Teknoloji

Teknoloji Haberleri

Yeşilyurt Bilim Şenliği Geleceğe Yapılan Yatırımdır

4 Gün Hizmet Verecek 3.Yeşilyurt Bilim Şenliğinin Açılış Töreni Yapıldı

İcatçılar yatırımcılarla buluşturuluyor

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Teknoloji Transfer Platformu"nun, buluşçularla yatırımcıları bir araya getirmeyi amaçladığını ve patent pazarı oluşmasında önemli bir ara yüz olduğunu belirtti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı Kuracak

Yeşiltepe’de 4.500 m2’lik alan üzerine projelendirildi

Minik Parmaklar Geleceği Programlayacak

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde Microsoft Türkiye, Finansbank ve Habitatın ortaklaşa yürüteceği ''Minik Parmaklar Geleceği Programlıyor'' projesi hayata geçiriliyor

Elazığ'da Motorlu Taşıt Sayısı 101.923'e Ulaştı.

Elazığ'da 2015 Temmuz ayı sonu itibariyle trafiğe kayıtlı toplam motorlu taşıt sayısı bir önceki aya göre 634 artarak 101 923'e ulaştı.

Elazığ Belediyesi E-Devlet Kapsamında

Elazığ Belediyesi gerçekleştirilen yeni düzenlemelerle e-devlet sistemi kapsamına dahil oldu.

Elazığ Belediyesi Mobil Uygulaması Hizmete Girdi

Elazığ Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü gelişen teknolojiye paralel olarak, hizmetlerin sunumun da değişim ve gelişimini sürdürüyor

TÜBİTAK, BiGG ile Yenilikçi Fikirleri Şirketlere Dönüştürecek.

Yenilikçi iş fikirlerini 3 yıldır destekleyen Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), 2015 Yılı Bireysel Genç Girişim (BİGG) Program takvimini başlattı.

İzzetpaşa Meydanı'nda Ücretsiz İnternet Hizmeti

Elazığ Belediyesi şehrin merkez noktası olan İzzetpaşa Meydanı ile Belediye Merkez Hizmet binasında ücretsiz internet hizmeti sunmaya başladı

Fırat Üniversitesi Öğrencileri Elektrikli Otomobil Üretti

Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencisi 7 arkadaş, 3 ayda biriktirdikleri cep harçlıklarıyla elektrikli otomobil üretimi gerçekleştirdi.

Projesi Kabul Olan Yatırımcılarla Protokol İmzalandı

TKDK İl Koordinatörlüğünde gerçekleştirilen programa Vali Murat ZORLUOĞLU, TKDK Elazığ İl Koordinatörü Turan KARAHAN ile yatırımcılar katıldı

Kardiyak Rehabilitasyon Ünitesi Hizmete Girdi

İlimizde Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde kurulan Kardiyak Rehabilitasyon Ünitesi bölge halkı ve hastaların hizmetine sunuldu.

Bilim Merkezi Hizmete Açıldı

Türkiye’nin 6. bilim merkezi olan, kamu ve özel teşebbüs desteği ile yapılan ilk merkez olma özelliğini taşıyan ‘Elazığ Bilim Merkezi’ törenle açıldı.

3. FIRAT YAZILIM VE TEKNOLOJİ PROJE PAZARI

Üniversitemiz tarafından 27.05.2015 tarihinde "3. Fırat Yazılım ve Teknoloji Pazarı" ve Lisans Bitirme Projeleri Sergisi düzenlencektir.

Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi Proje Sergisi Açılışı.

Açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet BAĞLITAŞ, Müdür Yardımcısı Feyzi GÜRTÜRK, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

Fırat Üniversitesi Teknogirişim'de Büyük Başarı Sağladı

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen "Teknogirişim Sermaye Destek Programı" kapsamında başvuru birincisi olan Elazığ, başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından, endüstri gelişmişliği ve üniversite sayılarının yüksek olduğu Ankara, İstanbul ve İzmir'den sonra başvurusu kabul edilen desteklenmeye değer iller arasında 23 girişimci ile 4. sıraya yerleşmiştir.

BÜYÜKŞEHİRDEN ÜCRETSİZ İNTERNET VE ŞARJ HİZMETİ

Yaptığı yatırım, hizmet ve uygulamalarla daha yaşanılabilir bir Malatya hedefleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi, hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor.

İstanbul’a yeni mega proje

İstanbul Mega Proje Tanıtımı, İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Android telefonların gizli kodları

Bazı Android telefonlarda bulunan gizli bir özellik ile cihazın hiç bilmediğiniz bir ekranına ulaşabilirsiniz.

Toplam 103 haber.