belediye Başkanlığı, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün katkılarıyla Keban’da yapıldı.

Genç Kızlar Türkiye Basketbol Şampiyonu Beşiktaş Oldu

Yakup Kılıç Spor Salonunda oynanan Genç Kızlar Türkiye Basketbol Şampiyonası final maçında Beşiktaş ile Fenerbahçe Koleji karşı karşıya geldi.

Malatya’da Uluslararası Fotokamp Düzenlenecek

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) Uluslararası katılımlı bir “Fotokamp” düzenliyor.

Elaziz Belediyespor “U 13 Ligi'nde” Liderliğe Ulaştı

U 13 Liginde mücadele eden Elaziz Belediyespor futbol takımı, grubunu lider olarak tamamlayarak, play off müsabakalarına çıkmaya hak kazandı

Jandarma Kupasını Artukhan Kazandı

Elazığ Yurtbaşı Hipodromu’nda gerçekleştirilen Jandarma Kupası Koşusunu Artukhan isimli at kazandı.

Potanın Perileri Elazığ’ da

19 – 24 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek Türkiye Basketbol Federasyonu ve İl Özel İdaresi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün birlikte organize ettikleri “ Potanın Perileri Elazığ’ da” adıyla düzenlenen ‘ Genç Kızlar Basketbol Türkiye Şampiyonasında ’ İlimiz Fenerbahçe – Beşiktaş Derbisi’ ne ev sahipliği yaptı.

GENÇ KIZLAR BASKETBOL TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU

İlimizde düzenlenecek olan Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'nın teknik toplantısı gerçekleşti ve fikstür belli oldu.

Türkiye Ayakta Camialardan Galatasaray Maçına Büyük Tepki

Gençlerbirliği golcüsü Stancu'nun kaçırdığı son dakika golüne ve Gençlerbirliği kalecisinin yediği golde elini toptan çekmesine Türkiye'deki futbol camilarından çok büyük tepki geldi.

1.Kademe Badminton Antrenörlük Kursu Açıldı

Türkiye Badminton Federasyonun 2015 yılı faaliyet programında yer alan, 1.Kademe Badminton Antrenörlük Kursu Malatya'da açıldı.

Toplam 375 haber.