Spor

Spor Haberleri

Gençlik ve Spor Çalıştayı’nda Temsil Edildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu, geçtiğimiz günlerde Gaziantep’te gerçekleştirilen Gençlik ve Spor Çalıştayı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı Süper Lige Yükseldi

Sağırlar Futbol 1. Lig Şampiyonası F grubunda mücadele eden Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, grubunda oynadığı üç karşılaşmayı da galibiyetle tamamlayarak Süper Lige yükseldi.

Valilikten Bölgesel Amatör Ligi İle İlgili Yeni Kararlar

Elazığ Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu, MH Fırat Üniversitesi’nin de yer aldığı Bölgesel Amatör Lig müsabakaları hakkında yeni kararlar aldı.

Elazığ Valiliği’nin Bal Ligi Talimatları

Elazığ Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu, MH Fırat Üniversitesi’nin de yer aldığı Bölgesel Amatör Lig müsabakaları hakkında yeni kararlar aldı.

Anadolu Efesli Simon’a Fahri Hemşehri Beratı verdi

Euroleague finalinde ülkemize Avrupa Şampiyonluğunu getiren Anadolu Efes'in 44 forma numaralı sporcusu Krunoslav Simon'a, şehrimizin tanıtımına sağladığı katkı ve desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından fahri hemşehrilik beratı verildi.

Başkan Şerifoğulları’nın Talimatıyla Mücadelesini Sürdürecek

Koronavirüs salgını dolayısıyla ertelenen 2020-2021 sezonu Sağırlar Futbol Ligleri başlıyor.

Gürkan, Bizler Simon’u Malatyalı Olarak Görüyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Anadolu Efes Basketbol Takımının başarılı oyuncusu Hırvat, Nam-ı Diğer Malatyalı Krunoslav Simonile görüşerek, Malatya’ya davet etti.

Başkan Güder, Sağlıklı Bir Yaşam İçin Gençlerle Pedal Çevirdi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, gençlerle birlikte pedal çevirdi.

9 Sporcusuyla Grup Müsabakalarına Katılmaya Hak Kazandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin sporla tanıştırılması ve spora kazandırılması adına Türkiye Yüzme Federasyonu ile iş birliği içerisinde yapılan 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi 2. vize yüzme müsabakaları sona erdi.

Elazığ Basketbol Kulübü kuruldu

İlimizi, Kadınlar Basketbol 2.Liginde temsil edecek...

Gakgo '7', Bitirdi!

Bordo Beyazlı temsilcimiz 2. Ligi veda maçında sahasında mağlup oldu...

Kamuoyu “İstifa” Bekliyor!...

Genç, yaşlı binlerce taraftar, Elazığspor’un önünün açılması için istifanın da bir hizmet olduğunu paylaşımlarında belirterek, Selçuk Öztürk’e güvenlerinin kalmadıklarını ifade ettiler.

Kına Yakın, Küme Düştük!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor 2020-2021 Futbol Sezonunun bitimine 1 hafta kala kümede kalma savaşını kaybetti. 27 yıl sonra 3.Lig'e dönen Bordo-Beyazlılar son haftada prestij maçına çıkacak…

Bir Umudumuz Var! 4-3

2.Lig Kırmızı Grup'ta kümede kalma hesapları yapan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor play-off mucadelesi veren Bodrumspor'u her iki yarıda attığı gollerle 4-3 mağlup etti ve ligde kalma umutlarını son 4 haftaya bıraktı...

Şehit Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay milli takımda

Şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in Altay altyapısında futbol oynayan oğlu Burak Tolunay Sekin, U16 Milli Takımı'na seçilmenin mutluluğunu yaşıyor.

Spor Tesislerimizi Yaygınlaştırıyoruz

Yeşilyurt Belediyesi, Suluköy’lü Gençlerin ‘Futbol Sahası’ Talebini Yerine Getiriyor

Elazığ Belediyespor Kulübü Boks Takımı Aktif Hale Getirildi

Spora ve sporcuya destek olmaya devam eden Elazığ Belediyesi, aktif olduğu spor branşlarının sayısını artırarak sporcu kimliğini genişletiyor.

Özmekik’ten Battalgazi Belediyesi’ne Teşekkür Ziyareti

Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik ve beraberindeki heyet, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval’ı makamında ziyaret ederek, Badminton spor branşına verdiği desteklerden dolayı Battalgazi Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Elazığ Belediyesi'nin Kulübümüze Sahip Çıkması Bizleri Çok Mutlu Etti

2020-2021 sezonunda mücadele ettiği Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 8. grubu namağlup lider bitiren Elazığ Belediyespor Voleybol Takımı, 17-19 Mart tarihlerinde Ankara’da oynadığı play-off maçlarının ardından sezonu tamamladı.

Toplam 375 haber.